regulat pro enzymen

Regulat pro 350 ml

Liposomaal hyaluron zuur HA

Nutrins liposomaal hyaluronzuur

Liposomale Collageen + C 30 x 10 ml

Nutrins 1000 mg collageen (1) met 200 mg C

Liposomale Collageen + C 30 x 10 ml is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal collageen met ondersteunend vitamine C

30 doseringen van 10 ml met 1000 mg Collageen en 200 mg Vitamine C. Gehydrolyseerde bovine collageen-peptiden (type 1) met Vitamine C in liposomen. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen.

€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Liposomale Collageen + C 30 x 10 ml
  • Koop 2 voor € 28,45 en bespaar 5%
  • Koop 3 voor € 26,96 en bespaar 10%

Lipsomaal oplosbaar collageen met vitamine C

300 ml bevat 30 doseringen van 10 ml.

liposomaal collageen - Laat je weer stralen van binnenuit. Collageen is een lichaamseigen proteïne (eiwit), het belangrijkste bestanddeel van huid, spieren en gewrichten. Bij veroudering neemt de aanmaak van collageen door het lichaam af. Nutrins heeft vitamine C toegevoegd omdat dit de lichaamseigen aanmaak van collageen ondersteunt. Het draagt bij tot de normale collageen-vorming voor de normale werking van de huid.

Collageen, het meest voorkomende eiwit van het lichaam wordt door Nutrins verpakt in een dubbele fosfolipiden-laag (het liposoom) brengt het collageen door de darmwand in de bloedbaan.

Bovine vloeibaar collageen (dierlijke vorm van koeien) met ascorbinezuur.

  • Behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid
  • Behoudt de stevigheid van de huid
  • Behoud van een normale veerkracht van de huid
  • Anti-aging, houdt de huid soepel
  • vermindert zichtbare rimpels

Wat is bovine collageen?

Bovine betekent rund (koe) in het Engels. Het collageen in de liposomen bestaat uit collageen-peptiden. Het pure collageen (lange ketens eiwitten) is opgebroken in korte ketens die gemakkelijker opgenomen worden. Gehydroliseerde collageen-peptiden in een liposoom.

Collageen is meest voorkomende bouwstof van je bindweefsel: spieren, huid en gewrichten. Vanaf het 20-ste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af. Op je 40-ste stopt de aanmaak en begint de afname (helaas) zichtbaar te worden.

Collageen supplementen worden gemaakt uit verschillende bronnen zoals: koeien, bizons, varkens, vis, kwallen en zelfs door genetische gemodificeerde gist en bacteriën.

Er zijn meer dan 20 soorten collageen in je lijf. De belangrijkste typen collageen hebben een nummer 1, 2, 3 en 4. Vis-collageen verhoogt de hoeveelheid collageen type 1 en 2. Bovine collageen verhoogt de typen 1 en 3. Het collageen in je huid bevat vooral type 1 en 3 en is daarmee vooral geschikt bij rimpels en voor ondersteuning huid-elasticiteit en het verbeteren van de vochtbalans. Het is het hoofdbestanddeel van je botten, maar het is ook terug te vinden in je; huid, pezen, organen en door het hele vaatstelsel heen. Het belangrijkste doel is om structuur te geven aan je lichaam. Het woord collageen komt van het Griekse woord voor lijm = kólla. Nutrins heeft de bovine-collageen "verpakt" in liposomen zodat de opname geen probleem meer is.

Liposomaal collageen Gehydrolyseerd gemicroniseerd collageen: NON GMO, niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dierproefvrij. geschikt voor (top)sporters "WADA-proof".

NIEUW Nutrins collageen poeder met liposomaal vitamine C.

Meer informatie
Prijs € 29,95
EAN 8720387834181
Extra

Collageen tegen rimpels en huidveroudering

In steeds media zoals TV, magazines en facebook zie je nieuwe producten voor de huid op basis van collageen. Maar wat is collageen welk soorten zijn er en waar moet je op letten als je een collageen product kiest? Collageen is een lichaamseigen proteïne (eiwit), het belangrijkste bestanddeel van huid, spieren en gewrichten. Het is verantwoordelijk voor de vorming en stevigheid van de huid, botten, spieren, kraakbeen, gewrichten en pezen. Bij veroudering neemt de aanmaak van collageen door het lichaam af. Vanaf je 25-ste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen in je lichaam af met 1 tot 2 % per jaar.

Het wordt gemaakt van vis, kip of van koeien-huiden. Er is geen plantaardige bron van collageen. Collageen is een vrij groot molecuul dat niet zomaar door de darmwand wordt opgenomen. Het moet verteerd worden, enzymen moeten het molecuul op het juiste moment (in de dunne darm) in stukjes knippen zodat het wordt opgenomen. Collageen uit voeding, zoals in bouillon wordt moeilijk opgenomen. Er zijn verschillende manieren om de opname van collageen te verbeteren. Hoe kleiner een deeltje is, hoe beter het wordt opgenomen.

Er zijn twee belangrijke bewerkingen bij collageen

het hydroliseren en een enzymatische bewerking. Hydroliseren maakt de collageen deeltjes kleiner en met enzymen wordt het collageen als het ware “voor-verteerd”. Die enzymen maken er hele kleine stukjes van. Dit collageen heet gehydrolyseerd collageen peptiden. De lange ketens eiwitten wat collageen is zijn in goed opneembare stukjes geknipt. Vitamine C hoort bij collageen. Vitamine C heeft veel eigenschappen, o.a. het verminderen van rimpels. Omdat deze veelzijdige vitamine helpt bij de aanmaak van het lichaamseigen collageen. De combinatie van collageen-peptiden met vitamine C geeft de huid de juiste bouwstoffen om de huid meer stevigheid te geven en de diepte van rimpels te verminderen. In de meeste onderzoeken zie je effecten vanaf 30 dagen.

Nog een stap verder in de ontwikkeling van het beste collageen supplement zijn liposomen. Hele kleine vetbolletjes (een dubbele laag fosfolipiden) die gemicroniseerde collageen-peptiden bevatten. Je lichaam herkent de liposoom. Het is gemaakt uit lecithine en is hetzelfde als de celwanden in je lichaam. Een liposoom wordt maximaal opgenomen en geeft zijn inhoud af aan de lichaamscellen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!