Probiotica enzymen

ProVen Probiotica met enzymen

Olje ADEK omega-3 visolie

Olje ADEK omega-3 visolie

Olje Torsk omega-3

Olje Torsk omega-3 drinkolie

Nummer 1 in versheid, premium kwaliteit visolie met de laagst mogelijke totox-waarde. Superverse kabeljauw omega-3 met vegan vitamine D. In alu-vershoud-verpakking. 250 ml = 50 porties.

Check de Nutrins 300 ml omega-drinkolie hier.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Olje Torsk omega-3 250
 • Koop 2 voor € 24,95 en bespaar 7%
 • Koop 3 voor € 23,95 en bespaar 11%
Olje Torsk omega-3 is te bestellen in veelvoud van 1

Omega-3 drinkolie met vitamine D3

Eindelijk in Nederland beschikbaar de premium-kwaliteit omega-3-olie. Verpakt in alu-sta-zak. De verpakking vervormt en voorkomt dat er zuurstof bij de olie komt. De olie blijft zijn goede smaak behouden. Drink-olie die ranzig wordt is vies en de EPA en DHA vetzuren worden dan minder goed opgenomen in de spijsvertering. De aluminium-verpakking is de beste bescherming tegen licht en zuurstof.

Olje Torsk werkt met de eerste kwaliteit visolie van Vesteraalens. De vissers verwerken direct na de vangst als eerste (premium) onze kabeljauw: hoe sneller, hoe verser, hoe effectiever. De vis-olie is duurzaam, alles van de gevangen vis wordt gebruikt. Uiteraard zijn wij trots op onze keurmerken: MSC, Friend of the Sea en G.O.E.D.. Afvullen doen wij met een digitale robot in het donker en onder stikstof zodat er geen licht-schade en zuurstof-schade ontstaat.

Bestel er 2 voor € 49,95 zonder verzendkosten, morgen in huis, door de brievenbus.

CLO, cod liver oil, hoogste kwaliteit in de markt met initiële TOTOX-waarde van <2

ingrediënten: Arctische kabeljauw-lever-olie, natuurlijk citroenaroma (klein beetje), natuurlijke tocopherol (vitamine E als antioxidant) en cholecalciferol (vegan vitamine D3). Pure verse visolie, onverdund dus zonder olijfolie.

250 ml = 50 porties van 5 ml

Voedingswaarde per 5 ml

 • Energie: 170 kJ / 41 kcal
 • Visolie: 4,6 g
 • Verzadigde vetzuren: 0,7 g
 • Enkelv. onverz. vetz.: 2,3 g
 • Meerv. onverz. vetz.: 1,6 g
 • Omega-3 vetzuren: 1,1 g
 • DHA: 0,5 g
 • EPA: 0,4 g
 • ALA: 0,2 g

Omega-7: 0,5 g per portie (C16 palmitoleïnezuur en C18 vacceenzuur)

Gebruik de verse visolie dagelijks (5 ml) 1 dessertlepel, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meng de olie door yoghurt, smoothie of drink het puur. De premium kwaliteit en de vershoudverpakking zorgen voor een prima smaak. Vers = niet opboeren!.

Lees in deze blog meer over de versheid van onze visolie.

 

 

Houdbaarheid: Ongeopend tot mei 2022, bevroren tot mei 2023. Na opening in de koelkast 3 maanden.

Produktomschrijving: Natuurlijke pure winterised visolie. Gemaakt van verse kabeljauw-lever. De kabeljauw wordt in de Noorse zee gevangen voor vis-consumptie. Voor onze duurzame visolie worden dus geen extra vissen gevangen. De vissers zijn MSC gecertificeerd. Bij winteriseren wordt de olie afgekoeld tot temperaturen rond 0 graden Celsius, de olie kan dan troebel worden. Die troebelstoffen (slijmstoffen) worden eruit gefiltreerd. Hierdoor blijft de olie ook bij koelkasttemperatuur helder.

De levers worden aan boord direct verwerkt. Onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden wordt de olie gezuiverd met 100% aandacht voor het minimaliseren van oxidatie. Dat proef je! Uitsluitend zeer verse grondstoffen komen in aanmerking voor de Olje Torsk produktie. De heldere lichtgele olie heeft een constante kwaliteit, de smaak en geur zijn altijd hetzelfde.

Waarom is Olje Torsk duurzaam?

De kabeljauw wordt gevangen in de Noorse ijszee, ten westen van de Lofoten. Alles van de vis wordt gebruikt voor menselijke consumptie, voor het maken van voedingssupplementen en voor dierenvoeding. Direct na de vangst wordt de verse lever apart gehouden voor de premium vis-olie.

duurzaam omega-3
 • 1. KOP: tong en wangen voor consumptie
 • 2. SPIEREN: lendenen en staart als vis-vlees
 • 3. HUID: Collageen peptiden in gedroogde vorm ( supplementen en huidverzorging)
 • 4. GRATEN: Mineralen complex in gedroogde vorm (voedingssupplementen)
 • 5. INGEWANDEN: Kuit en milt voor consumptie, Maag voor produktie enzymen, Galblaas voor produktie taurine, Blaas voor consumptie, Lever voor produktie omega-3 drink-olie, Overig voor diervoeding.

Vloeibare visolie is een duurzaam produkt van zeer hoge kwaliteit. Versheid staat gelijk aan effectiviteit van de omega-3. Let op: goedkopere vis-olie moet gecapsuleerd worden anders stinkt het en ontstaan er oprispingen. Je lichaam reageert dan met een duidelijk antwoord: deze geoxideerde vis-olie moet eruit.

Sommige visolie wordt gemaakt van uitgeperste sardientjes en ansjovis. De sterk stijgende vraag naar omega-3 heeft inmiddels geleid tot een te sterke afname in de hoeveelheid beschikbare vis (sardienen en ansjovis). Deze kleine vissen staan aan het begin van de voedsel-keten. Een afname betekent dat grotere vissoorten minder voeding beschikbaar hebben.

Meer informatie
Prijs € 26,95
EAN 8719327413104