huidverzorging met probiotica

Verzorg, reinig en bescherm je huid met de probiotica van zZacht.

Huidverzorgingsproducten op basis van probiotica - goede bacteriën

Nieuw, een complete serie huidverzorging en deodorant met probiotica. Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes ontwikkelen of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora, gezonde bacteriën op je huid.


probiotica huidverzorging zzacht

Deodorant, gezichtscreme, bodycreme, douchegel, badschuim

De actieve ingrediënten in deze serie (probiotica) vermeerderen de goede bacteriën. Door de verbeterde microflora (alle bacteriën die op je huid leven) wordt je huid helemaal zuiver, knapt op én blijft gezond. Het dagelijkse gebruik resulteert in huidverbetering én zorgt voor een bevordering van het milieu. De goede bacteriën spoel jij namelijk letterlijk het milieu in. Het gebruik van zZacht is een ware beleving. Je krijgt het gevoel dat je in de wolken bent. Je mag jezelf best verwennen. Als je je lekker in je vel voelt en gelukkig bent, straal je dat ook uit.


huidverzorging probiotica zzacht

Probiotica op je huid, hoe werkt dat?

Alle actieve ingrediënten in zZacht zijn volledig natuurlijk. Er worden goede bacteriën (probiotica) toegevoegd aan je huid, die zich gaan vermeerderen, waardoor de microflora op je huid gezonder wordt. De probiotische producten van zZacht zijn anti-allergeen en verlagen het risico op allergieën en infecties. Er zijn geen aluminium en geen parabenen toegevoegd, waardoor er minder kans is op irritaties.

Het is een bijzondere en innovatieve formule. Naast probiotica zijn namelijk ook pre-biotica toegevoegd. Pre-biotica is de voeding voor de vriendelijke bacteriën. Deze synergetische formule is een doorbraak in huidverzorging. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Een unieke combinatie. De goede bacteriën in zZacht zijn "verpakt", door het aanbrengen en smeren komen de bacteriën vrij. Deze superkleine nano-capsules met bacteriën zijn "micro encapsulated bacteria".


probiotica huid zzacht

50 miljoen actieve levende bacteriën per 1 milliliter. Gegarandeerde activiteit = 24 maanden.

 

Wanneer een gezonde microflora bereikt is, werken andere cosmetica veel krachtiger. Gebruik zZacht bijvoorbeeld met anti-aging crème; de werking van andere huidverzorgingsproducten wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

De innovatieve formule van zZacht is zo vernieuwend doordat we zowel probiotica als prebiotica toevoegen in de verzorgingsproducten. Het doel van deze combinatie is om de goede bacteriën in stand te houden. Hiermee wordt en blijft de microflora van de huid gezond.

Het microbioom op de huid wordt aangevuld met goede bacteriën plus voeding voor die goede bacteriën. De bijzondere technologie waarmee de bacteriën goed bewaard blijven garandeerd 2 jaar (24 maanden) activiteit van de probiotica.

 

De pluspunten van zZacht:

  • Verbetert direct de microflora van je huid
  • Betere elasticiteit van je huid
  • minder huidproblemen
  • Parabenen- en aluminium-vrij
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd
  • De perfecte basis voor het gebruik van andere producten.


zzacht linda

Wie is zZacht

De brabantse multi-onderneemster, jonge moeder (en leuk mens) Linda Tielemans is de sterke vrouw achter het merk zZacht. In navolging van vele succesvolle merken is zZacht geboren uit een zoektocht naar excellente huidverzorging. Linda heeft het gevonden in haar eigen zZacht! De heerlijke producten weerspiegelen haar karakter en haar visie op: het leven, de natuur en de toekomst voor haar kind.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina