GezondMooiSlank heeft een eigen merk, GezondMooiSlank.

Een serie bijzonder supergreens, superfoods en superfruits;100% natuurlijke biologische kwaliteit.

Met deze superfoods en natuurlijke zoetstoffen kunt u zelf smoothies versterken, uw voeding enorm verbeteren of de Juvo raw meals gericht aanvullen en versterken. De serie bestaat uit 6 groepen;

1. Gezond koken;

Extra virgin kokos-olie en Extra virgin Sesam-olie om te (roer)bakken, te braden maar ook voor huidverzorging en massage.

2. Gezond en lekker zoet;

Mesquite-poeder om shakes, smoothies, maaltijvervangers en superfood-ontbijtjes nog lekkerder te maken. Mesquite is en laag glycemische zoetstof (ook geschikt voor diabetici) de bijzondere smaak is te vergelijken met melasse, een vleugje karamel, noot-achtig en bijzonder :)

Lucuma poeder is een natuurlijke zoetstof gemaakt van fruit uit Peru. Ook deze heeft een lage glycemische index, doet het goed in melk, koffie, thee, cocktails, soepen, sauzen en geeft ook nog eens een creme-achtige structuur.

Kokos-palm-suiker, nectar getapt uit de bloeiende palm, gedroogd en vermalen, verder niets, geen toevoegingen, gewoon puur natuur en lekker. Glycemische index van 35.

3. Cacao, het goden-voedsel

Rauwe cacao-poeder, rauwe cacao-nibs. Gemaakt van ongeroosterde cacaobonen uit Peru, echt raw dus met actieve enzymen en een rijkdom aan micro- macro- en fytonutriënten.

4. Krachtige algen-suppletie

Vul je dagelijkse voeding aan met Spirulina of Japanse Chlorella, even volhouden en ervaar wat deze bijzondere voeding voor je lichaam doet.

5. Super Grassen?

Ja, gekiemde granen worden gras genoemd. De "graan-korrels" worden gezaaid en als de groene kiemen ongeveer 10 centimeter hoog zijn wordt er geoogst. Deze supergreens gebruik je gericht om bepaalde voedingsstoffen aan te vullen, bij vermoeidheid, om te ontgiften, als je rookt, wilt afvallen of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. Wij hebben; gekiemd Boekweit gras, gekiemd tarwegras, gekiemd gerstegras, en alfalfa-kiemen.

6. Superfruits

Het eerste superfruit wat wij gaan introduceren is Oranje rozenbottel-poeder, een effectieve natuurlijke vitamine C bron. Vitamine C in haar natuurlijke omgeving (de matrix) met hulpstoffen die zorgen voor een goede opname van de vitaminen.

Uiteraard alles 100% natuur, hoogste beschikbare kwaliteit van integere leveranciers die wij goed kennen, vertrouwen en controleren!

7. Spijsvertering Supplementen

Pure krill olie (500 mg) als dagelijkse aanvulling voor uw vetzuren. 

Probioticum Forte, 30 miljard bacteriën uit 13 verschillende stammen met FOS (fructo-oligosachariden), probiotica met pre-biotica, de voeding voor de goede darmbacteriën in de darmflora (microbioom).

Colostrum-Biest Vitomune is binnenkort verkrijgbaar onder het GMS-huismerk. Nederlandse topkwaliteit, super scherp geprijsd.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...