RESET36 maaltijdshakes

De verschillende RESET36-shakes kun je op verschillende manieren bereiden. Met 200 ml water of water/magere melk kun je een dessert (pudding) maken. De pudding kun je in de vriezer omtoveren in een ijsje.

Voeg naar wens 300 of 400 ml vloeistof (plantaardige magere melk, water) toe en maak een lekkere shake. Probeer bijvoorbeeld de Cafe Latte; koud net zo lekker als warm. Als dessert gemakkelijk en als shake lekker vullend. Vul deze shake eventueel aan met een espresso.

De maaltijd-recepten zijn aangevuld met multi-vitaminen en mineralen; 1/3 van de dagelijkse behoefte.

Plan je voeding! Eet je van 12:00 tot 20:00 uur? Dan kun je 3 maaltjiden en 2 tussendoortjes plannen. Kies je voor plantaardige biologische maaltjidshakes? Dan kun je bijvoorbeeld een tussendoortje of een snack gebruiken. Bekijk hier de maaltijdrepen en de snackrepen. Wil je liever zelf koken en zelf je boodschappen doen en eten maken? Top! Vraag ons om de recepten.

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...