€ 2795
Liposomaal hyaluronzuur
Meer foto's

Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml ALC

Actinovo liposomaal Hyaluronzuur

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045411

Liposomaal Hyaluron zuur (hyaluronan), 250 ml is 25 doseringen (dagen).
10 ml = 100 mg hoogopneembaar liposomaal vloeibaar hyaluronaat.
  • Koop 2 voor € 26,95 per stuk -4%
  • Koop 3 voor € 25,95 per stuk -8%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Wij openbaren het nieuwste geheim in anti-aging

Liposomaal hyaluron zuur voor huid en gewrichten

1 ml bevat 100 mg hyaluronzuur. Dagelijks 10 ml vloeistof is 1000 mg hyaluronzuur.

Het woord hyaluronzuur (HA) is afkomstig van het Griekse woord "hyalos" (Grieks voor glas) en uronzuur omdat het voor het eerst geïsoleerd is uit het glasvocht (van het glasachtig lichaam in het oog) en het een hoog gehalte aan uronzuur bevat.

Hyaluronan ook hyaluronzuur of hyaluronaat genoemd) is een glycosaminoglycaan dat veelvuldig in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Voor de liposomale vorm is gebruik gemaakt van de kleinste vorm van sodium-hyaluronaat; van 120 - 180 nanonmeter, voor de beste absorptie.

Hyaluronan kan zeer grote hoeveelheden water aan zich binden, tot zes liter water per gram hyaluron. Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van de synovia (gewrichtsvloeistof) en werkt als smeermiddel bij alle gewrichtsbewegingen.

liposomaal hyaluronzuur

bevat geen kleur-, geur-, smaak-stoffen of andere chemische conserveringsmiddelen. Alleen water, zonnebloem-olie, alcohol en hyaluronzuur. Alcohol wordt gebruikt om de bewaartermijn te verlengen en maakt het mogelijk de liposomen nog kleiner te maken.

Altijd schudden voor gebruik.


Hyaluron is van nature aanwezig in de opperhuid en de lederhuid. Het molecuul houdt vocht vast en zorgt zo voor een stevige gladde "jonge"huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluron in de huid af. Met injecties kan er hyaluron worden toegevoegd aan de huid. Hyaluron toegevoegd aan cremes heeft een beperkt werking doordat de moleculen niet diep genoeg doordringen. Oraal geconsumeerde hyalluron, als voedingssupplement, wordt moeilijk geabsorbeerd in de spijsvertering. Verpakt als liposoom is de opname optimaal.


Hyaluron is geschikt voor alle huidtypen; droog, vet, gevoelig.

Probeer de liposomale vorm van hyaluronzuur voordat je aan fillers begint

Hyaluronzuur is een suiker, een lichaamseigen glucose-bouwsteen. Deze bouwstenen zijn nodig om elke huid soepel, strak en elastisch te houden.

Meer informatie over ActiNovo op deze pagina.

File downloads

Omschrijving
bijsluiter actinovo liposomale vitaminen en voedingssupplementen
 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...