€ 2895
Liposomaal glutathion Drakenfruit/Mango 250 ml
Meer foto's

Liposomaal glutathion Drakenfruit/Mango 250 ml

Liposomaal glutathion Drakenfruit/Mango Actinovo

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0674376634383

Glutathione supplement. Gereduceerd glutathion in goed opneembare liposomale vorm. GSH, GSSG

25 porties = 25 dagen 400 mg liposomaal l-glutathion met de smaak van draken-fruit/mango


Vloeibaar glutathion in liposomen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Gereduceerd glutathion in goed opneembare liposomale vorm. GSH, GSGG

NIEUW met drakenfruit-mango smaak

Liposomaal glutathion (glutation of glutathione) is een tri-peptide, een verbinding van drie aminozuren (cysteïne, glutamine en glycine). Eindelijk in een goed opneembare vorm, verpakt als liposoom. De gereduceerde (opneembare vorm) wordt ook GSSG genoemd, glutathion-disulfide

Het lichaam maakt zelf glutathion aan in de lever uit de aminozuren cysteïne, glutamine en glycine, maar er zijn verschillende omstandigheden waarin cysteïne of glutamine onvoldoende voorradig zijn.

Oorzaken voor het verminderen van de eigen voorraad glutathion;

  • Veroudering (de voorraad daalt vanaf het 25-ste levensjaar)
  • Stress
  • Infectie
  • Medicijnen
  • Slechte voeding
  • (top)Sport
  • Verwondingen

Glutathion is de belangrijkste antioxidant die ons lichaam maakt. Enzymen in de maag kunnen glutathion snel afbreken. Liposomen beschermen Glutathion tegen afbraak in de maag. in liposomen wordt de biologische beschikbaarheid geoptimaliseerd

.

De glutathion die in het liposoom is verpakt is de gereduceerde vorm. Stabiel omdat het niet geoxideerd is. In deze vorm komt de glutathion in de bloedbaan terecht.

Gebruiksaanwijzing liposomaal glutathion

Gebruik 1 eetlepel (10 ml) per dag en elke dag. Puur of gemengd met een vloeistof zoals sap of zuivel. Als de fles leeg is aub 1 week pauzeren en dan de cyclus weer oppakken.

Soms kan de vloeistof in de koelkast dikker worden, dit maakt het schenken soms lastig. Haal de fles 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Na gebruik weer terug in de koelkast.

liposomaal glutathion actinovo

De houdbaarheid van liposomaal glutathion is kort; 4 - 8 weken na produktie, bij een temperatuur van 7 graden. Sommige liposomale supplementen gebruiken conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat en alcohol (3% ethanol). Actinovo heeft er voor gekozen om een nieuwe manier van conserveren te ontwikkelen: duindoorbes-extract, een natuurlijke manier van conserveren. Het product bevat GEEN ALCOHOL.

Actinovo gebruikt geen soja-lecithine, bevat geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen smaakstoffen.

 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...