Nutrins vegan proteinen shake

Nutrins vegan proteinen shake

Reset36 Rocket Coffee 600 gram

MCT - palmvrije MCT-olie poeder

Reset36 Rocket Coffee 600 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Reset36 Rocket coffee 600 gram

Vegan MCT-olie poeder (veganenergy): acacia vezels met MCT-olie. Combinatie van C8 en C10. MCT-poeder: Maak snel en gemakkelijk een energieke bulletproof coffee. Brainenergy voor sport en slank. Past in keto-dieet en low carb dieet.

€ 37,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Reset36 Rocket Coffee 600 gram
  • Koop 2 voor € 34,16 en bespaar 10%

MCT-poeder: 70% MCT-olie op 30% acacia vezels.

Bulletproof coffee = Vegan, palmvrij, zonder allergenen. Met maatschepje.

Heb je trek tijdens je keto? MCT-olie poeder past in; een Keto-dieet, een HPLC-dieet en een HFLC-dieet. Een romig en lekker poeder dat je met vrijwel alles kunt mengen: koffie, thee, shakes of zuivel.

De smaak van rocket-coffee? vergelijk het met koffie met melk. Ook tijdens je ketose kun je dit als koffiemelk-vervanger gebruiken.

Voor echte bullit-coffee: Gebruik 10 gram MCT-olie poeder per kopje koffie, gebruik maximaal 3 maal daags. Geeft snel energie die rechtstreeks omgezet wordt in ketonen. Rocket-coffee-poeder is geur-, kleur-, en smaakloos en lost snel en goed op in warme en koude dranken. Het is geschikt voor: drankjes, koffie, thee, shakes en soepen. MCT in poeder vorm is effectiever en sneller als MCT-olie. Veel mensen ervaren het poeder als lichter verteerbaar. Vloebare MCT-olie gaat drijven op je koffie, de MCT-poeder mengt snel en gemakkelijk, alsof je koffie met melk of een latte drinkt. Het MCT-poeder heeft nauwelijks smaak en kun je ook toevoegen aan je smoothie, shake, sportdrank of dooor je eten.

Tijdens het reset36-dieet (intermittent fasting) kun je 's morgens wel een Rocket-coffee nemen voor meer energie en het "aanzetten" van de vetverbranding. Directe energie met pre-biotische vezels.

Verpakking met 600 gram voor 50 koppen Rocket-Coffee

Wil je hulp, advies, informatie over afvallen? neem contact met ons op.

MCT-poeder met acacia

Palmvrij; gemaakt van duurzaam geteelde kokosnoten. De kokosnoot-olie geeft 60% C8 middel lange keten vetzuren en 40% C10 middel lange keten vetzuren. MCT betekent medium chain triglyceriden. In het productieproces wordt alleen water gebruikt en er worden acacia-vezels toegevoegd, verder niets. Gebruik 10 tot maximaal 50 gram per dag. veganistisch en vrij van allergenen (lactose, soja en gluten). De MCT-vetzuren in het poeder zijn allemaal afkomstig uit kokos.

C8 is caprylzuur (octaanzuur), C10 is caprinezuur (decaanzuur). Bevat geen palmitinezuur (C16) wat leidt tot een hoger LDL-cholesterolgehalte.

Nieuw etiket Rocket Coffee

etiket rocketcoffee reset36

bulletproof coffee voedingswaarden

Eerste proberen? Wij hebben ook een 90 grams verpakking met rocket-coffee.

Meer informatie
Prijs € 37,95
EAN 8720387834112
Ingrediënten

Samenstelling reset36 Rocketcoffee

rocketcoffee veganenergy

Samenstelling reset36 Rocketcoffee

rocketcoffee veganenergy
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!