€ 2895
quercetine liposomaal
Meer foto's

Liposomaal Quercetine 250 ml ALC

liposomaal vloeibaar quercetine

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0674376634246

Quercetine (250 mg) in vloeibaar fosfolipiden-complex.


25 porties van 10 ml = 250 ml, liposomaal dus hoge opname!


Natuurlijke VEGAN quercetine zonder alcohol

  • Koop 2 voor € 26,95 per stuk -7%
  • Koop 3 voor € 25,95 per stuk -11%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal Quercetine in vloeibaar fosfolipiden-complex

Quercetine is een natuurlijke flavonoïde. Ook bekend onder de naam "quercitine", "quercetol" en "quertine". Quercetine (van het Latijnse quercus, eik) is een uit planten afkomstige flavonol, behorende tot de klasse flavonoïden. Natuurlijke bronnen van flavonoïden zijn: uien, appels, broccoli, groene thee en groene bonen bekend om hun uitstekende anti-oxidant-eigenschappen. Een vrije radikalen vanger die de negatieve gevolgen van oxidatie vermindert wat toeneemt bij veroudering en stress.

Ook wijn is rijk aan quercetine. Aangezien quercetine met name in de druivenschil voorkomt, zijn de gehaltes in rode wijn hoger dan in witte wijn. Daarnaast draagt ook het rijpen van wijn in houtvaten bij aan een hoog quercetinegehalte, aangezien de stof langzaam vanuit het hout in de wijn overgaat. Quercetine gaat deels verloren bij het koken. Ook het schillen van groenten en fruit verlaagt het flavonoïdengehalte drastisch, aangezien met name in de kleurrijke schil hoge concentraties voorkomen (flavonoïden zijn kleurstoffen van planten).

Actinovo liposomaal is een alternatief voor geïnjecteerde supplementen, het beste alternatief omdat de inhoudsstoffen "verpakt" zijn in nanoscopisch kleine vetbolletjes die het lichaam herkent, opneemt en aan de lichaamscellen afgeeft.

liposomaal quercetine

eigenschappen liposomaal quercetine

Meer informatie op de website van ActiNovo

Ingrediënten

Liposomaal quercetine bevat: Water, fosfolipiden (uit zonnebloem), quercetine

 

Portie

100 gram

Extra

Vegan formule, liposomaal quercetine
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...