zZacht huidverzorging met probiotica

Huidverzorgingsproducten op basis van probiotica - goede bacteriën

zzacht probiotische huidverzorging webshop

Nieuw, een complete serie huidverzorging en deodorant met probiotica. Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes ontwikkelen of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora, gezonde bacteriën op je huid.Huidverzorging met probiotica van zZacht

Dagelijkse reiniging en verzorging van je huid zorgt ervoor dat je er stralend uitziet, dat je lekker in he vel zit. zZacht heeft een complete verzorgingslijn gemaakt om je huid te verzorgen. Het merk is ontwikkeld door Linda Tielemans. Zij ervaarde zelf de behoefte aan huidverzorging die meer doet voor je huid. Het antwoord: probiotische bacteriën toevoegen aan huidverzorging. Door de verbeterde microflora (alle bacteriën die op je huid leven) wordt je huid helemaal zuiver, knapt op én blijft gezond. Het dagelijkse gebruik resulteert in huidverbetering én zorgt voor een bevordering van het milieu. De goede bacteriën spoel jij namelijk letterlijk het milieu in. Het gebruik van zZacht is een ware beleving. Je krijgt het gevoel dat je in de wolken bent. Je mag jezelf best verwennen. Als je je lekker in je vel voelt en gelukkig bent, straal je dat ook uit.

huidverzorging zZacht probiotica

De huid is bedekt met een laagje bacteriën die de huid beschermen. De vriendelijke bacteriën, probiotica, communiceren en werken samen met de bacteriën in de darmen. Niet voor niets is de huid een afspiegeling van de conditie en gezondheid van de darmen. In de serie zZacht zijn goede bacteriën (probiotica) gecombineerd met pre-biotica. Pre biotica is voeding voor biotica (bacteriën). Deze nieuwe formule is een doorbraak in huidverzorgingsland. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Met een gezonde microflora werken andere cosmetica veel krachtiger. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

Probiotica op je huid, hoe werkt dat?

Alle actieve ingrediënten in zZacht zijn volledig natuurlijk. Er worden goede bacteriën (probiotica) toegevoegd aan je huid, die zich gaan vermeerderen, waardoor de microflora op je huid gezonder wordt. De probiotische producten van zZacht zijn anti-allergeen en verlagen het risico op allergieën en infecties. Er zijn geen aluminium en geen parabenen toegevoegd, waardoor er minder kans is op irritaties.

Het is een bijzondere en innovatieve formule. Naast probiotica zijn namelijk ook pre-biotica toegevoegd. Pre-biotica is de voeding voor de vriendelijke bacteriën. Deze synergetische formule is een doorbraak in huidverzorging. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Een unieke combinatie. De goede bacteriën in zZacht zijn "verpakt", door het aanbrengen en smeren komen de bacteriën vrij. Deze superkleine nano-capsules met bacteriën zijn "micro encapsulated bacteria".

Communicerende bacteriën?

1 Bacterie kan weinig uitrichten. Om zijn omgeving te veranderen om te groeien en te overleven heeft een bacterie soortgenoten nodig. Bacteriën kunnen communiceren, dit heet quatum sensing. Zij voelen aan hoeveel soortgenoten zijn aanwezig. Ook vertellen zij elkaar hoeveel voeding (prebiotica) er is op de huid. Zij weten dus met hoeveel soortgenoten zij kunnen overleven. Doordat zZacht zowel probiotica (bacteriën) als prebiotica (voeding voor die bacteriën) bevat kun je de bacterie-populatie op je huid beïnvloeden. Je voegt met je dagelijkse huidverzorging steeds goede bacteriën en voeding toe. meer over quorum sensing in deze blog.

Mensen bestaan voor een groot gedeelte uit bacteriën. Je bent eigenlijk meer "bacterie" als "mens" omdat je meer bacteriën bevat dan lichaamscellen. Die bacterië vind je in je mond, je longen, je darmen (1,5 kilo), in je vagina en op je huid. Samen vervullen die bacterie-populaties allerlei functies waar je iets aan hebt. Zij maken o.a. vitaminen, hormonen en vetzuren aan, zij vervullen een grote rol in je weerstand. Zij beschermen je tegen de invloed van minder goede bacteriën. Het is goed om voor je bacteriën te zorgen. Lekker slapen, gezond eten, voldoende water drinken, lekker bewegen en ontspannen, het heeft allemaal effect op je complete microbioom.

Wanneer een gezonde microflora bereikt is, werken andere cosmetica veel krachtiger. Gebruik zZacht bijvoorbeeld met anti-aging crème; de werking van andere huidverzorgingsproducten wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

De innovatieve formule van zZacht is zo vernieuwend doordat we zowel probiotica als prebiotica toevoegen in de verzorgingsproducten. Het doel van deze combinatie is om de goede bacteriën in stand te houden. Hiermee wordt en blijft de microflora van de huid gezond. Het microbioom op de huid wordt aangevuld met goede bacteriën plus voeding voor die goede bacteriën. De bijzondere technologie waarmee de bacteriën goed bewaard blijven garandeerd 2 jaar (24 maanden) activiteit van de probiotica.

De pluspunten van zZacht:

  • Verbetert direct de microflora van je huid
  • Betere elasticiteit van je huid
  • minder huidproblemen
  • Parabenen- en aluminium-vrij
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd
  • De perfecte basis voor het gebruik van andere producten.

zZacht huidverzorging bij GezondMooiSlank

Dagelijks gebruik van zZacht zorgt voor een gezonde microflora op je lichaam. De actieve ingrediënten in zZacht vermeerderen de goede bacteriën. Door deze verbeterde microflora wordt je huid helemaal zuiver, knapt op én blijft gezond. GezondMooiSlank combineert verschillende merken die tesamen je complete microbioom aanvullen: AnOxident voor je orale flora (de bacteriën in je mond), ProVen probiotica oor de bacteriën in je darmen en zZacht voor je huid. De serie is anti-allergeen. Er zijn geen aluminium-soorten of parabenen toegevoegd. Hierdoor is er minder kans is op irritaties van je huid. Voor advies over het combineren van deze producten staan wij kklaar om je te helpen.

Woody of flowery?

De serie is verkrijgbaar in twee heerlijke geuren: woody en flowery. Vaak vinden mannen de woody lekker, meestal vinden vrouwen de flowery lekkerder. Met de zZacht starterset kun je het zelf ervaren.

Wie is zZacht

De brabantse multi-onderneemster, jonge moeder (en leuk mens) Linda Tielemans is de sterke vrouw achter het merk zZacht. In navolging van vele succesvolle merken is zZacht geboren uit een zoektocht naar excellente huidverzorging. Linda heeft het gevonden in haar eigen zZacht! De heerlijke producten weerspiegelen haar karakter en haar visie op: het leven, de natuur en de toekomst voor haar kind.

Waar kun je zZacht kopen? Bij Gezondmooislank natuurlijk, klik hier voor de zZacht-webshop. Wil je liever in de buurt shoppen? Klik dan hier voor de verkooppunten.