Juvo Slim maaltijdvervanger Aktie + Shaker

Juvo Slim maaltijdvervanger Aktie + Shaker

Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml

Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml

Liposomaal B-complex 250 ml

Liposomaal B-complex , 250 ml is 50 doseringen.

Vloeibaar vitamine B-complex. 5 ml per dag.
€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Liposomaal B-complex 250 ml
  • Koop 2 voor € 28,95 en bespaar 3%
  • Koop 3 voor € 27,95 en bespaar 7%
Liposomaal B-complex 250 ml is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal Vitamine-B-complex

Alle 8 wateroplosbare vitaminen B, die het lichaam niet zelf aanmaakt, in 1 complex. Een vloeibaar vitaminen-b-complex dat gemakkelijk doorslikt. De B-vitaminen zijn verpakt in liposomen en worden goed opgenomen. Er zijn geen andere hulpstoffen nodig. Geen alcohol, geconserveerd met duindoornbes-extract.

De B-vitaminen zijn voorlopers van coenzymen en dragen bij aan een normale cel-deling, het functioneren van de zenuwen, spelen een rol bij prestaties en zijn goed voor haar, huid, nagels en hart.

B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling bij vermoeidheid.

Gebruik: 5 ml per dag, puur of gemengd. 250 ml bevat 50 doseringen.

Actinovo kiest voor werkzaamheid en niet voor smaak of geur. Als conserveringsmiddel wordt alleen maar alcohol gebruikt. Hierdoor zijn de particles ook 10% kleiner en worden zij nog beter opgnomen. Bevat geen soja-lecithine, geschikt voor vegetariërs en veganisten, NON-GMO.Ouderen vanaf ongeveer 60 jaar ontwikkelen een hoger risico op een tekort aan B-vitaminen, omdat de vitaminen uit voeding minder goed opgenomen worden in de darm. Ook bij ongezonde eet-gewoonten, alcoholisme, te weinig vezels in het dieet en bij verschillende ziekten onstaat een tekort, danwel een verhoogde behoefte aan B-vitaminen.


Per dosering

Vitamine B1, Thiamine,

1 mg, voor normale werking hart, energie, psyche en zenuwen. B1 speelt een rol bij het vrijmaken van energie uit koolhydraten (suikers).

Vitamine B2, Riboflavine,

1,5 mg, voor de instandhouding van: normale rode bloedcellen, zicht, energie-stofwisseling (energie uit voeding), normale huid, ijzer-metabolisme, slijmvliezen, zenuwstelsel. Draagt bij aan vermindering moeheid en vermoeidheid en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Vitamine B3, Nicotinamide,

16 mg, voor de instandhouding van normale werking en produktie: huid, psyche, zenuwen. Draagt bij aan normaal energie-metabolisme, de vermindering van moeheid en vermoeidheid.

Vitamine B5, Pantotheenzuur,

6 mg, pantotheenzuur draagt bij tot een normale aanmaak en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en enkele neurotransmitters. (Serotonine, melatonine, dopamine, acetylcholine). Draagt bij aan normaal energie-metabolisme, de vermindering van moeheid en vermoeidheid.

Vitamine B6, Pyridoxine,

1,5 mg, pyridoxine, draagt bij tot de instandhouding van een normale werking: bloed, huid, immuunsysteem, hormonen, psyche, energie, zenuwen.

Vitamine B7 = Vitamine B8, Biotine,

50 microgram, biotine is voor het vrijmaken van energie uit de voeding. Biotine speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten (suiker) en eiwitten (proteïnen) en de aanmaak van vetzuren. draagt bij tot de instandhouding van een normale werking: haar, huid, immuunsysteem, psyche, energie, slijmvliezen, zenuwen.

Vitamine B11, Foliumzuur,

0,25 mg (250 mcg), foliumzuur wordt o.a. geadviseerd bij zwangerschap.

Vitamine B12, Methylcobalamine,

50 microgram, voor de instandhouding van: normale rode bloedcellen, zicht, energie-stofwisseling (energie uit voeding), normale huid, normaal homocysteïne-metabolisme, slijmvliezen, zenuwstelsel. Draagt bij aan vermindering moeheid en vermoeidheid en speelt ene rol in het celdelingsproces.

logo liposomale vitaminen en supplementen van actinovo


Vitamine B12 is ook enkelvoudig verkrijgbaar als liposomaal B12.

Meer weten over Actinovo? Klik hier.

Meer informatie
Prijs € 29,95
Product sub titel Actinovo liposomaal B-complex
EAN 0674376634123
Conservering Met alcohol
Inhoud 250 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal B-complex 250 ml
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!