Omega-3 visolie

Omega-3 Visolie vol EPA en DHA


Geconcentreerde visolie met het spijsverterings-enzym lipase. Lipase helpt bij het opnemen van de essentiële vetzuren EPA en DHA. Lipase versterkt de vertering van EPA en DHA. Het verdrievoudigd de opname van de omega-3 vetzuren.

Gegerandeerd vers en zuiver. RenewLife omega-3 supplementen zijn onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd door IFOS.
Geen zware metalen en geen toxinen en een vers-garantie. Een perfecte TOTOX-waarde. Duurzame visvangst; Friends of the sea keurmerk, dus geen bijvangst en geen bedreigde vissoorten.Donkere capsules; Visolie is gevoelig voor warmte en licht. De capsules zijn donker gekleurd om de inhoud te beschermen. Vis-olie bijvoorkeur koel bewaren.

Vis-glycerine capsules met coating op water-basis; op deze manier komt de olie in de dunne darm pas vrij. Geen oprispingen, geen vislucht.

Met vitamine E en 1000 IU vitamine D.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...