RESET36 Supplementen

RESET36 voedingssupplementen

Voedingssupplementen die je voeding gericht aanvullen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd en gezond dieet. De voedingsupplementen van RESET36 voldoen aan de hoogste eisen, zijn gecertificeerd en geproduceerd onder GMP-condities.

De Detox-sticks, Probiotica met vitaminen en de Probiotica met vezels vormen samen met 36 RESET-36-ampullen het start-programma.

Heeft u vragen over deze supplementen? Vraag het uw coach, bel ons of chat.


Supplementen in het RESET36 start-programma

Het RESET36-programma bevat een samenwerkende combinatie van voedingssuplementen die ondersteuning geven aan; de vetverbranding, het metabolisme (spijsvertering), het flushen van lijf (detox-kuur), de darmflora en het houdt het bloedsuikergehalte, en de stofwisseling van koolhydraten, vet en proteïnen normaal. Plus, RESET36-voesingsupplementen ondersteunen het energie-metabolisme, een prettig extraatje.

Na het start-programma kan je coach adviseren om sommige supplementen langer of nogmaals te gebruiken, daarom biedden wij de service aan om NA GEBRUIK van het volledige programma ook los de supplementen te bestellen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina