Vitomune Colostrum

Colostrum van Nederlandse koeien.

Geen hormonen! Geen bloed-residuen, geen antibiotica


De colostrum van de eerste melking wordt diepgevroren, verzameld en in een pharmaceutische produktie-locatie ontdaan van vet en caseïne.
Strenge controle vanaf de boer, naar de verzamelaar, de producent tot de eindverpakker. 

Korte keten = scherpe prijs.

Vitomune Colostrum is verkrijgbaar in poeder en in plantaardige capsules en bevat een hoog gehalte aan immunoglobulinen (IGG), minimaal 30%

Colostrum is een hoogwaardige bron van specifieke proteïnen en kan goed toegevoegd worden aan Juvo raw green Proteinen-shake.Eerst krijgt het kalf al zijn benodigde voeding (colostrum). Het restant wordt ingevroren om er vitomune colostrum van te maken. Vitomune werkt samen met de colostrum-bank; als er boeren zijn die colostrum nodig hebben voor hun kalfjes kunnen zij een beroep doen op de colostrum-bank.

Colostrum is de eerste melk van een na de geboorte van een kalf. In de eerste 12 uur na het kalven. Bij mensen werkt dit op dezelfde manier, na de geboorte van een kind maakt de moeder melk aan, oook bij mensen heet dit colostrum. De colostrum van koeien en mensen is nagenoeg identiek. Colostrum van vitomune heeft het hoge gehalte aan immunoglobulinen; 35-40% 
   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...