Actinovo liposomale vitaminen en kruiden

Actinovo natuurlijke Liposomale Vitaminen en liposomale kruiden

De Actinovo liposomale voedingssupplementen worden geproduceerd volgens een uniek en complex proces. Vitaminen en plantenextracten worden "verpakt" in een liposoom waardoor de actieve ingrediënten significant (20x) beter worden opgenomen door het lichaam. Vloeibaar, dus gemakkelijk doorslikken.

De vitaminen en actieve stoffen in een liposomaal "jasje" komen via de darmwand, in de bloedbaan en in de lichaamscellen. Dus niet in de afvoer van de wc! Actinovo produceert zelf, het productie-laboratorium staat in Hamburg. Kwaliteit en werkzaamheid zijn hier leidend.

Wat zijn liposomaal voedingssupplementen?

Een liposoom is een actief deeltje, vitaminen of kruiden-extract, omhuld met een dubbele laag fosfolipiden, een soort vetlaagje. Dit laagje (membraan) beschermt de inhoud tegen oxidatie, afbraak en maagzuur. Het lichaam, de darmwand, herkent een liposoom als een vetdeeltje en neemt het deeltje, inclusief de inhoud, gemakkelijk op. De fosfolipiden zijn gemaakt van lecithine uit zonnebloem-olie.

De voedingssupplementen waarvan bekend is dat zij moeilijk worden opgenomen zijn in een liposomale vorm veel effectiever. Curcumine, B12, K2, Glutathion maar ook de B-vitaminen, magnesium, hyaluronzuur en zelfs vitamine C worden als liposoom goed, zelfs vele malen beter, opgenomen.

actinovo high tech liposomale vitaminen


Liposomaal = High tech science

De vitaminen- en gezondheidsindustrie krijgt regelmatig kritiek. Het werkt niet, het is niet bewezen, het is alleen maar "duur plassen". Vaak zijn de kritieken onterecht. De werking van voeding en voedingssupplementen kun je niet op dezelfde manier aantonen als met medicijnen. De gouden standaard en de registratie is te duur omdat er geen patenten zijn. Maar soms leidt negatieve feedback tot doorbraken! De opname van voedingssupplementen is sterk verbeterd met de liposomen-techniek.


liposomale vitaminen versus orale vitaminen en supplementen

Oraal ingenomen voedingssupplementen komen in aanraking met speeksel en gaan via het aggressieve maagzuur naar de dunne en dikke darm waar enymen actief zijn. In het spijsverteringssysteem worden de actieve deeltjes veelal niet opgenomen. Tot aan 95% verdwijnt via de wc-pot. Bij vitamine C is het zelfs zo sterk dat hoe hoger de dosis, hoe minder er wordt opgenomen door het lichaam. Bron. Er zijn overigens veel onderzoeken beschikbaar met de meest uiteenlopende en soms ook tegenstrijdige conclusies.


Lange tijd was een intraveneuze toediening de enige manier om hoge doses vitaminen in de bloedbaan te krijgen. De liposomale vorm is een alternatief.


In de 60-er jaren werden de liposomen uitgevonden. Deze kleine natuurwondertjes verpakken bijne elk actief ingrediënt in een dubbel membraan dat lijkt op de lichaamscellen. Het lichaam herkent een liposoom als "eigen" en breekt deze niet af. Het passeert de mond, de maag en de darmwand om in de bloedbaan pas de interactie met de lichaamscellen aan te gaan. De doorbraak die Actinovo brengt is een betaalbare vorm op basis van eigen beschermde techniek van Actinovo.


Met Actinovo is een methode beschikbaar die als een turbo werkt op het effect van voedingssupplementen. Een doorbraak, een revolutie in de wereld van vitaminen en kruiden (voedingssupplementen). Ontdek zelf de kracht van voedingssupplementen in een liposomale vorm.actinovo liposomale voedingssupplementen

► Zonder smaak-stoffen, zoetstoffen, geen soja.

► Met of zonder alcohol, voor een zeer korte (vers) of langere houdbaarheid van 12 maanden.

► De beste natuurlijke fosfo-lipiden uit Non-GMO zonnebloemolie.

► Geen toevoegingen, Geen kaliumsorbaat.

liposomale vitaminen optimale opname vergelijking met injecties, tabletten, pleisters

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...