Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wat is de HOPE formule

Vezels - Omega - Probiotica - Enzymen

De HOPE formule is eind jaren negentig ontwikkeld door Brenda Watson, de oprichtster van RenewLife. Het is een afkorting die staat voor:

  • (H) High fibres, dagelijks minimaal 40 gram vezels in je voeding.
  • (O) Omega-3, de gezonde vetzuren uit visolie.
  • (P) Probiotica, de vriendelijke bacteriën die in je darmen leven.
  • (E) Enzymen, de "schaartjes" die voeding in stukjes "knippen" zodat het door de darmwand kan passeren.

Samenwerkende voedingsstoffen

Deze samenwerkende voedingsstoffen ondersteunen je spijsvertering, vullen aan (voedingssupplementen) en helpen zo om je lichaam goed te voeden en om afval af te voeren.

Vezels zijn een voedingsbodem voor de bacteriën in je darmen die vitaminen, vetzuren en hormonen maken.

Omega-3 bevat de gezonde vetten, dagelijks adviseren wij minimaal 1000 mg omega-3 in de vorm van EPA/DHA.

Probiotische bacteriën vind je in je hele lijf, je bent blij met deze vriendelijke bacteriën. Rauwe complete onbewerkte voeding (raw whole food) is een bron voor deze bacteriën. Op deze website van Pro-Ven lees je meer over probiotica in voeding. Dagelijks 12,5 miljard LAB4 probiotica: Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus acidophilus (CUL21), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34). 1 Capsule bevat ook enzymen: 15 mg van het vetsplitsende enzym lipase, 150 mg van het proteïnen-splitsende enzym protease en 300 mg van het koolhydraten (suiker/zetmeel) splitsende enzym amylase.

Aanvulling van gezonde voeding

Je gezonde voeding bestaat uit macronutriënten en micronutriënten. De macronutriënten zijn eiwit, vet, koolhydraten, vezels en water. De micronutriënten zijn de vitaminen en mineralen. Met de HOPE-formule maken wij het gemakkelijk om nutriënten te suppleren die niet altijd even gemakkelijk of te weinig in je dagelijkse voeding voorkomen.

wat is de hope-formule

Samenstelling HOPE-formule

De bronzen stazak op de foto bevat 510 gram Nutrins volledige vezels, met maatschepje. 60 x 8,5 gram geeft je 7,5 gram complexe voedingsvezels uit baobab, acacia, inuline, versterkt met L-glutamine en triphala en een beetje stevia. Omega-3 Olje Torsk, bevat 250 ml pure verse visolie met vitamine D3, dagelijks 5 ml bevat 1100 mg omega-3-vetzuren. Zonder oprispingen. Gemaakt van verse Noorse kabeljauwlever. De Probiotica van ProVen, 2 doosjes met 30 capsules Probiotica met spijsverteringsenzymen. Bestel hier jouw H.O.P.E.

Liposomale vloeibare multivitamine, 100% RI, 60 doseringen van 5 ml. Vitamine: A, B-complex, C, D, E, K. Deze vloeibare multi is een aanvulling op de HOPE formule, daarom heet dit pakket HOPE-formule-compleet.

Gebruiksaanwijzing HOPE

Start je dag met extra vezels in je ontbijt en de (bijna) smaakloze visolie. Bij je ontbijt neem je de multivitamine met liposomen en pas 's avonds tijdens het diner de capsule met probiotica en enzymen.

Starten met het HOPE-concept? Wij hebben een kleinere start-versie gemaakt met 170 gram Nutrins Volledige vezels, Nutrins omega-3 PUUR en ProVen probiotica met enzymen.

Dagelijks voedingssupplement, een supplement is geen vervanging voor gevarieerde gezonde voeding, maar een aanvulling. Voor vragen over voeding, spijsvertering en vitaliteit neem je gewoon contact met ons op.

terug naar de pagina supplementen.

contact met gezondmooislank

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina