€ 1595
RESET36 Hot chocolate shake
Meer foto's

RESET36 Hot chocolate shake

Warme of koude chocolade shake

Beschikbaarheid: In voorraad

RESET36 "Hot or Cold" chocolate shake


Chocolade melk poeder Rijk aan proteïnen – Glutenvrij


7 porties per verpakking


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Chocolade melk poeder Rijk aan proteïnen – Glutenvrij

Chocolade melk poeder, Rijk aan proteïnen – Glutenvrij.

HOT-HOT Eventueel zelf toevoegen: Snufje chili-poeder voor Hot-Hot-Chocolate.

Ingrediënten: Melk-proteïnen, ontvet cacao-poeder, magere melk-poeder, smaakstof, zout, verdikkingsmiddel zanthaan gom, sucralose, antiklontermiddel silicium.

Allergenen: Ei en Melk. GLUTENVRIJ

7 sachets met 25 gram chocolade-melk-poeder

Bereiding: Poeder Mengen met 200 ml water, goed roeren, 1 minuut in de magnetron of koken in een pannetje. Suggesties: Een snufje chili-poeder voor een extra kick. Een theelepel oploskoffie voor een heerlijke mokka.

De Azteken brouwden heel lang geleden al een drank van cacaobonen die xocoatl werd genoemd. De xocoatl bevatte wijsheid en ging vermoeidheid tegen. Xocoatl werd gemaakt door geroosterde cacaobonen te mengen met water en kruiden tot een bittere drank. Deze drank kon worden verrijkt door er pepers of bloemen aan toe te voegen. Soms werd er een vorm van maïsmeel als verdikkingsmiddel gebruikt. De RESET36 Hot chocolate is de meest moderne vorm; rijk aan proteïnen en superlekker.

Ingrediënten

Ingrediënten: Melk-proteïnen, ontvet cacao-poeder, magere melk-poeder, smaakstof, zout, verdikkingsmiddel zanthaan gom, sucralose, antiklontermiddel silicium. Allergenen: Ei en Melk
 

Portie

100 gram

Toepassing

Bereiding: Poeder Mengen met 200 ml water, goed roeren, 1 minuut in de magnetron of koken in een pannetje.Suggesties: Een snufje chili-poeder voor een extra kick. Een theelepel oploskoffie voor een heerlijke mokka.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...