Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Regulat Pro - Hyalurondrink - Hyaluron 3D mousse

Regulat pro

regulat webshop

MEER ENERGIE, VERHOOG JE ATP-PRODUKTIE - PURE POWER IN EEN DAGELIJKS SHOT!

Gebruik regulat-pro Bio 8 weken en de ATP-produktie (energie) is duurzaam hoger. Een puur natuurlijk plantaardig produkt, al tientallen jaren een succes in Duitsland. Regulat bevat een selectie van gefermenteerde groenten en fruit in rechtsdraaiend melkzuur. Regulat bevat enzymen die zijn voorverteerd; de enzymen zijn klaar om rechtstreeks in de lichaamscellen de ATP-produktie te verbeteren.

REGULAT-PRO VERHOOGT JE ATP-PRODUKTIE.

ATP is een afkorting voor adenosinetrifosfaat, ATP is een drager van chemische energie. Een mens van 70 kilogram verbruikt ongeveer 65 kilogram ATP per dag, terwijl de hoeveelheid ATP/ADP op één moment zo'n 50 gram bedraagt. ATP is voor enkele seconden voorradig en moet daarna bijgevuld worden. De aanmaak van nieuwe ATP heet resynthese. De cel heeft de energie uit het ATP nodig voor; celgroei, productie van hormonen en enzymen, celherstel en voor het laten verlopen van vele scheikundige reacties in de cel. ATP bewaart de energie uit het voedsel totdat de cel energie nodig heeft. ATP is een soort accu in de lichaamscel met een voorraad energie. In meerdere studies is aangetoond dat na 3 maanden gebruik van Regulat de ATP-produktie verhoogt met 188% (van 0.25 nmol naar 0.72 nmol). De onderzoeksresultaten zijn verkregen na 3 maanden gebruik van Regulat Pro.

REGULAT PRO BIO, WEERSTAND, ENERGIE, VITALITEIT, 3X MEER ATP!

Gefaseerd gefermenteerde biologische ingrediënten. (Patent van Niedermaier). Vers fruit, noten en groenten worden door lactobacillen gefermenteerd, op natuurlijke wijze, in verschillende fasen. Biologisch, gluten- en zuivelvrij. De enzymen, proteïnen en andere vrijgemaakte planten-stoffen zijn snel en gemakkelijk opneembaar via maag, slijmvliezen en darmen.

ALKALISCHE MELKZUUR-DRANK VOOR ENERGIE, WEERSTAND EN VITALITEIT.

  • ►Ondersteunt een goede pH-waarde (zuren-basen)
  • ► Direct meer enzymen en energie voor de cellen.
  • ► Verhoogt ATP (adenosine trifosfaat) met 188%
  • ► Meer zuurstof en concentratie.

AKTIE bestel 3 stuks en betaal slechts € 42,95 per fles.

Pure power! Duits kwaliteitsprodukt, geproduceerd volgens GMP-normen. Bekijk hier de Duitstalige video die alles uitlegt over de werking en de effecten van RegulatPro.

Bekijk hier de video met de uitleg over de werking en het produktieproces.

REGULAT BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

Dadels, Gierst, Sojabonen, Erwten, Saffraan, Uien, Soja-kiemen, Artisjok, Kurkuma, Kokos, Vijgen, Walnoten, Selderij, Citroen, Acerola-bes, vitamine C. Bevat GEEN; conservering, kleurstoffen, suiker, gluten, zuivel.

regulat pro ingrediënten

GEFASEERDE FERMENTATIE

Niedermaier is de producent van Regulat pro bio. De gefaseerde fermentatie (2004) is een gepatenteerd proces ontwikkeld door dit Duitse bedrijf (nabij München).

  • Stap 1; De verse ingrediënten worden gewasen en fijngesneden. Samen met lactobacillen die rechtsdraaiend melkzuur produceren begint de eerste fermentatie na 2 dagen.
  • Stap 2; Na enkele weken wordt de inhoud van de gistingstank gefilterd. Het gefermenteerde produkt ondergaat dan nogmaals met lactobacillen een volgende fermentatie (vertering).
  • Stap 3; Nadat alle fermentatie-produkten bij elkaar gebracht zijn volgt er een laatste rijpingsproces. Daarna is Regulat gereed om vers afgevuld te worden in bruine glazen flessen.

De fermentatie lijkt sterk om de manier waarop het lichaam voeding verteerd, afbreekt en geschikt maakt voor opname. De ingrediënten zijn optimaal voor-verteerd. De actieve stoffen zijn direct klaar voor opname en gebruik door het lichaam.

REGULAT PRO ENERGIE ATP

Alle processen in het lichaam gebruiken energie. De 1500 mitochondriën in elke lichaamscel gebruiken energie in de vorm van ATP. In meerdere studies is aangetoond dat na 3 maanden gebruik van Regulat de ATP verhoogt met 188% (van 0.25 nmol naar 0.72 nmol)

Regulat pro is ook de basis voor de vloeibare hyaluron-shot.

Bestel hier je regulat pro.