€ 5295
Juvo raw whole food biologische maaltijdvervanger
Meer foto's

Juvo raw whole food biologische maaltijdvervanger

Juvo Original Gemakkelijk Gezond Eten

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0898938001004

Juvo Original 600 gram poeder voor 15 complete maaltijden of 30 snelle shakes.


Maaltijd poeder, de unieke Vegan maaltijdshake

  • Koop 2 voor € 49,95 per stuk -6%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen
Juvo Raw whole food meal, biologische maaltijdvervanger, de gemakkelijkste manier om gezond te eten. 57 Granen, groenten, fruit, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Zonder suiker, zonder wei, zonder soja. Een volledige vullende maaltijd in 2 minuten, slechts 140 calorieën. 600 gram is 15 maaltijden

Juvo raw maaltijdshake

57 gezonde, krachtige ingrediënten zoals hele granen, groenten, fruit en bessen, paddenstoelen en zee-groenten. De ingrediënten zijn biologisch, raw en whole food, gevriesdroogd met behoud van alle voedingsstoffen, kleur en smaak. Juvo bevat geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen en is vrij van gluten.

Juvo raw whole food meal kan worden versterkt met Juvo Superfoods. Om af te slanken kan bijvoorbeeld ontbijt en lunch worden vervangen door een shake te maken met 1 schep Juvo raw whole food en 1 schep Juvo Slim natural raw meal.

Voor onderweg of buiten de deur gebruikt u een Juvo meng-beker.

Gemakkelijk gezond eten

Juvo raw meal kan naar wens elke maaltijd per dag vervangen. Juvo raw meal (Juvo Original) is een gezonde maaltijd die gelijk staat aan ruim 700 gram verse biologische voeding.

* Past in een vegetarisch of veganistisch dieet.
* Past is een basisch (ontzurend) dieet om zuur-base balans te behouden en te herstellen.
* Past in een laag glycemisch dieet.
* Past is een afslank-dieet gebaseerd op beperkte energie-inname.

Vriesdrogen

Juvo wordt gemaakt van biologische ingrediënten die direct na de oogst worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven alle voedingswaarden en alle enzymen behouden. Juvo is whole food, gehele voeding, dus met vlies, schil, blad. Whole food zorgt ervoor dat alle hulpstoffen (matrix) aanwezig zijn om alle micronutriënten zoals vitaminen, mineralen en fytonutriënten goed op te nemen.

Juvo Raw food

Rawfood betekent dat tijdens het hele produktie-proces de ingrediënten niet verhit zijn boven de 42 graden. Hiermee blijven de enzymen behouden en blijven zij levend. De spijsverteringsenzymen zorgen voor een goede vertering en een optimale opname van de voedingsstoffen. Meer informatie over Raw food op de website van Juvo.

 

Juvo Whole food

Whole food betekent dat de ingrediënten zo volledig mogelijk worden gebruikt, dus fruit en groente met schil en rijst met vlies. In de natuur is alles in balans, ook voeding. Elk natuurprodukt is in evenwicht en bevat alles om goed verteerd te worden in het lichaam. Als voorbeeld; van appelsap (een deel van de vrucht) wordt een mens dik. Van appels (de hele vrucht) wordt je niet dik omdat de stoffen en vezels in de schil zorgen voor een optimale vertering van de vrucht en een goede opname van de voedingsstoffen. Meer informatie over Whole food op de website van Juvo.

 

Vers gevriesdroogd

Vriesdrogen is de mooiste manier om alle voedingswaarden en het leven in voeding te behouden. De vers-geoogste groenten, fruit en andere ingrediënten worden diepgevroren, de druk wordt verlaagd en het bevroren water (ijs) verandert in waterdamp. De droge ingrediënten worden vervolgens gemalen tot poeder en gemengd.

Zonder water hebben virussen, bacteriën en schimmels geen kans om te groeien en hoeven er geen conserveringsmiddelen gebruikt te worden. 98% van de voedingswaarden (vitaminen en mineralen) blijven behouden. Bijzonder is dat ook de enzymen levend blijven. Juvo moet daarom binnen 40 minuten geconsumeerd worden. Door het toevoegen van vloeistof worden de enzymen weer actief en beginnen zij met de vertering van de eiwitten tot nuttige aminozuren.

Gevriesdroogde voeding is eigenlijk verser als de groenten en fruit van supermarkt en groenteboer omdat groente en fruit na het oogsten vaak nog een lange weg aflegt. Direct na het oogsten begint het verval. De ingrediënten in Juvo worden zo snel mogelijk na het oogsten ingevroren en gevriesdroogd.

 juvo original raw whole food maaltijd favoriet

Ingrediënten Juvo raw whole food

De samenstelling van Juvo is zorgvuldig ontwikkeld op basis van een holistische visie op gezondheid. Ontwikkelaar James Hwang (Korea) heeft zijn kennis als oncoloog en heilpraktiker gecombineerd om gezonde voeding op een gemakkelijk manier te presenteren. Immers, de grootste reden dat mensen ongezond eten is het enorme aanbod van ongezonde alternatieven die vooral gemakkelijk zijn.

De vier Juvo produkten bestaan uit groepen van ingrediënten;

De basis = plantaardige proteïnen, koolhydraten en vezels

Groenten en fruit (bessen en superfoods) = voor koolhydraten, vitaminen, mineralen en phytonutriënten

Functionele ingrediënten = ter ondersteuning van de gezondheid.

Ontzurende (alkalische) voeding

Juvo Original heeft een selectie aan groene groenten die het lichaam ondersteunen in het behouden van de juiste zuurgraad.

Kwaliteit Juvo raw whole food

De kwaliteit van Juvo is gegarandeerd doordat in het land van herkomst de USDA controles uitvoert. Juvo is “organic certified”, kosher, geschikt voor veganisten en vegetariërs, glutenvrij, e-nummer-vrij, GGO (non gmo) en biologisch gecertificeerd. De produktie wordt gedaan in een NPA-GMP bedrijf. GMP staat voor “good manufacturing practices”, een normering die zorgt voor een veilig produkt.

Vanaf boeren, verzamelaars, wildplukkers, producent tot aan verpakker en Juvo Nederland, de hele keten staat onder controle om de Nederlandse en Belgische consument een top-produkt te bieden.

Juvo is een gezonde gemakkelijke manier om maaltijden te vervangen die nu niet gezond zijn, niet compleet zijn  of waar geen tijd voor is. Dus een alternatief voor broodjes onderweg, een snack bij het bezinestation, een bezorgmaaltijd of het overslaan van een maaltijd. Nog steeds gaat ongeveer een kwart van Nederland ’s morgens de deur uit zonder ontbijt. 

juvo original kwaliteit bio eko non-gmo glutenarm

Juvo Original tussendoor, als kuur en als maaltijd

Juvo wordt ook als kuur gebruikt, om te detoxen, om te ontzuren, aan te sterken of om af te vallen en voor gewichtsbeheersing.

Eigenlijk is Juvo “gewoon” maar vooral gemakkelijk heel gezond eten. Als variatie in smaak of als extra aanvulling kan Juvo worden aangevuld met vers fruit, noten of superfoods. Als vloeistof om de maaltijd aan te maken is plantaardige melk het best. Maar combinaties met water, yoghurt of vruchtensap zijn ook gezond.

Juvo bevat per 40 gram, de dosering voor 1 maaltijd, 140 calorieën. Als de Juvo-maaltijd wordt gemaakt met bijvoorbeeld amandel-melk, een halve banaan en een appel bevat de hele maaltijd 400  calorieën.

Energie

Juvo levert 140 calorieën die bestaan vooral uit complexe koolhydraten, plantaardige proteïnen en een beetje plantaardig vet. De koolhydraten zijn onverteerbare vezels en langzame (complexe) koolhydraten. Juvo houdt de bloedspiegel laag en je energie hoog. Het heeft een lage glycemische index van 43. Het past in de meeste diëten.

Meer informatie over Juvo

Bezoek de Juvo website. Of bekijk het item op RTL4 hieronder. Bekijk hier alle Juvo maaltijdvervangers.

afbeelding samenstelling juvo original raw whole food

Maak je voeding compleet met deze Multivitaminen + probiotica van Pro-Ven.

File downloads

Omschrijving
Wekenplanner met 4 fasen, 13 weken, een richtlijn om af te vallen met Juvo.
Omschrijving
Meer informatie over Juvo raw whole meal.

Ingrediënten

495 mg colostrum per 1 vega-capsule.


Biest ontdaan van vet en caseïne.
Geen toevoegingen.

Allergenen; bevat melk-eiwitten. Geproduceerd in een GMP+ produktie locatie.

Capsule

Plantaardige gelatine, vega-capsule.
 

Portie

100 gram

Toepassing

Gebruik dagelijks 1 - 3 capsules tenzij anders geadviseerd.
Niet innemen met warme vloeistof maar met water, melk of sap.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...