astragalus liposomaal

Liposomaal astragalus

glutathion liposomaal mango

Liposomaal glutathion Drakenfruit/Mango 250 ml

Liposomaal Collageen

Liposomaal collageen met vitamine C

1000 mg collageen-peptiden en 200 mg vitamine C per 10 ml

Bekijk hier de Nutrins Collageen met C.

€ 32,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Collageen 250ml
  • Koop 2 voor € 30,95 en bespaar 6%
  • Koop 3 voor € 30,95 en bespaar 6%

Lipsomaal collageen met vitamine C

250 ml bevat 25 doseringen van 10 ml.

Laat je weer stralen van binnenuit. Collageen is een lichaamseigen proteïne (eiwit), het belangrijkste bestanddeel van huid, spieren en gewrichten. Bij veroudering neemt de aanmaak van collageen door het lichaam af. ActiNovo heeft vitamine C toegevoegd omdat dit de lichaamseigen aanmaak van collageen ondersteunt.

Collageen verpakt in een dubbele fosfolipiden-laag (het liposoom) brengt het collageen door de darmwand in de bloedbaan.

Bovine collageen (dierlijke vorm van koeien) met ascorbinezuur. Gezoet met xylitol, met lekkere smaakstoffen. geconserveerd met kaliumsorbaat.

  • Behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid
  • Behoudt de stevigheid van de huid
  • Behoud van een normale veerkracht van de huid
  • Anti-aging
  • Rimpels
toepasing collageen

Wat is bovine collageen?

Bovine betekent rund (koe) in het Engels. Het collageen in de liposomen bestaat uit collageen-peptiden. Het pure collageen (lange ketens eiwitten) is opgebroken in korte ketens die gemakkelijker opgenomen worden. Gehydroliseerde collageen-peptiden in een liposoom.

Collageen is meest voorkomende bouwstof van je bindweefsel: spieren, huid en gewrichten. Vanaf het 20-ste levensjaar neemt de aanmaak van collagen af. Op je 40-ste stopt de aanmaak en begint de afname zichtbaar te worden.

Collageen supplementen worden gemaakt uit verschillende bronnen zoals: koeien, bizons, varkens, vis, kwallen en zelfs door genetische gemodificeerde gist en bacteriën.

Er zijn meer dan 20 soorten collageen in je lijf. De belangrijkste typen collageen hebben ene nummer 1, 2, 3 en 4. Vis-collageen verhoogt de hoeveelheid collageen type 1 en 2. Bovine collageen verhoogt de typen 1 en 3. Het collageen in je huid bevat vooral type 1 en 3 en is daarmee vooral geschikt bij rimpels en voor ondersteuning huid-elasticiteit en het verbeteren van de vochtbalans. Vis-collageen wordt beter opgenomen, daarom heeft ActiNovo de bovine-collageen "verpakt" in liposomen zodat de opname geen probleem meer is.

Meer informatie
Prijs € 32,95
EAN 0617268153104
Inhoud 250 ml