Huidverzorging met probiotica

Verzorg je huid van binnenuit met goede voeding eventueel aangevuld met voedingssupplementen. Voor de verzorging van de buitenkant zijn er duizenden soorten en merken cremes en lotions.

Huidverzorgingsproducten geven de bovenste lagen van je huid: vetten, vocht en nutriënten (voeding). Nieuw is het toevoegen van vriendelijke bacteriën op de huid. Je huid is bedekt met een laagje bacteriën, onderdeel van je microbioom. Die vriendelijke bacteriën helpen je, ze vormen een bescherming. De gezicht- hand- en bodycremes, douchegel, badschuim, handzeep en deodorant ondersteunen jouw goede bacteriën.


probiotica huidverzorging deodorant

Deodorant met probiotica voor u getest

In Juni 2019 hebben wij tijdens 3 work-outs de deodorant van zZacht getest. De ene oksel kreeg een populaire deospray, de andere oksel 2 spray-tjes van de zZacht deodorant.

Wij waren onder de indruk, een milde geur en een keiharde werking van de zZacht-deo. Geen gestink, geen geplak, gewoon lekker fris. Zelfs na een intensieve training, okselfris!


Na de workout onder de douche met zZacht

Wij (Floris en Rinjo) hebben de Woody-geur douchegel en de Flowery-geur douchegel getest. De flowery is echt een vrouwen-parfum, wij denken dat Woody zowel door vrouwen als door mannen erg geliefd zal zijn. Wij hebben onze sporttassen gevuld met zZacht.


douchegel probiotica

Binnenkort gaan we, gladgeschoren, het badschuim en de gezichtscreme testen.


zzacht probeerset
   
 1. zZacht probeerset WOODY
  zZacht probeerset WOODY
  zZacht startersset deospray, bodycrème en douchegel. Probiotica voor huidverzorging. Details Bekijken

 2. zZacht bodycreme Flowery
  zZacht bodycreme Flowery
  zZacht bodycrème floweryy is een verzorgende, probiotische bodycrème. Houdt de huid langdurig zZacht en zorgt voor een stabiele en gezonde microflora op de huid. Details Bekijken

 3. zZacht bodycreme Woody
  zZacht bodycreme Woody
  zZacht bodycrème woody is een verzorgende, probiotische bodycrème. Houdt de huid langdurig zZacht en zorgt voor een stabiele en gezonde microflora op de huid. Details Bekijken

 4. zZacht gezichtscreme probiotica
  zZacht gezichtscreme probiotica
  zZacht gezichtscrème 50 ml is een verzorgende, probiotische crème voor man, vrouw en kind. Details Bekijken

 5. zZacht Deo spray Woody
  zZacht Deo spray Woody

  zZacht deospray woody is een probiotische spray. Dagelijks gebruik van deze zZachte spray houdt je huid gezond. De deospray werkt op natuurlijke basis en is volkomen huidvriendelijk.

  Details Bekijken

 6. zZacht Deo spray Flowery
  zZacht Deo spray Flowery

  zZacht deospray flowery is een probiotische spray. Dagelijks gebruik van deze zZachte spray houdt je huid gezond. De deospray werkt op natuurlijke basis en is volkomen huidvriendelijk.

  Details Bekijken

 7. zZacht douchegel Woody
  zZacht douchegel Woody
  zZacht douchegel Woody is een verfrissende, probiotische douchegel. Het reinigt je lichaam zZacht, beschermt en schuimt heerlijk. Details Bekijken

 8. zZacht douchegel Flowery
  zZacht douchegel Flowery
  zZacht douchegel flowery is een verfrissende, probiotische douchegel. Het reinigt je lichaam zZacht, beschermt en schuimt heerlijk. Details Bekijken

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...