Juvo original raw whole food

Juvo raw whole food biologische maaltijdvervanger

25 miljard probiotica

ProVen probiotica 25 miljard

Juvo Shaker

Juvo raw food shaker

Vaatwas-machine bestendige kunststof beker met houder voor JUVO-poeder, deksel met drink-tuit en meng-rooster.

Handig voor onderweg. BPA-vrij, bevat geen weekmakers

€ 12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Juvo13
Juvo Shaker is te bestellen in veelvoud van 1

Juvo schudbeker om rawfood te shaken

Vaatwas-machine bestendige kunststof beker met houder voor JUVO-poeder, deksel met drink-tuit en meng-rooster. Handig voor onderweg.
BPA-vrij, bevat geen weekmakers.

Poeder in onderste compartiment bewaren, voor consumptie poeder aan vloeistof toevoegen, schudden ( deksel goed sluiten!) en binnen 40 minuten opdrinken.

Waarom is het belangrijk om raw food droog te bewaren?

De shaker heeft een apart compartiment onderop om de peoder droog te bewaren. In de beker neem je vloeistof mee. Bijvoorbeeld, sap, zuivel, zuivelvervangers of een combinatie. 's Zomers ene hand ijsblokjes erbij houdt het lekker koel.

Juvo is raw food, dit betekent dat tijdens het hele producktie proces de ingrediënten niet verhit zijn. Direct na het oogsten worden de plantaardige ingrediënten gevriesdroogd. Op die manier blijven de vitaminen en vooral de ENZYMEN behouden.

Actieve enzymen in Juvo

Als de enzymen in aanraking komen met vloeistof (vocht) dan worden zij weer actief en beginnen zij de ingrediënten te verteren. Dat is super, alleen moet dat in de dunne darm gebeuren. Nadat je Juvo aanmaakt, dus het poeder met vloeistof mengt, begint het verteringsproces van de enzymen. De juvo maaltjidshake moet je daarom binnen 40 minuten na bereiding consumeren.

De Juvo shaker maakt het je gemakkelijk om de poeder en de vloeistof gescheiden mee te nemen, naar je werk, in de file, de sportschool of de trein. De kunststof beker bevat geen weekmakers! BPA-vrij.

Meer informatie
Prijs € 12,95
EAN 0898938001028