Nutrins vegan proteinen shake

Nutrins vegan proteinen shake

omega puur visolie omega-3 met vitamine d3

Nutrins Omega Puur 300 ml

Liposomaal IJzer met vitamine C

Liposomaal vloeibaar IJzer 14 mg met vitamine C 350 mg

Liposomaal IJzer met vitamine C is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal IJzer met vitamine C

Vloeibaar IJzer dubbel beschermd met bisglycinaat in een liposoom. Echt IJzer, geen roest!! 300 ml is 30 doseringen (dagen) met 14 mg elementair ijzer en 350 mg vitamine C.

NIEUW bij Nutrins: Liposomaal (vloeibaar) IJzer met vitamine C. Het ijzer is dubbel verpakt, eerst in bisglycinaat en vervolgens in een liposoom. Dit geeft 3 hele grote voordelen; 1. Nauwelijks invloed op de spijsvertering (geen verstopping), 2. Geen roest, maar ECHT IJzer, 3. de optimale biologische beschikbaarheid van liposomen. Check de kleur: de vloeistof is aubergine-kleurig (staalblauw). Bruin ijzer is verroest en wordt niet opgenomen.

€ 39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Liposomaal IJzer met C
  • Koop 2 voor € 35,96 en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 33,96 en bespaar 15%

Vloeibaar liposomaal IJzer (bisglycinaat) met vitamine C voor maximale opname

IJzer verpakt in minuscule vetbolletjes (liposomen) wordt tot 98% opgenomen door het lichaam.

IJzer draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Het draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Zonder alcohol, zonder suiker, zonder soja. geschikt voor vegetariërs en veganisten.

IJzer in de liposomale vorm heeft geen tot zeer weinig invloed op de spijsvertering.

Ingrediënten: water, vitamine C (natrium-ascorbaat en ascorbinezuur), IJzer-bisglycinaat, zonnebloemlecithine en kaliumsorbaat.

Gebruiksaanwijzing: voor het ontbijt 5ml, 10 ml innemen met een glas water. Tenzij anders geadviseerd door een professional die soms 2 x 10 ml toepassen. Kinderen vanaf 3 jaar een halve dosering (5ml = 7 mg elementair ijzer).

Voordelen liposomaal IJzer

  • Liposomen beschermen het ijzer-bisglycinaat van de mond tot de dunne darm tegen: water, maagzuur en enzymen. Maag-irritaties en verstoppingen worden zo voorkomen.
  • IJzer 2+ (de goede ijzer), de dosering van 14 mg is elementair ijzer.
  • Hoge biologische beschikbaarheid door echte liposomen met een dubbele fosfolipidenlaag. (geen micellen, geen emulgator maar echte liposomen.
  • De liposoom voorkomt interacties met geneesmiddelen en andere voedingsstoffen die de opname van ijzer remmen.
  • Geschikt bij zwangerschap, ontstekingen, coeliakie, crohn, IBD, voor kinderen, vrouwen, sporters, topsporters en senioren.
  • Liposomaal ijzer ondervindt geen invloed van de mineralen-competitie, er zijn geen extra hulpstoffen of processen nodig voor de opname.

De belangrijkste voedingsbron (50%) voor ijzer is graan en vlees. Veganisten, vegetariërs en mensen die voor hun gezondheid gluten vermijden en vlees minimaliseren moeten letten op hun ijzer-consumptie. Ook wordt zwangere vrouwen en kinderen geadviseerd op te letten. Eet voldoende bonen, noten en groene groenten, dat bevat non-heemijzer. Heemijzer vindt je o.a. in vlees (rundvlees, lever, lam) en de nonheemijzer in groenten. Spinazie? Helaas, ruim 40 jaar lang is er gewerkt met een foutieve analyse, spinazie bevat maar 10% van wat Popeye ons deed geloven.

De gezondheidsraad heeft een veilige bovengrens voor ijzer opgesteld, de zogenaamde "safe upper limit". Voor ijzer is dit 50 - 75 mg per dag. Nutrins liposomaal ijzer mag maximaal 3 maal daags 10 ml worden gebruikt, voor een korte periode (2 weken). Veel ijzer in de voeding? dan minder Nutrins.

De opname van ijzer uit voeding wordt verbetert door: koper, mangaan, vitamine C en lactobacillen in de dunne darm. De liposomale vorm van elementair ijzer wordt zonder hulpstoffen optimaal opgenomen.

liposomaal vitamine C met ijzer allergenen
Meer informatie
Prijs € 39,95
EAN 8720387834198
Merk Nutrins
Productvorm vloeibaar
Productgroep vitaminen, mineralen, liposomen
Doelgroep kind, man, vrouw, senior
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!