Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

nieuw Juvo SLIM FORTE

Juvo vegan raw meal Slim, Juvo Slim – rose

Afvallen met natuurlijke complete echte voeding

Juvo rose raw meal is speciaal geformuleerd om af te vallen met raw whole foods, dus met gewone gezonde onbewerkte duurzame voeding. Juvo slim geeft extra energie, verhoogt de verbranding, remt de eetlust, ontgift, remt de opname van koolhydraten en vetten, en balanceert de vochthuishouding.

Nieuw de Juvo slim is versterkt en heet nu Juvo Slim Forte. Meer inhoud, meer superfoods!

juvo slank rose shake maltijdvervanger

Juvo Slim bevat alle macro-nutriënten (koolhydraten, proteïnen, vet) en is dus geen (!) eliminatie-dieet. Je valt af met gewone gezonde voeding waardoor het jojo-effect minimaal is. Alle vitaminen en mineralen zijn toegevoegd.

Complete aanpak van het afslank proces met vegan maaltijdvervanger

juvo slim forte

Nieuwe lichtgewicht verpakking met 25 gram meer inhoud en een sterkere formulering.

Juvo slim is een uitgebalanceerde combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief enzymen en goede bacteriën voor de spijsvertering. 55 pure natuurlijke groenten, granen, fruit, wieren, paddenstoelen, superfoods plus 100% plantaardige vitaminen en mineralen.

Tijdens het afvallen worden vetcellen leeg gemaakt en afgebroken. Hierdoor komen opgeslagen gifstoffen vrij. Het lichaam moet dan geholpen worden om deze toxinen af te voeren. Krachtige ingrediënten in Juvo Slim om te ontgiften en af te voeren: Aardpeer, vlaszaad en agave. Ook komen vrije radicalen in omloop, die worden bestreden door goed gedoseerde antioxidanten.

Bestel hier de effectieve Juvo Slim Maaltijdvervangers

Afslanken met Juvo Slim

Juvo Slim raw meal wordt meestal gebruikt nadat het lichaam is gewend aan raw whole food. Vaak wordt eerst een paar dagen gestart met Juvo raw whole meal Original. Na het bereiken van het streefgewicht is Juvo raw whole meal tevens een goede manier om het nieuwe gewicht te behouden. Juvo Slim kan gebruikt worden als kuur; 2-3 maal daags een maaltijd vervangen door Juvo slim, gedurende 2-4 weken. Daarna 1 week pauzeren.

Neem contact met ons op om na te gaan hoe de kuur voor u het beste ingericht kan worden. Dit is afhankelijk van de oorzaak van het overgewicht, uw dagindeling, uw eet-patroon, eventuele medicatie en uw doelstelling.

Juvo Slim kan gecombineerd worden met Juvo raw whole meal of met Juvo raw green proteinen. Voor pure proteïnen kijk je in de Nutrins puur shop.

Sporten tijdens het afslank-proces; bij intensief sporten kan het dieet aangevuld worden met Juvo Raw green protein of de Nutrins vegan protein blend, 1 uur voor of 1 uur na het sporten. Bij spierpijn 1 uur voor het slapen Juvo protein gebruiken of bekijk onze liposomale magnesium.

De maaltijden die u niet vervangt door Juvo Slim moeten vers, mager (400 - 600 kcal) en kleurrijk zijn, dus veel groente en fruit.
Geen "witte" voeding (pasta, witbrood etc.). Lees hier meer over afvallen op de website van juvo

Start nu met afvallen

Belangrijke tips om af te slanken

Belangrijk tijdens het afvallen: essentiële vetzuren (omega-3) moeten aangevuld worden door 2 x per week vette wilde vis te eten (haring, zalm) of het gebruik van een omega-3 supplement die je in de omega-shop vindt.
Een tweede belangrijke aanvulling bij het afslank-proces zijn de probiotica. Vul aan met een sterke combinatie van lactobacillen en bifidumbacteriën. Lees meer over afvallen en gewichtsbeheersing.

Drink minimaal 1,5 liter wat per dag.

Beweeg minimaal 30 minuten extra, behaal de beweegnorm. Wandelen is prima.

Slaap 7 uur per nacht.

juvo slim forte samenstelling en voedingswaarden.

Bestel Juvo nu, klik hier

Nieuw: intermittent fasting met Nutrins, om 12:00 een Ketoshake en om 15:00 een proteïnenshake