Orkestra 180 capsules

Orkestra 180 capsules

Studymaster 70 capsules

Studymaster 70 capsules

Studymaster 25 capsules

Studymaster capsules ondersteunen je prestaties bij huiswerk, toets, studie en examen. Natuurlijk in Flow, Focus! (niet verslavend, geen bijwerkingen)

€ 19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
study25
Studymaster 25 capsules is te bestellen in veelvoud van 1

Studymaster, fit energiek en geconcentreerd

"In flow" met Studymaster. Of het nu gaat om huiswerk, toets, tentamen of examen STUDY MASTER ondersteunt je zodat studeren gemakkelijker en plezieriger gaat. In plaats van het gebruik van koffie, drugs of chemische middelen is er nu een betere ondersteuning; studymaster brengt je in een verdiepte en langere concentratie, een optimale focus op je taak. Het geheugen verbetert en je komt in een ritme dat er voor zorgt dat je helemaal opgaat in de taak waar mee je bezig bent.


Study-master, de baas over je toets en examen

De makers van Orkestra hebben met Study-master een speciaal voedingssupplement ontwikkeld voor studenten, managers, sporters en iedereen die hoge eisen stelt aan zijn geestelijke prestaties.


STUDY MASTER is opgebouwd uit 6 aminozuren en planten-extracten;

 • 1. L-Theanine,
 • 2. Choline Bitartraat,
 • 3. Rhodiola Rosea,
 • 4. Ginseng (Siberische),
 • 5. Carnitine en
 • 6. GABA (Gamma-Aminoboterzuur).

De harmonieus samengestelde ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong of lichaamseigen.

Natuurlijke stoffen zorgen ervoor dat;

  • - de concentratie langer wordt vastgehouden,
  • - het geheugen verbetert en
  • - je blijft mentaal fit

optimale studieresultaten

studymaster concentratie fitheid geheugen voor studenten


L-Theanine Aminozuur :

L-Theanine is een aminozuur uit de bladeren van witte thee, hoogste concentratie theanine bevat. Theanine is een afgeleide van L-Glutamine. Het heeft een (dosisafhankelijk) ontspannend en kalmerend effect, zonder dat sufheid of slaperigheid optreedt. De ontspanning gaat gepaard met toename van ALFA-golven in de hersenen (bij een dosis vanaf 50 mg). Theanine beïnvloedt verschillende neurotransmitersystemen in de hersenen (GABA, dopamine, serotonine en glutamaat). L-Theanine beschermt het zenuwstelsel tegen veroudering. Bekijk ook de L-theanine puur capsules.


Choline Aminozuur:

Choline is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en komt in grote hoeveelheden voor in moedermelk. De hoogste gehaltes zijn te vinden in eigeel, rundvlees, kippenvlees, vis en orgaanvlees (lever) en sojabonen. In 1998 werd Choline erkend als essentiële voedingsstof. Choline is nodig voor de biosynthese en als bouwstof van de belangrijke neurotransmitter acetylcholine, een belangrijke neurotransmitter voor geheugen gerelateerde hersenfuncties. Waarschuwing : Voorzichtigheid met bloeddrukverlagende medicatie wordt aangeraden.


Rhodiola Rosea Plantenextract :

Rhodiola Rosea, ook wel de “gouden wortel” genoemd, is een plant uit een vetplanten familie die groeit op 3.000 tot 5.000 meter hoogte in Rusland en die al meer dan 3.000 jaar gebruikt wordt voor ondersteuning van het uithoudingsvermogen en als levensverlengend en aansterkend middel. Rhodiola werkt als adaptogeen (een stof die lichaam en geest laat aanpassen aan extreme situaties), het verlicht mentale vermoeidheid en het helpt om fysieke prestaties aan te gaan. Ondersteunende werking van Rhodiola op de geestelijke en de lichamelijke gezondheid is voornamelijk een gevolg van de beschermende invloed op neurotransmitters in de hersenen zoals serotonine en dopamine. Rhodiola verbetert de werking van neurotransmitters door de enzymatische afbraak hiervan tegen te gaan. Onderzoek heeft aangetoond dat Rhodiola het gehalte serotonine met 30% kan doen stijgen.

Siberische Ginseng Plantenextract:

Eleutherococcus senticosus is bekend als “Siberische Ginseng” . Het behoort echter tot een andere soort in de familie Araliaceae. E-senticosus wordt al besproken en gebruikt in de geschiedenis van de traditionele Chinese geneeskunst. Het is een bekend tonicum en een kalmerend kruid met eigenschappen die vermoeidheid tegengaan; toegenomen uithoudings-vermogen, vermindering vermoeidheid, verbeterd geheugen, verbeterde cognitieve functies, anti-inflammatoire-, immuunversterkende en antidepressieve eigenschappen


Acetyl-Carnitine Aminozuur:

Carnitine speelt een belangrijke rol in de energieproductie van het lichaam. Bij een tekort aan carnitine treden er problemen op bij de verbranding van vetzuren, waardoor vermoeidheid en gewichtstoename ontstaan. De geacetyleerde vorm, Acetyl L-Carnitine heeft een belangrijke functie bij de omzetting van vetzuren, in metabole energie en in het centraal zenuwstelsel. Acetyl L- Carnitine is vooral werkzaam in de hersenen en heeft daar een soortgelijke functie. De belangrijkste bron van Carnitine zijn dierlijke producten zoals rood vlees. Het lichaam maakt zelf Carnitine aan in de nieren en de lever.


Gamma-aminoboterzuur Aminozuur

Gamma-aminoboterzuur, meestal afgekort tot GABA, is een niet-proteïnogeen aminozuur. Dit houdt in dat de stof niet bij de opbouw van proteïnen wordt gebruikt. GABA heeft het een stressregulerende werking en is de belangrijkste inhiberende (de werking van andere neutronen remmende) neurotransmitter in de hersenen. Ook in zo’n 30% van de synaptische transmissie wordt GABA als belangrijke stof in de hersenen gebruikt. De hoogste concentratie vindt men bij de regulatie van de motoriek. Ook de grijze stof bevat hoge concentraties. Elders in het lichaam wordt daarentegen zeer lage concentraties aangetroffen.


examen tentamn studymaster energie concentratie focus

Gebruik van All Day Happy Day Study Master:

U neemt 1 tot 2 capsules in met water of een andere drank (geen alcohol). Werking start na ongeveer 15 tot 30 minuten, volledig werkzaam na 60 minuten. De maximale dosering is 4 keer per dag een vegetarische (HPMC) capsule.


Study Master is een voedingssupplement en geen vervanging van gezonde voeding.

Eindexamens 2019

Tijdvakken centrale examens 2019

 • Voor de schriftelijke centrale examens begint het eerste tijdvak op 9 mei en eindigt het eerste tijdvak op 23 mei.
 • Voor de schriftelijke centrale examens begint het tweede tijdvak op 17 juni en eindigt het tweede tijdvak op 20 juni.
 • Voor de centraal schriftelijke en praktische examens in de beroepsgerichte profielvakken begint de afnameperiode op 1 april en eindigt de afnameperiode op 5 juli.
 • Voor de centraal schriftelijke en praktische examens in de beroepsgerichte vakken oude stijl begint de afnameperiode op 1 april en eindigt de periode op 20 juni.
 • Voor de digitale centrale examens in de algemene vakken van de basisberoepsgerichte leerweg en de kaderberoepsgerichte leerweg begint de afnameperiode op 1 april en eindigt de afnameperiode op 20 juni.
 • Het derde tijdvak vindt plaats in augustus.

eindexamen 2018 datum studymaster

Veel succes dit jaar met StudyMaster

Meer informatie
Prijs € 19,95
EAN 8716064201384
Toepassing

gebruik Studymaster 1 uur voor een tentamen, toets of examen.

Eerste keer studymaster?


Probeer Studymaster eerst een paar dagen voorafgaand aan je toets.


Gebruik maximaal 4 capsules per dag. Innemen met water, niet met warme dranken (thee).

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!