Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

RESET36 programma ZILVER 36 dagen

Afvallen met het RESET36 programma

RESET36 programma ZILVER 36 dagen is te bestellen in veelvoud van 1

Slank met RESET36, supplementen, 36 ampullen, coaching en kennis

36 ampullen voor gerichte vetverbranding. Probiotica, vitaminen en vezels voor darmflora en spijsvertering. Plus 7 dagen detox met T-Tox. "Restyle your life, Reset your body" met het Reset36 ZILVER programma.

Regular Price € 216,70 Special Price € 199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Reset36-kuur

NIEUW RESET Compleet slank-programma, een nieuwe slanke lifestyle en een reset van je verbranding

Afvallen is een uitdaging, en wij helpen je de uitdaging aan te gaan, om af te rekenen met je overgewicht.

Wij helpen je met een compleet programma; supplementen, ampullen, informatie, coaching, kennis en recepten

In de zomer van 2018 zijn veel nieuwe onderzoeken gepubliceerd en is er nieuwe effectieve kennis die jou helpt je gewicht te beheersen. In de tweede helft van 2018 ebben wij uitgebreid getest en het concept ontwikkeld. Inmiddels helpen wij dagelijks mensen om af te vallen samen met onze coaches.

Afvallen is mensenwerk, samen bereik je meer en betere resultaten. Onze coaches helpen, inspireren, informeren en motiveren.

Reset36 ZILVER programma

De start-kit bevat; 36 ampullen met L-carnitine en chroom ter ondersteuning van gerichte vetverbranding. Multivitaminen met probiotica zodat je niets tekort komt, Probiotica met vezels (prebiotica) die je spijsvertering ondersteunen en 7 dagen detox (plantaardig).

In de kit vind je ook veel informatie over het gebruik van de supplementen.

Bij aankoop van het reset36-programma geven wij jouw email-adres aan een coach bij jou in de buurt. De coach neemt contact met je op om na te gaan op welke manier jij het beste geholpen wordt. Uiteraard kun je je coach ook benaderen met vragen.Wat eet je tijdens het Reset36-programma?

Kies wat het beste bij jouw past! Je vindt de recepten op de website van Reset36, er zijn 18 verschillende maaltijdvervangers beschikbaar zodat je 5 eetmomenten per dag hebt en je kunt de Juvo-maaltijdvervangers gebruiken. Nieuw zijn de shakes van Nutrins. De meeste mensen combineren!

Wat mag je eten?  Je eet van 12:00 tot 20:00 uur (intermittent fasting) per dag maximaal 35 gram koolhydraten. Dus veel proteïnen.

Calorieën tellen?

Bepaal op de website je BMR en je dagelijkse calorie-behoefte. Neem vervolgens de helft als richtlijn voor je dagelijkse energie. Heel belangrijk, die calorieën gebruik je vooral in de vorm van proteïnen (eiwitten). Of overleg met je coach!

Meer bewegen is belangrijk en goed voor je gezondheid, maar beweeg slim en niet teveel! Beweeg elke dag 25% van je BMR extra, meestal is dat ongeveer 400 kcal. Niet meer. Slim bewegen is is bijvoorbeeld interval-training, ideaal om opgeslagen vet vrij te maken en te verbranden.


Inhoud start-programma

bekijk ook het Reset36 GOUD programma.

intermittent fasting informatie voeding afslanken

Meer informatie
Prijs € 216,70
Packaging 36 ct
EAN 8719326387246
Merk Reset36
Productvorm pakket
Productgroep vitaminen, enzymen, probiotica, vetzuren, vezels
Doelgroep man, vrouw, slank, senior
Overigen 36 glazen breek-ampullen met breekdop 7 dagen detox sachets 30 capsules multivitaminen - probiotica 2,5 miljard 14 sachets vezels, prebiotica met probiotica welkom, instructie en voedingsplan. Per email sturen wij de recepten. Een coach bij u in de buurt neemt contact op. Of u bel 055-3672000
Extra De ProVen supplementen zijn geschikt voor vegetariërs, gluten- en zuivel-vrij!
Toepassing Geschikt voor volwassenen met overgewicht.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!