Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo biologische plantaardige complete maaltijden

Juvo

juvo webshop

Juvo is een merk plantaardige maaltijdshakes. Ontwikkeld door de koreaanse oncoloog James Hwang, geproduceerd in de USA en sinds 2012 gedistribueerd in Europa door GezondMooiSlank. Juvo betekent in het Latijn, "om te helpen". Juvo helpt je om op een gemakkelijke manier (shake) het allergezondst te eten. Raw whole levende voeding. Gevriesdroogd zonder toevoegingen, dus verser dan de groenteboer of supermarkt.

Sinds 1990 is Juvo de expert in biologisch gecertificeerde voeding. in 2020 hebben wij besloten de bio-registratie te schrappen, vanaf dat moment zijn wij niet meer biologisch. De samenstelling en ingrediënten zijn niet gewijzigd. Maar de wetgeving in de USA en de EU wel.... (helaas). De plantaardige ingrediënten (Vegan) worden door professionals in het wild verzameld. De boeren zijn allemaal biologisch (organic). In het produktieproces worden de ingrediënten geheel gebruikt. Het zogenaamde "whole food". Tijdens het hele proces wordt Juvo niet verhit, dus ruim 98% van alle vitaminen en enzymen blijft aanwezig en actief. De verse ingrediënten worden gevriesdroogd (flash-vriesdrogen), dit ontrekt al het water uit: groente, fruit, wieren, paddenstoelen en granen. Op deze manier zijn er geen conserveringsmiddelen nodig. Ook wordt geen gebruik gemaakt van smaakstoffen. Geen suiker dus.

Juvo kwaliteit

juvo maaltijdshakes

Kwaliteits-keurmerken Juvo: Glutenarm (<1 ppb), kosher gecertificeerd, e-nummer-vrij (geen toevoegingen), halal, ORAC = hoge antioxidant-waarde, Vegan & vegetarisch, EKO, non gmo (geen genetisch gemodificeerde ingrediënten).

Juvo heeft 3 verschillende maaltijden en 1 superfood-combinatie die je kunt gebruiken als supplement, als aanvulling op: eiwitshakes, je ontbijt of als extra "shot geconcentreerde gezondheid". Op de website www.gojuvo.nl vindt je alle informatie over Juvo, raw food, whole food, het gebruik van Juvo, het produktie-proces en de kwaliteit.

Op facebook heeft Juvo een eigen pagina met tips, advies, akties en praktische informatie over gezond eten en gezondheid. Volg ons aub en blijf op de hoogte.

Juvo kopen

Juvo kopen? of eerst proberen? Hier in de Juvo-shop vind je alles, ook de Juvo-aanbiedingen en de proefpakketten. Wil je nog wat meer weten over wat juvo voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, vraag het in de winkel of bij een therapeut of coach. Nog meer maaltijdvervangers? Bekijk hier de Nutrins-shakes.