Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Orkestra - All Days Happy Days

Orkestra voedingssupplement

orkestra webshop

Heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn of zich slecht kunnen concentreren. Een unieke plantaardige formule. Gemakkelijk 1 - 2 capsules bij een maaltijd.

Marine phytoplankton: Marine phyto is een eencellige algensoort, een duurzame bron van eiwitten en meervoudige vetzuren (EPA en DHA) en vitaminen en mineralen. L-theanine is een aminozuur dat wordt gewonnen uit jonge thee-bladeren (witte thee). Glidkruid Scutellaria Laterifolia.

Orkestra ingrediënten

  • Marine phytoplankton 350 mg
  • L-Theanine 100 mg
  • Glidkruid 50 mg
orkestra

De makers van Orkestra en Study-master

Waarom wij werken aan een All-Day-Happy-Day voor iedereen. Als pionier in de wereld van zelfzorg en phytotherapie hebben wij meer dan 50 ervaring in dit vak. In die jaren hebben wij continue gestreefd naar effectieve produkten gebaseerd op de laatste science.

Drukke kinderen

Met de jaren hebben wij uiteraard ook zelf gezondheids-uitdagingen ervaren. Onze dochter was erg druk. In het begin van de 70-er jaren bestond ADHD officieel niet eens. Het heette toen dat kinderen “wel erg veel energie hadden”. Maar toen ook op school werd verteld dat de concentratie niet optimaal was en dat er bij “en nu stil zijn en stil zitten” niet echt ander gedrag werd vertoond, gingen wij ook toen al nadenken. Ligt het aan de kinderen? Aan de opvoedende ouders? Of aan de voeding? Inmiddels zijn er verschillende voedings-interventies. Tijdens een wekenlang programma wordt er een strict dieet gevolgd om "triggers" uit te sluiten. Onze strategie: verwijder de meest verdachte triggers (melk, gluten en suiker) gedurende 4 weken en verrijk de voeding met omega-3 en kruiden.

Rust op de kleuterschool

In de loop der jaren hebben wij verschillende dingen geprobeerd. Wat is de invloed van voeding? Was het suiker of toch die kleurstoffen en e-nummers? Ja er waren uiteraard ook allergieën, maar toen wist je nog niet dat allergie en druk gedrag met elkaar in verband moesten worden gebracht. Vanuit de vitaminen- en mineralen, de orthomoleculaire leer, werden er steeds meer onderzoeken gepubliceerd. Van neuro-transmitters tot B-vitaminen en rustgevers. Gekeken naar de kennis die in de fytotherapie werd ontwikkeld keken wij naar thee, kruidencapsules en extracten. Na jaren zoeken, leren, proberen en ervaren hebben wij uiteindelijk zelf het initiatief genomen; een eigen formule ontwikkeld gebaseerd op onze kennis en ervaring gecombineerd met de nieuwste conclusie die wetenschap ons biedt. Een combinatie van aminozuren en kruiden, het beste uit de fytotherapie en de orthomoleculaire wetenschap. En er was rust en regelmaat.

orkestra kinderen

Eindexamen-stress

Na dit succes zijn wij ons gaan specialiseren. De kinderen werden groter en waren al een stuk rustiger en meer in balans. Toen gingen zij naar de middelbare school en moest er geleerd worden, toetsen gemaakt worden, en vooral; eindexamen gedaan worden. Wij doken weer in de wetenschap en ontwikkelden weer een werkzaam voedingssupplement speciaal voor eindexamen en studenten.

Orkestra expertise

Het Nederlandse merk Orkestra richt zich op het ondersteunen van mentale prestaties: gedrag, studie, examen, werk, stressvolle omstandigheden. Met Orkestra voor kinderen en volwassenen, met L-theanine om Orkestra te versterken en met Studymaster voor eindexamen, studenten en omdat het soms gewoon handig is. Heb je vragen over deze natuurlijke supplementen? neem contact met ons op.

Orkestra kopen? Dat doe je hier in de orkestra-webshop