omega puur visolie omega-3 met vitamine d3

Nutrins Omega Puur 300 ml

Nutrins Omega Extra

Verse visolie met omega-3-6-7-9, astaxanthine en vitaminen: A, D3, E, k2.

Nutrins Omega Extra is te bestellen in veelvoud van 1

Omega-extra rijk aan omega 3, omega 6, omega-7 omega 9. Visolie, Borage-olie en Duindoornbes-olie. Verrijkt met vitaminen en astaxanthine.

Dagelijks 5 ml. Een verpakking van 200 ml is goed voor 40 porties! Superverse visolie door de aluminium verpakking die inhoud beschermt tegen lucht en licht. Omega-extra bij droge slijmvliezen* droge ogen en droge huid**

€ 42,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Omega Extra
  • Koop 2 voor € 39,95 en bespaar 7%

Verse visolie met vitaminen, duindoornbes, teunisbloem en astaxanthine.

Omega-Extra een unieke combinatie van drie excellente zuivere oliën. Visolie, Borage-olie en Duindoornbes-olie. Verrijkt met vitaminen en astaxanthine.

Met duindoornbes-olie (omega-7) en *vitamine A goed voor de slijmvliezen, helpt bij het gezond houden van de huid en voor het behoud van normale slijmvliezen. **Duindoornbesolie, deze gezondheidsclaim (droge slijmvliezen) is nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie​.

Met teunisbloem-olie (borage-olie / evening primrose olie) een zeldzame rijke plantaardige bron van omega-6. Gamma-linoleenzuur (GLA) en linolzuur. Met duindoornbes-olie (pure olie uit het vruchtvlees en de pit) verhogen wij de hoeveelheid omega-7, een plantaardig vetzuur.

omega 3 omega 6 omega 7 omega 9 

Kracht uit zee

De verse vislever-olie wordt gemaakt uit de levers van de Noorse kabeljauw die in het wild wordt gevangen in de buurt van de Lofoten. Wild, dus niet biologisch. De astaxanthine (een carotenoïde) komt ook uit de zee, uit rode micro-algen genaamd Haematococcus pluvialis. Wij gebruiken het extract waarin de astaxanthine geconcentreerd is. De prachtige rode kleur van deze olie is een combinatie van het goud van de visolie en het rood van de astaxanthine-alg. Per portie bevat omega-extra 4 mg astaxanthine.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 5 ml, dat is 2 theelepels, bij een maaltijd gebruiken. Eventueel vermengen met vloeistof. AUB direct na aankoop en na opening in de koelkast bewaren zo blijft de lage totox-waarde het best beschermd. Totox is het totale peroxide getal, een maataanduiding die aangeeft hoever de olie is geoxideerd. Geoxideerde visolie (EPA/DHA) die naar vis ruikt wordt minder goed opgenomen in de darmen. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, niet gebruiken tijdens zwangerschap.

BOOST: De eerste 10 dagen gebruik je 's morgens en 's avonds bij het eten 5 ml, dus 10 ml per dag. Na eerste 10 dagen: 5 ml per dag. 5 ml is twee theelepels. 

Vetzuren in de Omega Extra

Waarden per 5 ml

  • Totaal onverzadigde vetzuren = 3870 mg
  • Omega-3  780 mg (waarvan 350 mg DHA en 250 mg EPA)
  • Omega-7  400 mg (C:16 en C:18) 
  • Omega-6  225 mg GLA
  • Omega-9  1000 mg

Vitaminen in Omega Extra

Waarden per 5 ml

  • Vitamine A (palmitaat) 800 mcg - 50% RI
  • Vitamine D3 (cholecalciferol 10 mcg - 100% RI (tot 70 jaar)
  • Vitamine E (alfa tocopherol) 12 mg - 100%RI
  • Vitamine K2 (MK-7) 85 mcg

Een voedingssupplement is geen vervanging voor gezonde voeding en/of een gezonde levensstijl maar wel een aanvulling daarop. Houd voedingssuplementen buiten bereik van kinderen.

bevat GEEN suiker, gluten, lactose, conserveermiddelen of kleur en geur-stoffen. Voor de smaak hebben wij wat natuurlijk citroenaroma toegevoegd.

In deze log meer over de totoxwaarde van visolie.

Meer informatie
Prijs € 42,95
EAN 8720387834273
Ingrediënten

Inhoud per 5 ml

Let op: Verpakking bevat 40 porties van 5 ml = 200 ml

omega extra

Inhoud per 5 ml

Let op: Verpakking bevat 40 porties van 5 ml = 200 ml

omega extra