Probiotica bij zwangerschap en babyvoeding

Probiotica tijdens je zwangerschap en voor de pasgeboren baby

Speciaal voor aanstaande moeders heeft Pro-Ven 2 voedingssupplementen met probiotica ontwikkeld. De "lactobacillen met bifidum" is verrijkt met vitamine C en Calcium. Daarom mogen wij over dit product zeggen dat het je weerstand en spijsvertering ondersteunt. Het belangrijkste ingrediënt zijn de 10 miljard LAB4b-bacteriën. Deze bacteriën zijn door Pro-Ven zelf ontwikkeld, getest en onderzocht. Veilig en vertrouwd voor jouw kindje.

Aanstaande moeders hebben ook baat bij de beroemde omega-3-vetzuren. Het product "zwanger compleet" bevat 1 capsule met alle vitaminen e mineralen die je nodig hebt en10 miljard bacteriën. Plus een softgel (zachte capsule) met omega-3-vetzuren uit tonijn. Gemakkelijk alles wat je nodig hebt, 1 x per dag.


                 probiotica zwanger babyvoeding lactobacillen FOS GOS

In de laatste 3 maanden van je zwangerschap komen jouw eigen darmbacteriën in beweging. Er gaan lactobacteriën van de darmflora naar het borstweefsel zodat je baby straks vriendelijke bacteriën binnenkrijgt om zelf een goede darmflora te maken. Wij hopen dat het lukt om borstvoeding te geven. Het laatste advies is om te proberen dit 6 maanden vol te houden.

Voor babies die borstvoeding krijgen hebben wij een speciale formulering voor babies met 10 mlijard vriendelijke LABb bacteriën, zonder allergenen.

Voor babies die flesvoeding krijgen hebben wij een speciale formulering met 10 miljard vriendelijke bacteriën aangevuld met 2 soorten vezels; FOS en GOS.
Let op aub, sommige flesvoeding-poeders bevatten toegevoegde vezels zoals FOS en/of GOS. de probioitca voor flesgevoede kindjes bevat GOS afkomstig uit melk.

De baby-probiotica is een poeder verpakt in een glazen fles met een handig doseerschepje.

probiotica voor babies, poeder in flesje met maatschepje

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...