Juvo bij RTL4: Life is beautiful

Juvo maaltijdvervangers op TV RTL4-programma “Life is Beautiful”. Iedere zondagmiddag om 16.25 uur. Een super zondagmiddag-programma over beauty, gezondheid, biologisch eten en lifestyle. Een ideaal platform om heel Nederland kennis te laten maken met Juvo. In 2014 is Juvo daar begonnen en introduceerde zich aan het grote publiek! Na deze start op RTL4 volgende meer dan 15 "optredens" in verschillende TV-programma's.

Juvo smoothie op RTL4

In de eerste aflevering maakt TV-kok Coen een heerlijke smoothie met: Juvo Original, kokosmelk en blauwe bessen. In de tweede aflevering wordt Rinjo (dir. Juvo Nederland) geïnterviewd door Mariëlle Bastiaansen. Mariëlle interviewt hem over de inhoud en bijzondere eigenschappen van de Juvo-maaltijdvervangers.

Tegelijkertijd wordt een nieuwe site gelanceerd waar de consument alles kan vinden over de Juvo-maaltijden. Op deze site wordt de consument  gestimuleerd om contact op te nemen met een Juvo-coach. Die de consument  informeert, begeleidt, motiveert en coacht. Dit is bovendien de beste methode in het behalen van de persoonlijke gezondheidsdoelen. Op de site kan de consument vervolgens klikken op “coach”.  De consument treft dan een landkaart aan met de locaties van de Juvo-coaches en verkooppunten.

Juvo maaltijdvervangers op TV was een succes. Na deze uitzending volgden er nog 12. Een uitzending over de produktie van Juvo, over afvallen met Juvo en over tenslotte het bereiden van een Juvo-shake.

Bovendien, in 2016 kwam Juvo weer op TV, in samenwerking met de winkel-keten Gezond & Wel. Er zijn 6 afleveringen gemaakt met onderwerpen zoals: afvallen, detoxen, biologisch eten en maaltijdvervangers. Bovendien werd in de eerste en laatste aflevering iemand gevolgd die wilde afvallen met juvo.

Uitzending gemist? Bekijk het hier op youtube

Klik voor youtube

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...