orkestra 60 capsules

Orkestra All Day Happy Day

studymaster 25 capsules

Studymaster 25 capsules

Orkestra 180 capsules

Orkestra, unieke plantaardige formule, hoog gedoseerd Phytoplankton rijk aan EPA en DHA (omega-3), optimale opneembaarheid, betere zuurstofproduktie, bron van energie, ondersteunt weerstand, concentratie en doorbloeding.
AANBIEDING 180 capsules = 3 x 60 capsules
€ 69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Orkestra180
  • Koop 2 voor € 65,00 en bespaar 7%
Orkestra 180 capsules is te bestellen in veelvoud van 1

Orkestra 180

Orkestra, een harmonieuze formule

100% plantaardige ingrediënten, speciaal samengesteld voor mensen (12 - 80 jaar) die hyperactief, impulsief en snel afgeleid zijn en, die zich ook slecht kunnen concentreren.

3 x 60 kleine vega capsules. Slechts 2 capsules per dag.

Per 1 capsule;
Marine phytoplankton 350 mg Marine phyto is een eencellige algensoort, een duurzame bron van eiwitten en meervoudige vetzuren (EPA en DHA) en vitaminen en mineralen. L-Theanine 100 mg L-theanine  is een aminozuur dat wordt gewonnen uit jonge thee-bladeren (witte thee). Glidkruid 50 mg Scutellaria Laterifolia.

Kinderen jonger dan 13 jaar: dagelijks 1 capsule.
13 jaar en ouder: dagelijks 2 capsules.
Dosering innemen met water ruim voor de maaltijd.

Unieke plantaardige formule, met  Phytoplankton rijk aan EPA en DHA (omega-3).

Het hoofdbestandsdeel Marine Plankton is een eencellige algensoort, deze algen worden gezien als "de moeder van alle voeding". Plankton is een duurzame bron van eiwitten, essentiële vetzuren (EPA en DHA) en het bevat meerdere aminozuren, vitaminen en mineralen.
Het tweede belangrijke bestandsdeel is L-theanine, een aminozuur uit jonge witte thee-bladeren. Rustgevend, maar niet versuffend.

Een Nederlands voedingssupplement. Eerst 1 verpakking proberen? Klik hier.

Orkestra van All Day Happy Day

Heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn of zich slecht kunnen concentreren. Orkestra, een harmonieuze formule! Unieke plantaardige formule, met  Phytoplankton rijk aan EPA en DHA (omega-3). Het hoofdbestandsdeel Marine Plankton is een eencellige algensoort, deze algen worden gezien als "de moeder van alle voeding". Plankton is een duurzame bron van eiwitten, essentiële vetzuren (EPA en DHA) en het bevat meerdere aminozuren, vitaminen en mineralen. Het tweede belangrijke bestandsdeel is L-theanine, een aminozuur uit jonge witte thee-bladeren. Rustgevend, maar niet versuffend.orkestra aanbieding all day happy day

Nieuw van de makers van Orkestra

Studymaster, flow, energy en concentratie voor je huiswerk, toets, tentamen en examen.

Studymaster
Study Master maakt het de student makkelijker om op een rustige manier te studeren, of het nu gewoon om leren gaat of dat er een tentamen of examen gehaald moet worden. Haal je energie niet uit bakken koffie, drugs, energydrinks of chemische middelen. Er is nu een nieuw natuurlijk product samen gesteld uit 6 componenten; L-Theanine, Choline, Rhodiola Rosea, Ginseng (Siberische), Carnitine en GABA (Gamma Boterzuur). Deze ingrediënten zorgen voor betere studie resultaten, brengt je in een verdiepte en langere concentratie. Je komt in een ritme dat er voor zorgt dat je helemaal opgaat in de taak waar mee je bezig bent.


studymaster concentratie fitheid geheugen voor studenten

Bekijk ook de probiotica voor kinderen, klik hier

Meer informatie
Prijs € 69,95
EAN 7110534041509
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!