€ 2895
Liposomaal B-complex 250 ml
Meer foto's

Liposomaal B-complex 250 ml

Actinovo liposomaal B-complex

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0674376634123

Liposomaal B-complex , 250 ml is 50 doseringen.


Vloeibaar vitamine B-complex. 5 ml per dag.
  • Koop 2 voor € 26,95 per stuk -7%
  • Koop 3 voor € 25,95 per stuk -11%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal Vitamine-B-complex

Alle 8 wateroplosbare vitaminen B, die het lichaam niet zelf aanmaakt, in 1 complex. Een vloeibaar vitaminen-b-complex dat gemakkelijk doorslikt. De B-vitaminen zijn verpakt in liposomen en worden goed opgenomen. Er zijn geen andere hulpstoffen nodig.

De B-vitaminen zijn voorlopers van coenzymen en dragen bij aan een normale cel-deling, het functioneren van de zenuwen, spelen een rol bij prestaties en zijn goed voor haar, huid, nagels en hart.

B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling bij vermoeidheid.

Gebruik: 5 ml per dag, puur of gemengd. 250 ml bevat 50 doseringen.

Actinovo kiest voor werkzaamheid en niet voor smaak of geur. Als conserveringsmiddel wordt alleen maar alcohol gebruikt. Hierdoor zijn de particles ook 10% kleiner en worden zij nog beter opgnomen. Bevat geen soja-lecithine, geschikt voor vegetariërs en veganisten, NON-GMO.Ouderen vanaf ongeveer 60 jaar ontwikkelen een hoger risico op een tekort aan B-vitaminen, omdat de vitaminen uit voeding minder goed opgenomen worden in de darm. Ook bij ongezonde eet-gewoonten, alcoholisme, te weinig vezels in het dieet en bij verschillende ziekten onstaat een tekort, danwel een verhoogde behoefte aan B-vitaminen.


Per dosering

Vitamine B1, Thiamine,

1 mg, voor normale werking hart, energie, psyche en zenuwen. B1 speelt een rol bij het vrijmaken van energie uit koolhydraten (suikers).

Vitamine B2, Riboflavine,

1,5 mg, voor de instandhouding van: normale rode bloedcellen, zicht, energie-stofwisseling (energie uit voeding), normale huid, ijzer-metabolisme, slijmvliezen, zenuwstelsel. Draagt bij aan vermindering moeheid en vermoeidheid en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Vitamine B3, Nicotinamide,

16 mg, voor de instandhouding van normale werking en produktie: huid, psyche, zenuwen. Draagt bij aan normaal energie-metabolisme, de vermindering van moeheid en vermoeidheid.

Vitamine B5, Pantotheenzuur,

6 mg, pantotheenzuur draagt bij tot een normale aanmaak en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en enkele neurotransmitters. (Serotonine, melatonine, dopamine, acetylcholine). Draagt bij aan normaal energie-metabolisme, de vermindering van moeheid en vermoeidheid.

Vitamine B6, Pyridoxine,

1,5 mg, pyridoxine, draagt bij tot de instandhouding van een normale werking: bloed, huid, immuunsysteem, hormonen, psyche, energie, zenuwen.

Vitamine B7 = Vitamine B8, Biotine,

50 microgram, biotine is voor het vrijmaken van energie uit de voeding. Biotine speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten (suiker) en eiwitten (proteïnen) en de aanmaak van vetzuren. draagt bij tot de instandhouding van een normale werking: haar, huid, immuunsysteem, psyche, energie, slijmvliezen, zenuwen.

Vitamine B11, Foliumzuur,

0,25 mg (250 mcg), foliumzuur wordt o.a. geadviseerd bij zwangerschap.

Vitamine B12, Methylcobalamine,

50 microgram, voor de instandhouding van: normale rode bloedcellen, zicht, energie-stofwisseling (energie uit voeding), normale huid, normaal homocysteïne-metabolisme, slijmvliezen, zenuwstelsel. Draagt bij aan vermindering moeheid en vermoeidheid en speelt ene rol in het celdelingsproces.

logo liposomale vitaminen en supplementen van actinovo


Vitamine B12 is ook enkelvoudig verkrijgbaar als liposomaal B12.

Meer weten over Actinovo? Klik hier.

 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...