€ 1195
Probiotica reizen buitenland
Meer foto's

ProVen probiotica Reizen

Helpt een goede spijsvertering in het buitenland te behouden

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 5034268004215

Probiotica - Reizigers - Buitenland


12,5 miljard Acidophilus en Bifidum met calcium dat bijdraagt aan het normaal functioneren van spijsverteringsenzymen


14 capsules - Prettige vakantie

  • Koop 2 voor € 9,95 per stuk -17%
  • Koop 3 voor € 9,95 per stuk -17%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

ProVen probiotica Reizen - Helpt een goede spijsvertering in het buitenland te behouden

Nieuwe verpakking zelfde inhoud

Prettige vakantie of zakenreis met Probiotica

Acidophilus en Bifidus voor reizigers met Gember, L-glutamine en Aloë Vera voor behoud van een goede spijsvertering.

Verpakking voor 2 weken. Start 3 dagen voor vertrek. Gebruik 1 capsule per dag, bij een maaltijd, als u minder ontwikkelde landen gaat bezoeken.

Ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Open de capsule en meng het poeder in een (niet-warme) vloeistof zoals yoghurt of sap.


Bewaren in de tropen. Deze probiotica (alle LAB4 probiotica) hoeven niet gekoeld bewaard te worden. Maar bij bezoek aan tropische oorden aub wel donker, droog en koel (uit de zon) bewaren.


Samenstelling per 1 capsule: Gember wortel extract 200 mg, L-glutamine 200 mg, Aloë vera (Aloe barbadensis) concentraat 200:1 – 20 mg, Calcium-carbonaat

Probiotica: 12,5 miljard LAB4 Probiotica = Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus acidophilus (CUL21), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34)

probiotica voor reizigers

Bevat geen allergenen, gen kleur-, smaak of conserveringsmiddelen.

  • INHOUD 14 capsules

  • GEBRUIK 1 of 2 maal daags

  • INGREDIËNTEN o.a. Acidophilus, Bifidus, Gember, Aloe en L-glutamine

  • GEBRUIK Dagelijks vanaf 3 dagen voor vertrek

  • Bestel 3 verpakkingen en betaal GEEN verzendkosten.

Pro-Ven producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

Dit produkt past in een brievenbus-verpakking, maximaal 4 stuks. U hoeft dus niet thuis te blijven. Voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Vanaf € 30,- geen verzendkosten.
 

Portie

100 gram

Toepassing

Verpakking voor 2 weken. Start 3 dagen voor vertrek. Gebruik 2 x 1 capsule per dag, bij een maaltijd, als u minder ontwikkelde landen gaat bezoeken.Ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Open de capsule en meng het poeder in een (niet-warme) vloeistof zoals yoghurt of sap.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...