Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Afvallen met RESET36

Nieuwe methode om succesvol af te vallen met coaching

reset36 webshop

reset afvallen: Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en technieken (2018 en 2019) heeft Reset36 een compleet afslank-programma ontwikkeld. Reset36 is in 2018 ontwikkeld door Rinjo Israels. In 2019 zijn de eerste 50 tests uitgevoerd en is hij zelf ook enorm afgevallen. Tot Maart 2021 zijn er ruim 1800 reset-kuren gebruikt: bijna 99% van de afslankers heeft haar of zijn doel gehaald. Meestal in 36 dagen, soms in 48 of 72 dagen. Lees hier mijn eigen succesverhaal.

 

 

afvallen met reset36

 

 

Reset36 is een compleet programma; voedingssupplementen van Pro-Ven, afslankampullen, maaltijdvervangers, intermittent fasting en extra beweging. Wij hebben de meest succesvolle methoden en producten gecombineerd om u te helpen overtollig gewicht (lichaamsvet) te laten verliezen. Na een intake-gesprek bepaalt de coach met jou de oorzaak van je overgewicht en samen kies je welke methode het best bij jou past. Maatwerk dus.

Nadat je jouw eigen SMART-doelstelling hebt vastgelegd begin je met een effectieve kuur. Nadat je jouw doel gehaald hebt laten we je niet vallen, wij helpen om het resultaat vast te houden! Blijvend slank dus, eindelijk. Professionele coaches staan klaar om je te motiveren, te inspireren en te controleren. Een doordachte coachingsaanpak gaat enorm helpen.

Ben jij die betrokken coach met kennis van voeding, gezondheid, spijsvertering maar ook macro-nutriënten en calorieën?

Wil jij mee doen met deze innovatieve afslank-aanpak? Neem nu contact met ons op of bekijk de website (elke dag meer informatie). regelmatig organiseren wij presentaties en trainingen in Apeldoorn of op uw locatie.

 

 

Waarom werkt RESET36?

 


afvallen hormonen in balans

Hoe RESET36 werkt

Afvallen is het verbranden van overtollig opgeslagen vet en dan vooral dat ongezonde buikvet. Wij werken met intermittent fasting, eten van 12:00 tot 20:00 uur. De eerste maaltijd bestaat voornamlijk uit proteïnen. De tweede en derde maaltijd mogen samen maximaal 40 gram koolhydraten bevatten. In de ochtend moet er bewogen worden, sporten is het mooiste (maximaal 400 kcal) maar een korte HIT-training waarbij de hartslag 3 keer stijgt is effectief. opgeslagen vet moet vrijkomen in de bloedbaan waar het met de juiste eiwitten in de cellen wordt gebracht om te verbranden. RESET36 bevat ook verschillende soorten probiotica voor het microbioom. in de eerste week is er een mild detox-programma.

Wat eet je tijdens RESET36? Samen met je coach kun je kiezen: zelf low-carb koken, Juvo-maaltijdvervangers, de shakes en repen van RESET36 of een combinatie. Het gaat erom dat het bij jou past, dat je het gemakkelijk volhoudt.

Meer informatie vind je op de website van RESET36 , op facebook altijd het laatste nieuws over afvallen en gezondheid en hier vind je produkten. Meer weten over afvallen? lees hier de afslank-blog. Nog meer oplossing om je gewicht te behersen? Lees de pagina "slank".