kikkererwten meel

Nutrins kikker erwten meel

Reset36 Rocket Coffee 600 gram

MCT - palmvrije MCT-olie poeder

Reset36 Rocket Coffee 600 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Reset36 Rocket coffee 600 gram

Vegan MCT-olie poeder (veganenergy): acacia vezels met MCT-olie. Combinatie van C8 en C10. MCT-poeder: Maak snel en gemakkelijk een energieke bulletproof coffee. Brainenergy voor sport en slank. Past in keto-dieet en low carb dieet.

€ 39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Reset36 Rocket Coffee 600 gram
  • Koop 2 voor € 35,96 en bespaar 10%

MCT-poeder: 70% MCT-olie op 30% acacia vezels.

Pure Bulletproof coffee = Vegan, palmvrij, zonder allergenen. Met maatschepje.

Heb je trek tijdens je keto? MCT-olie poeder past in; een Keto-dieet, een HPLC-dieet en een HFLC-dieet. Een romig en lekker poeder dat je met vrijwel alles kunt mengen: koffie, thee, shakes of zuivel.

De smaak van rocket-coffee? vergelijk het met koffie met melk. Ook tijdens je ketose kun je dit als koffiemelk-vervanger gebruiken.

Voor echte bullit-coffee: Gebruik 10 gram MCT-olie poeder per kopje koffie, gebruik maximaal 3 maal daags. Geeft snel energie die rechtstreeks omgezet wordt in ketonen. Rocket-coffee-poeder is geur-, kleur-, en smaakloos en lost snel en goed op in warme en koude dranken. Het is geschikt voor: drankjes, koffie, thee, shakes en soepen. MCT in poeder vorm is effectiever en sneller als MCT-olie. Veel mensen ervaren het poeder als lichter verteerbaar. Vloebare MCT-olie gaat drijven op je koffie, de MCT-poeder mengt snel en gemakkelijk, alsof je koffie met melk of een latte drinkt. Het MCT-poeder heeft nauwelijks smaak en kun je ook toevoegen aan je smoothie, shake, sportdrank of dooor je eten.

Tijdens het reset36-dieet (intermittent fasting) kun je 's morgens wel een Rocket-coffee nemen voor meer energie en het "aanzetten" van de vetverbranding. Directe energie met pre-biotische vezels.

Verpakking met 600 gram voor 50 koppen Rocket-Coffee

Wil je hulp, advies, informatie over afvallen? neem contact met ons op.

MCT-poeder met acacia

Palmvrij; gemaakt van duurzaam geteelde kokosnoten. De kokosnoot-olie geeft 60% C8 middel lange keten vetzuren en 40% C10 middel lange keten vetzuren. MCT betekent medium chain triglyceriden. In het productieproces wordt alleen water gebruikt en er worden acacia-vezels toegevoegd, verder niets. Gebruik 10 tot maximaal 50 gram per dag. veganistisch en vrij van allergenen (lactose, soja en gluten). De MCT-vetzuren in het poeder zijn allemaal afkomstig uit kokos.

C8 is caprylzuur (octaanzuur), C10 is caprinezuur (decaanzuur). Bevat geen palmitinezuur (C16) wat leidt tot een hoger LDL-cholesterolgehalte.

Nieuw etiket Rocket Coffee

etiket rocketcoffee reset36

bulletproof coffee voedingswaarden

Eerste proberen? Wij hebben ook een 90 grams verpakking met rocket-coffee.

Meer informatie
Prijs € 39,95
EAN 8720387834112
Merk Reset36
Productvorm poeder
Productgroep vetzuren, vezels
Doelgroep man, vrouw, slank, senior, energie
Ingrediënten

Samenstelling reset36 Rocketcoffee

rocketcoffee veganenergy

Samenstelling reset36 Rocketcoffee

rocketcoffee veganenergy
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!