€ 2795
Liposomaal Q10 250 ml
Meer foto's

Liposomaal Q10 250 ml

Liposomaal Co-enzym Q10 250 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045367

Liposomaal Co-enzym (ubiquinone) Q10 Actinovo 250 ml


Vloeibaar Q10, 25 dagen - 200 mg Q10.

  • Koop 2 voor € 26,95 per stuk -4%
  • Koop 3 voor € 25,95 per stuk -8%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal Co-enzym Q10 250 ml

Het co-enzym Q10 is bekend onder de namen; Ubiquinone, Ubidecarenone of gewoon Q10.

Q10 komt voor in alle lichaamscellen en speelt een rol in de energie-produktie in de mitochondriën. Co-enzym Q10 (ubiquinon) is een natuurlijke stof die betrokken is bij het vrijmaken van energie in onze cellen. Het is ook een anti-oxidant. Het lichaam kan zelf Q10 aanmaken, maar deze productie is bijvoorbeeld voor sporters en ouderen vaak niet voldoende. De cellen kunnen dan extra Q10 gebruiken voor een optimale energieproductie.

Gebruiksaanwijzing liposomaal Co-enzym Q10

Gebruik 1 eetlepel (10 ml) per dag en elke dag. Puur of gemengd met een vloeistof zoals sap of zuivel. Als de fles leeg is aub 1 week pauzeren en dan de cyclus weer oppakken.

liposomaal co-enzym Q10

De houdbaarheid van liposomale Q10 is kort; 4 - 8 weken na produktie, bij een temperatuur van 7 graden. Sommige liposomale supplementen gebruiken conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat en alcohol (3% ethanol).

Actinovo heeft er voor gekozen om iets meer alcohol toe te voegen en geen sorbaat! Een bijkomend voordeel is dat de liposomen nog kleiner worden. Met 10% alchohol zijn de actinovo supplementen 12 maanden houdbaar en tot 6 weken na opening. nog steeds goed.

voedingswaarden liposomaal Q10

Actinovo gebruikt geen soja-lecithine, bevat geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen smaakstoffen.

Actinovo kiest voor functie en effect in plaats van smaak en geur.

Transparante kwaliteit, kijk onder de knop downloads, daar treft u de analyse-certificaten van onze ingrediënten.


Terug naar de actinovo-pagina

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Meer weten over Co-enzym Q10? Bekijk hier de pagina van supplementinfo.nl

File downloads

Omschrijving
bijsluiter actinovo liposomale vitaminen en voedingssupplementen
 

Portie

100 gram

Toepassing

"The use of Q10 against tumors is disputed, with some studies claiming positive results, but it is recommended not to take Q10 during a chemo or radiation therapy, because it might impact the treatment. Not for pregnant or nursing women."Q10 niet gebruiken bij kanker en chemo-behandelingen, het kan de therapie beïnvloeden. Niet geschikt voor zwangeren en zogenden.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...