Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins intermittent fasting

32 dagen intermittent fasting

Nutrins intermittent fasting is te bestellen in veelvoud van 1

Intermittent fasting voordeel pakket

64 shakemaaltijden: 32 x de eerste maaltijd (keto) en 32 x de tweede maaltijd (proteïnen). Vegan met plantaardige multivitaminen-mineralen en voedingsvezels.

Regular Price € 165,80 Special Price € 146,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins intermittent fasting

Intermittent fasting voordeel

intermitterend vasten (periodiek vasten), er zijn verschillende manieren. Vasten tijdens een hele dag of alleen maar eten tussen 07:00 en 15:00. verschillende schema's zijn onderzocht. De methode die het gemakkelijkst vol te houden is; 12:00 - 20:00 eten. Dus je vast van 's avonds 8 uur tot de volgende dag 12 uur.

Eet schema

Wat eet je tijdens IF?

Om 12 uur je eerste maaltijd met de VEGAN KETO SHAKE. De vegan shake bevat nauwelijks koolhydraten en een hoog percentage aan MCT-vet. Het vet dat snel wordt omgezet in energie en niet als reserve rond je middel. Omdat je al uren in de vetverbranding bent en "ontbijt" met vetten, proteïnen, vezels en vitaminen blijf je langer in de vetverbranding. Afvallen is het verbruiken van opgeslagen vetreserves.

Om 3 uur je tweede maaltijd (lunch) met de VEGAN PROTEINEN SHAKE. Deze shake bevat naast vezels en vitaminen veel proteïnen in verschillende vormen uit verschillende bronnen (algen, bruine rijst en hennep). Goed voor je spieren, je verzadiging en deze shake bevat ook weinig koolhydraten.

Wat eet je 's avonds? Je diner bestaat simpel gezegd uit "vlees / vis / kip" en 2 - 3 verschillende groenten (koud en warm). Vind je het gemakkelijk om ook 's avonds je maaltijd te verrijken (aanvulling) met een shake? Wij hebben hiervoor de Vegan Whole Meal ontwikkeld. Een complete shake gemaakt van 50 Superfoods. 

Je moet wel 2 liter water (koffie en thee tellen mee) drinken. Gebruik je melk in koffie? Check dan deze energieke koffiemelk-vervanger.

Hoe maak je de shakes?

Voeg 2 schepjes shake-poeder toe aan 100 ml zuivel met 300 ml koel water. Als "zuivel" mag je natuurlijk ook een zuivelvervanger inzetten.

Het Nutrins intermittent fasting pakket legt een goede basis. Wil je meer? Check dan onderaan deze pagina het Reset36 pakket of neem contact op met een professional of mail ons, wij hebben vele mogelijkheden!

Meer details over de Ketoshake 

Meer details over de Proteinenshake

Alles over intermittent fasting

Meer informatie
Prijs € 165,80
Packaging 4 ct
Merk Nutrins Voeding
Productvorm pakket
Productgroep vitaminen, mineralen
Doelgroep man, vrouw, slank
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!