Wat doen enzymen

In alle lichaams-processen spelen enzymen een belangrijke rol. Het begint met de spijsverteringsenzymen die koolhydraten, proteïnen en vetten verkleinen om opgenomen te worden door de darmwand. Zonder enzymen heeft het weinig nut om te investeren in je gezondheid met goed eten en superfoods.

Enzymen voor de vertering van je voeding

Met het verouderen, vanaf je 40-ste, neemt je eigen produktie van enzymen af. Daarnaast produceer je minder maagzuur. De vertering van je eten wordt daarmee minder effectief en je krijgt minder voedingsstoffen in je lichaam.

Eet daarom zo vers en zo onbewerkt mogelijk. Eet raw food, dat is niet verhit waardoor de enzymen actief blijven. De ingrediënten in Juvo zijn raw whole foods, dus alle delen van de plant, de groente en het fruit zijn gebruikt, daarmee zijn ook alle enzymen aanwezig die nodig zijn om de ingrediënten goed te verteren en op te nemen.

Juvo bevat van nature alle noodzakelijke enzymen om goed verteerd en goed opgenomen te worden. Juvo bevat geen probiotica die het onnodig duur maken en meestal veel te laag gedoseerd zijn. ProVen heeft hiervoor en unieke combinatie gemaakt: probiotica met enzymen.

lijnzaad verteert ook door enzymen

Dagelijkse Juvo legt een goede basis voor iedereen die gezond wil leven en gezond wil eten. Nu bestellen kan hier. Voor nadere informatie of coaching van Juvo-coaches kunt u ons bellen op 055-3672000

Meer uitleg over de opname van de Juvo maaltijdvervangers vind je in deze blog. Het fijne poeder met actieve enzymen wordt goed verteerd.

In deze blog een antwoord op de vraag Multivitaminen of Enzymen, wat is de beste investering.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...