Welke probiotica kiezen, welk supplement is geschikt voor u.

Selecteer een dagelijks probioticum onderaan op basis van leeftijd of kies vanuit een bepaalde conditie

Condities: cholesterol, weerstand, spijsvertering, intiem, energie, afslanken.


alle probiotica van proven

heeft u vragen, wilt u persoonlijk advies? neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
De meeste mensen beginnen met deze 14-daagse kuur. Daarna dagelijks de 25-miljard.
Of als dagelijks onderhoud de multi met probiotica of, als je 50-plus bent deze multi  met probiotica.

NIEUW ShapeLine probiotica

De combinatie lactobacillen, bifidum en plantarum met vitaminen die de spijsvertering ondersteunen. Speciaal geformuleerd met LAB4P voor 45+.

500 miljard probiotica LAB4

Speciaal voor therapeuten heeft ProVen een verpakking met 14 sachets met elk 500 miljard bacteriƫn. Dagelijks 1 - 2 sachets. Voor meer informatie over de toepassing en het gebruik in uw praktijk even contact opnemen.

Alles voor elke dag

FOUR PILLARS OF NUTRITION, DE DAGELIJKSE BASIS VOOR GEZONDE VOEDING

Maandverpakking met 4 supplementen per dag; hooggedoseerde vitaminen en mineralen, sterke omega-3, probiotica met prebiotica, breed complex aan natuurlijke antioxidanten. Start je dag compleet, gebruik 1 stripje (4 voedingssupplementen) elke dag bij je eerste maaltijd. Ontwikkeld voor langdurig dagelijks gebruik.

probiotica kiezen

Welke probiotica?

ProVen biedt geselecteerde probiotische formules voor alle leeftijden van 0 tot 100 jaar. Soms overlappen de leeftijden van produkten, vooral bij de peuterprobiotica en de probiotica voor kinderen. Het verschil is de samenstelling (de hoeveelheid bacteriën) en de vorm. De toedieningsvorm poeder of kauwtablet verschilt per kind, de ene kan al wel kauwen, de andere nog niet. De Fit-for-school probiotica-poeder in stick-verpakking is geschikt voor 1 - 16 jaar, lekker gemakkelijk te mengen in voeding.

Heeft u vragen over het gebruik van probiotica? Mail ons even of gebruik de chat-functie rechtsonderin uw scherm. Tijdens kantooruren zijn wij meestal bereikbaar.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...