Huidverzorging met probiotica

Verzorg je huid van binnenuit met goede voeding eventueel aangevuld met voedingssupplementen. Voor de verzorging van de buitenkant zijn er duizenden soorten en merken cremes en lotions.

Huidverzorgingsproducten geven de bovenste lagen van je huid: vetten, vocht en nutriënten (voeding). Nieuw is het toevoegen van vriendelijke bacteriën op de huid. Je huid is bedekt met een laagje bacteriën, onderdeel van je microbioom. Die vriendelijke bacteriën helpen je, ze vormen een bescherming. De gezicht- hand- en bodycremes, douchegel, badschuim, handzeep en deodorant ondersteunen jouw goede bacteriën.


probiotica huidverzorging deodorant

Deodorant met probiotica voor u getest

In Juni 2019 hebben wij tijdens 3 work-outs de deodorant van zZacht getest. De ene oksel kreeg een populaire deospray, de andere oksel 2 spray-tjes van de zZacht deodorant.

Wij waren onder de indruk, een milde geur en een keiharde werking van de zZacht-deo. Geen gestink, geen geplak, gewoon lekker fris. Zelfs na een intensieve training, okselfris!


Na de workout onder de douche met zZacht

Wij (Floris en Rinjo) hebben de Woody-geur douchegel en de Flowery-geur douchegel getest. De flowery is echt een vrouwen-parfum, wij denken dat Woody zowel door vrouwen als door mannen erg geliefd zal zijn. Wij hebben onze sporttassen gevuld met zZacht.


douchegel probiotica

Binnenkort gaan we, gladgeschoren, het badschuim en de gezichtscreme testen.


zzacht probeerset
   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...