Nieuw colostrum bulk en colostrum van geiten

Nieuw colostrum supplementen van Vitomune

De bovine colostrum poeder is nu ook verkrijgbaar in 600 grams-verpakking en wij hebben nu ook colostrum van geiten.

Colostrum poeder nieuwe verpakking

De stazak verpakking van 125 gram is voor veel mensen een goede kennismaking met colostrum. De gemiddeldde dosering van 6 gram per dag maakt dat deze verpakking genoeg is voor 3 weken. Vitomune heeft de meeste caseïne, vetten en water verwijderd dus het is geconcentreerde colostrum.

Het voedingssupplement colostrum is geschikt voor langdurig gebruik. Zo werk je langdurig aan je lijf met deze super-proteïnen met immunoglobulinen.

colostrum concentraat 600 gram

colostrum concentraat 600 gram

Nu ook verkrijgbaar in 600 grams verpakking voor een hele scherpe prijs

Nieuw Capra-colostrum

colostrum van geiten

colostrum van geiten

Geiten colostrum in 125 gram stazak met maatschepje.

Vergelijk koemelk met geitenmelk: Net als moedermelk, bevat geitenmelk ook minder lactose dan koemelk. Mensen met lactose-gevoeligheid kunnen vaak wel geitenmelk drinken. Daarbij is rauwe geitenmelk, door kleinere cellen, ook makkelijker te verteren dan rauwe koemelk. Het essentiële verschil tussen geitenmelk en koemelk is de samenstelling van het vet. Let op geiten colostrum bevat minder lactose, wordt vaker goed verdragen bij lactose-gevoeligheid maar niet bij een allergie voor lactose. Mensen met een koemelk allergie zijn vaak ook allergisch voor geitenmelk.

Immunoglobulinen: geiten colostrum is rijk aan IG's (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM). Gemiddeld bevat geitencolostrum 50% IG's.

Colostrum wordt vaak samen gebruikt met probiotica, de IG's uit de colostrum en de vriendelijke bacteriën (lactobacillus en bifidum) werken goed samen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij anders geadviseerd door gezondmooislank, arts, therapeut of coach.

Colostrum koop je bij de colostrum-specialist. Klik hier.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...