Juvo shaker voor onderweg

Juvo Shaker

Liposomaal glutathion

Liposomaal glutathion 250 ml

Liposomaal vitamine C 250 ml

Liposomale vitamine C 250 ml - 1000 mg per portie.

Vloeibaar vitamine C in liposomale vorm, zonder alcohol! Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem, de normale werking van het zenuwstelsel en de vermindering van vermoeidheid.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
actinovo-vitamine-c-250A
Liposomaal vitamine C 250 ml is te bestellen in veelvoud van 1

Actinovo Liposomal vitamine C 250 ml

Nieuw de vitamine C met zink, liposomaal en zonder alcohol, klik hier. Dus geen chemische conservering. En geen € 39,95 per fles maar slechts € 25,95!

Voor een complete ondersteuning van je weerstand: bekijk hier de combinatie van vitaminen en probiotica. Voor een acute aanpak van je weerstand heeft ProVen hier een 14-daags programma.

Produkt informatie liposomaal vitamine C 1000

1 dosering van 10 ml bevat 1000 mg liposomaal Vitamine c. 100 mg liposomaal C per 1 ml.

Actinovo liposomale voedingssupplementen bevatten fosfolipiden van non-gmo zonnebloemen met een hoog percentage fosfatidylcholine. Dit zijn de deeltjes die de vitamine verpakken.

liposomale vitamine C actinovo

Gebruiksaanwijzing liposomale vitamine C

Gebruik 1 eetlepel (10 ml) per dag en elke dag. Of verdeel de 10 ml over 2-3 momenten op een dag. 10 ml is 1000 mg liposomaal vitamine C. 
Puur of gemengd met een vloeistof zoals sap of zuivel. Als de fles leeg is aub 2 weken pauzeren en dan de cyclus weer oppakken.

Sommige liposomale vitamen gebruiken conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat en alcohol (3% ethanol). Actinovo heeft er voor gekozen om GEEN alcohol toe te voegen maar duindoornbes-extract en geen sorbaat! Een bijkomend voordeel is dat de liposomen nog kleiner worden. ActiNovo liposomaal vitamine C is 6 maanden houdbaar.

Actinovo gebruikt geen soja-lecithine, bevat geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen smaakstoffen.

Actinovo kiest voor functie en effect in plaats van smaak en geur.

Transparante kwaliteit, kijk onder de knop downloads, daar treft u de certificaten van onze ingrediënten.

Terug naar de actinovo-pagina.

actinovo liposomale voedingssupplementen

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Wat is Vitamine C (ascorbine-zuur)?

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine, een celbeschermende antioxidant tegen vrije radicalen, die bijdraagt aan een goede weerstand en energie. Ook zorgt het voor gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Vitamine C is een antioxidant en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Vrije radicalen spelen een rol bij verouderingsprocessen.


Natuurlijke bronnen van vitamine C

De belangrijkste natuurlijke bronnen voor vitamine C zijn; groete en fruit. Vitamine C in voedsel is gevoelig voor hitte. De hoeveelheid vitamine C neemt af door (langdurig) koken en tijdens het bewaren bij een te hoge temperatuur. Een sinaasappel of kiwi bevat als snel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een portie (2 ons) groente zoals spruitjes of broccoli bevat nog meer.


Hoeveel vitamine C heb je nodig?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen is 75 mg per dag. Er is geen maximale veilige dosis vastgesteld. Als je veel vitamine C binnen krijgt (meer dan 1000 mg) kan het laxerend werken, de opname van koper remmen en die van ijzer verhogen. Een tekort aan vitamine C verlaagt de weerstand, de wondgenezing en de opbouw van bindweefsel en leidt uiteindelijk tot de eeuwen-oude zeevaart-ziekte scheurbuik.


Wat doet Vitamine C voor je gezondheid?

Botten: Vitamine C is belangrijk voor het kraakbeen en de vorming van collageen. Vitamine C is goed voor het skelet, het ondersteunt de botten.

Energie: Vitamine C activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Het helpt energie vrij te maken uit voeding, het ondersteunt het energieniveau. Vitamine C heeft een gunstige invloed op vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine C is goed bij vermoeidheid en moeheid.

Huid: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collagen wat helpt de conditie van de huid te ondersteunen. Het helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Het beschermen tegen de invloed van zonlicht.

Ijzer: Vitamine C stimuleert de opname van ijzer, het verhoogt het ijzergehalte in het bloed.

Energie: Vitamine C draagt bij aan een sterke weerstand in een koude omgeving. Het heeft een positief effect op de weerstand na fysieke inspanning.

Immuunsysteem: Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam, het ondersteunt het immuunsysteem. Antioxidant: Helpt de cellen beschermen tegen de oxidatieve schade door luchtvervuiling en UV-straling. Het helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen.

Psychologische functies: Vitamine C geestelijke energie bij geestelijke inspanning, draagt bij ana een heldere geest en geestelijke veerkracht. Draagt bij aan het geheugen, het concentratievermogen en leerprestaties.

Zenuwstelsel: Vitamine C is van belang voor het zenuwstelsel, het zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.


Bijsluiter Actinovo liposomaal vitaminen:

De bijsluiter

Lees dit aub zorgvuldig voordat u een voedingssupplement van Actinovo gebruikt.

Dankuwel voor de aankoop van dit product; een revolutionair voedingssupplement. De actieve ingrediënten zijn ingekapseld in liposomen. Met deze liposomale techniek wordt de biologische beschikbaarheid (opname in het spijsverteringssysteem) sterk verhoogd. Het actieve ingrediënt komt daadwerkelijk in de bloedbaan terecht waar het zijn werk kan gaan doen. Effectiviteit! 

U vindt op het etiket op de fles belangrijke informatie;

De “zandloper” geeft aan hoe lang het product houdbaar is.   Actinovo gebruikt een “ten minste houdbaar tot aan de vermelde datum”.

Het “geopende potje” geeft aan hoe lang het product houdbaar is na opening; een cijfer en een “W” of een “M”. De W  staat voor weken, de M voor maanden.

De “24-uurs klok” geeft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in ml ( milliliter) weer en de hoeveelheid van het actieve ingredient in mg (milligram) per dosering.

De voedingswaarden op het etiket worden als volgt vertaald: Cal./Kal. Is het total aantal calorieën. Fat/Fett het totale vetgehalte. Sat. Fat de hoeveelheid verzadigde vetten. Sugars/Zucker staat voor suikers. Protein/Eiweiss de hoeveelheid proteïnen (eiwit) en Sodium de hoeveelheid Natriumchloride (zout).

Wij raden u aan om Actinovo 1x per dag te gebruiken met of zonder eten. Waarschuwing; Vergeet aub niet dat Actinovo een liposomale formule is; de effectiviteit is vele malen hoger dan die van iedere soort pil of vloeistof.  

De meeste Actinovo supplementen hebben geen goede smaak en geur, ze zijn niet lekker. Wij zijn van mening dat de functinaliteit vele malen belangrijker is dan geur of smaak. Wij voegen geen: conserveringsmiddelen, kunstmatige smaken, zoetstoffen, soja of welk ander twijfelachtig ingredient toe. U kunt de smaak verbeteren door Actinovo te vermengen met vruchtensap.

Voorkom overdosering. Niet gebruiken bij zwangerschap. Buten bereik van kinderen houden. Raadpleeg een arts wanneer u andere medicatie gebruikt of indien u ongemakken associeert met het gebruik van Actinovo. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een goed gebalanceerd dieet of een gezonde leefstijl.

Schudden voor gebruik; Sluiers in de vloeistof kunnen zich voordoen. Koel bewaren na opening. Het product staat onder lichte druk, wat warmte kan opbouwen. Handel met zorg wanneer u de fles opent. Het product kan halfvloeibaar worden in een warme omgeving. Wanneer u twijfelt neem dan alstublieft contact met ons op.

Voor vragen bent u welkom bij www.GezondMooiSlank.nl   Laan van de Leeuw 26, in Apeldoorn, op 055-3672000 of stuur een mail naar rinjo@gezondmooislank.nl    Dankuwel voor het gebruik van Actinovo. Dit product is geproduceerd in de EU (Duitsland).

 

Meer informatie
Prijs € 26,95
Product sub titel Liposomaal vitamine C 250 ml
EAN 0741807045305
Conservering Zonder alcohol
Inhoud 250 ml
Ingrediënten

Purified Water, Phospholipids (1,3 g), Vitamin C (1000 mg = 1250%*), preservative: natural seabuckthorn-extract.

*Nutrient Reference Value according to EU regulation No. 1169/2011

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal vitamine C 250 ml

Purified Water, Phospholipids (1,3 g), Vitamin C (1000 mg = 1250%*), preservative: natural seabuckthorn-extract.

*Nutrient Reference Value according to EU regulation No. 1169/2011

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!