Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Liposomale Glutathion 500 mg 30 x 10 ml

Liposomaal gereduceerd L-glutathion (GSH)

Liposomale Glutathion 500 mg 30 x 10 ml is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal Glutathion GSH

300 ml = 30 x 10 ml met 500 mg gereduceerd en ontzuurd L-glutathion.

De houdbaarheid van liposomaal glutathion GSH is een gevoelig proces (instabiel molekuul). Wij produceren met grote regelmaat: koop niet meer dan 3 stuks per bestelling. Nutrins L-glutathion is vers. De vitale en effectieve lichaamseigen antioxidant. Bestel 3 stuks; 15% korting en geen verzendkosten. 1 ml = 50 mg l-glutathion.

€ 36,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins liposomale Glutathion 300 ml
  • Koop 2 voor € 35,10 en bespaar 5%
  • Koop 3 voor € 33,26 en bespaar 10%

Ontzuurd L-glutation

"Normale glutathion" is zuur en niet goed voor de maag. Wij ontzuren de glutahion tot een milde versie/

Gebruiksaanwijzing

10 ml per dag bij het ontbijt. Vloeistof toevoegen aan sap of water. Eventueel de eerste 5 dagen 10 ml (driemaal daags) bij ontbijt, lunch, diner. Tenzij anders geadviseerd door een professional.

Wat is glutathion?

Drie aminozuren: Glu-Cys-Gly. Het is een klein eiwit dat bestaat uit drie aminozuren (tri-peptide): cysteïne, glutamine zuur en glycine. (γ-L-glutamyl-L-cysteinylglycine). Het wordt gemaakt door je lever en verdeeld over alle cellen en weefsels in je lijf. Een van de belangrijkste taken van het eiwit (tripeptide) is het vangen van vrije radicalen en peroxiden, ongewenste stoffen die ontstaan door je metabolisme (het verteren van voeding). Het eiwit kan ook schade verminderen die wordt veroorzaakt door zonnestralen, roken en ontstekingen. Het speelt ook een belangrijke rol in ontgiftingsprocessen, het detoxen van je lijf. Lees verder deze blog.

Verhoging van de waarden kan worden bereikt met beweging, voeding of een supplement. Als voedingssupplement moet GSH in liposomale vorm ingenomen worden omdat het anders in de darmen wordt afgebroken voor het zijn doel bereikt. Het lichaam maakt het zelf aan. Maar soms niet genoeg, door een tekort van andere, voor de aanmaak van glutathion belangrijke stoffen. Hulpstoffen zijn; taurine, vitamine C, vitaminen van het B-complex, N-acetyl-cysteïne of NAC+ en Magnesium.

Het komt van nature voor in groenten zoals broccoli, koolsoorten, spruitjes, asperges, knoflook en uien. Andere voedselbronnen zijn witlof, avocado, cottage cheese, ei, zaden, noten en algen. Bewegen (sporten/ wandelen) helpt ook om het niveau te verhogen. Te veel sporten (topsport) verlaagt het niveau.

Drie manieren om je glutathion te verhogen

Kun je op een natuurlijke manier de glutathionactiviteit verhogen? Ja.

1. Zorg voor voldoende proteïnen, dat zorgt ervoor voldoende glutathion wordt aangemaakt. Een aanvulling met de bouwstoffen van glutathion: cysteïne, glycine en glutaminezuur kan de aanmaak van glutathion ondersteunen.

2. Zorg voor voldoende zwavelrijke voeding. Voorbeelden van voeding met veel zwavelverbindingen zijn: vlees, vis, kip, broccoli, spruitjes, bloemkool en boerenkool. Ook uien en knoflook zijn goede bronnen van zwavel.

3. Maak het je antioxidanten-systeem niet moeilijker dan noodzakelijk. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat antioxidanten zoals glutathion zich bezig kunnen houden met de echt belangrijke functies. Voldoende slaap, weinig stress, een uitgebalanceerd dieet, weinig tot geen alcohol zorgen ervoor dat glutathion zich bezig kan houden met waar het goed in is, je metabolisme in balans houden.

Bewaren: in de koelkast bewaren. Na openen 2 maanden gekoeld houdbaar. Buiten bereik van (jonge) kinderen bewaren. Een voedingssupplement is geen vervanging van een evenwichtige voeding. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Schudden voor gebruik.

liposomaal glutathion eigenschappen iconen

NIEUW Liposomala Glutathion in capsules.

Meer informatie
Prijs € 36,95
EAN 8720387834075
Merk Nutrins Liposomen
Productvorm vloeibaar
Productgroep proteïnen, beauty, antioxidanten, liposomen
Doelgroep man, vrouw, slank, senior, huid
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!