voeding voor cellen

Juvo Cel-voeding

Belangrijker als wat je eet is wat je lichaam er mee doet.

Voeding voor cellen. Goede voeding voedt je cellen. Cellen zijn de basis elementen van het leven. Je lichaam is gemaakt van meer dan 60 triljoen cellen. Van je haar, je tanden, je huid, elk orgaan is gemaakt van cellen. Om in leven te blijven moeten cellen continu materialen uitwisselen, voedingsstoffen opnemen en afval uitscheiden.

celvoeding

voeding voor lichaamscellen

Gezonde cellen voor een gezond lichaam

Voor een gezond lichaam zijn gezonde cellen nodig. Gezonde cellen bouwen een gezond lichaam. Om je gezondheid te verbeteren begin je aan de basis, de cellen. 
 
Om cellen gezond te maken en te houden moeten zij goed gevoed worden met een geschikt dieet. Veel voorkomende slechte gewoonten zoals over-eten, snacken en alcohol hebben een negatieve invloed op de cellen. Om nog maar niet te spreken over de effecten van vrije radicalen.

Cellen hebben goede voeding nodig, voeding voor cellen, cel-voeding.

De beste cel-voeding wordt geproduceerd zonder chemicaliën. Granen, fruit en groente zijn ideale cel-voeding. Maar ook hier geldt, teveel is niet goed, dit overbelast de spijsvertering. Maar de voedingsstoffen in granen, groente en fruit worden snel afgebroken en beschadigd bij het bereiden van voeding. Hoe kun je dan voeding in zijn geheel, met alle nutriënten, consumeren?

Juvo cel-voeding is het antwoord. Complete voeding voor de cellen.

Het belangrijkste ingrediënt in Juvo zijn de phyto-nutriënten. Phyto-nutriënten zijn de afweer-stoffen die fruit en groente maken om zichzelf te beschermen tegen andere planten, dieren en UV-stralen. Juvo maakt het mogelijk om phyto-nutriënten compleet, onbewerkt, actief te consumeren. Het resultaat van 17 jaar klinisch onderzoek.

Voorbeelden van phytonutriënten; carotenoïden, flavonoïden, isoflavone, saponinen, polyphenolen, cathechinen, isothiocynaten, allyl-sulfiden, terpenoïden, phytosterolen, curcumine, salicylaten, L-dopa, onverteerbare koolhydraten (vezels).

Helaas is het in Nederland niet toegestaan om onderzoek te publiceren dat aangeeft wat deze phytonutriënten voor de gezondheid, zouden kunnen, betekenen!

Cel-voeding en groei

De ervaring met jonge mensen is dat zij zich weinig zorgen maken over hun toekomst en hun gezondheid op latere leeftijd. Mensen onderschatten de effecten van voeding op lange termijn. Maar het blijkt uit onze onderzoeken dat al na 4 weken effecten te zien zijn op het skelet. De botmassa en de bot-dichtheid nam toe en dat leidt tot groei. Vooral studenten begonnen toen cel-voeding te gebruiken en merkten dat zij de smaak zelf gingen waarderen.

Celvoeding en weerstand

James Hwang heeft ruim 15 jaar onderzoek gedaan naar de effecten van voeding op gezondheid, en hij werd met regelmaat verbaasd door de resultaten van goed gezond eten. De combinatie van gevriesdroogde hele granen, groenten, paddenstoelen en wieren ondersteunt het immuunsysteem. Goede voeding doet meer dan welk supplement of welke “kuur” dan ook.

Spijsvertering en cel-voeding

Het beginnen met cel-voeding geeft verschillende resultaten. Cel-voeding bevat geen toevoegingne, geen allergenen, geen zuivel, geen soja, geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Het belast het lichaam dus veel minder met ongewenste toevoegingen. Dit merk je al snel. Mensen geven vaak als feedback dat zij vrolijker zijn, afvallen en dat hun spijsvertering en stoelgang regelmatig zijn. Na verloop van tijd merken mensen dat zij kleinere porties eten, zij zijn eerder verzadigd en in balans.

Maagvulling of voeding

Voor een goed en uitgebalanceerd dieet is het de vraag waar je je maag mee vult. Het is van essentieel belang dat je je maag vult met echte voeding, geen vulling. Geen toevoegingen, geen lege onnuttige massa. Puur, echt en volledig.

Dit geeft de spijsvertering de gelegenheid om alle benodigde nutriënten op te nemen. Zonder ballaststoffen verteer je voeding 5-6 keer beter en sneller.

Juvo is gemaakt van levende voeding, de essentiële basis; levende kiemen, zaden, enzymen, geode vezels, vitaminen, mineralen en phyto-nutriënten.

Juvo cel-voeding is efficiënt en gezond en wordt daarom ook door de Koreaanse astronauten gebruikt.

Over-voeding en onder-voeding

Wij leven in een tijd van over-voeding, er is meer voeding (vulling) dan nodig om de wereld te voeden. Maar er is een groot verschil tussen vulling en voeding. Er is nog steeds “honger” maar dan vooral in een kwalitatieve vorm. In Afrika zien wij veel mensen met voldoende vulling, maar van lage kwaliteit. Tegelijkertijd zien wij bijvoorbeeld in Amerika een sterke groei in obesitas (ruim 60% is obese en bijna 40% van deze groep is morbide obese).

De balans tussen vulling en voeding is zoek. In veel dieëten is er een tekort aan essentiële voedingsstoffen zoals phytonutriënten, vezels, water, calcium en kalium terwijl er sprake is van een over-dosis aan verzadigde vetten, zout en suiker. De oplossing voor zowel over-voeding als ondervoeding is raw whole cel-voeding, het effect van kleinere gezondere porties eten.

Cel-voeding en de huid

Ons lichaam heeft behoefte aan rauwe onbewerkte ingrediënten. Ons lichaam is wat wij eten. De kilo die je bent gegroeid na je geboorte tot aan vandaag zijn het resultaat van je voeding. Je bent wat je eet en wat je lichaam opneemt.

De huid is de spiegel van ons lichaam, van onze gezondheid. Voor een mooie zachte huid heeft het lichaam en de cellen waaruit het is gemaakt goede voeding nodig, cel-voeding.

Een goed gevoede huid laat je jonger lijken. Als de cellen goed gevoed worden, is dat snel zichtbaar aan de huid.

Wanneer effect

Rode bloedcellen zijn vervangen binnen 120 dagen, de darmwand-bekleding binnen 3 dagen, de huid vernieuwd zich elke 28 dagen en je botten worden binnen 280 dagen vernieuwd.

De effecten van goede voeding merk je snel in het verbeteren van je spijsvertering, aan je huid merk je het binnen 1 maand en na 9 maanden zijn resultaten zichtbaar aan je botten. Goede voeding is de basis.

Cel-voeding balanceert

Juvo wordt ook gebruikt om af te vallen. Maar niet door het drastisch verlagen van energie of het uitsluiten van bepaalde macro-nutriënten. Cel-voeding is verzadigend maar bevat minder calorieën terwijl het dezelfde energie geeft aan het lichaam. Juvo is een ontgiftend dieet met levende ingrediënten die alle benodigde voedingsstoffen aanbieden en het lichaam ondersteunen in het reinigingsproces. Afvallen met Juvo is niet alleen gewicht verliezen, maar vooral vet verliezen.

Veel diëten komen en gaan, Juvo maaltijdvervanger is als sinds 1999 succesvol in vele landen.

Juvo is geen dieet, er zijn geen “verboden”, alleen een aantal maaltijden worden vervangen door goede voeding, cel-voeding.

Afslanken, gewicht verliezen is een proces dat tijd nodig heeft. Na 2 maanden Juvo worden resultaten zichtbaar. Immers, het vet-percentage moet omlaag. Na 4 weken is er een gemiddeld gewichtsverlies van  2,5% na 8 weken is er een gemiddeld verlies van 5% Na 2 maanden is er echt sprake van een flinke reductie is het vet-percentage.

Voeding en genen

Verschillende onderzoeken in de laatste jaren hebben aangetoond dat voeding de genen beïnvloedt. Zelf een klein beetje slechte voeding verergert de risico. Maar andersom werkt het ook, een kleine verbetering in het dieet, meer gezonde voeding, verlaagt risico’s significant!

Mensen zijn herbivoren

De menselijke anatomie, het gebit en de ingewanden, is beter ingericht voor de vertering van planten dan voor vlees. Wij zijn meer herbivoor als carnivoor.

Carnivoren (vlees-eters) hebben een korter darmstelsel voor hun vertering en herbivoren (planten-eters) hebben een langer darmstelsel om de vezels van planten en grassen te verteren.

Voeding in natuurlijke vorm

Om alle voedingsstoffen die wij nodig hebben uit natuurlijke voeding te halen moeten wij enorm veel eten. Hwang ging op zoek naar supplementen die voeding konden aanvullen. Hij ontdekte (mede op basis van een Fins onderzoek naar rokers die beta-caroteen gebruikte)  dat de opname van supplementen (geïsoleerde vitaminen bijvoorbeeld) anders werkt als de vitamine in zijn natuurlijke vorm. Whole food, complete voeding, is het antwoord, nutriënten samen met alle cofactoren en hulpstoffen zorgen voor een goede opname. Voeding zoals cel-voeding.

Gevarieerde voeding

Een combinatie van verschillende groenten en fruit heeft een beter effect als de optelsom van de nutriënten in de groenten en het fruit. Een synergetisch effect.

Veel verschillende fruit- en vruchten-soorten samen zijn duidelijk effectiever. Cel-voeding heeft ruim 50 ingrediënten die in synergie samenwerken. Op deze manier heeft een klein volume al veel effect.

Tien aanbevelingen voor preventie

 1. Eet plantaardig, groente en fruit 5 x per dag.
 2. Eet verschillende hele granen, groenten, fruit, noten, zaden, wortels en aardappels.
 3. Vermijd suikers en zetmeel hoog in koolhydraten
 4. Limiteer het gebruik van alcohol. 2 per dag maximaal voor mannen en 1 per dag maximaal voor vrouwen.
 5. Limiteer het eten van rood vlees tot een maximum van 80 gram per dag. Vervang vlees door kip, vis en waar mogelijk plantaardige proteïnen.
 6. Vermijd dierlijke vetten
 7. Limiteer zout
 8. Vermijd voeding die lang op kamertemperatuur is bewaard.
 9. Vermijd verbrande voeding, gerookte voeding (vlees en vis op de barbecue)
 10. Vermijd zoveel mogelijk voeding met toevoegingen.

Niet gemakkelijk om de 10 regels te volgen? Cel-voeding maakt het gemakkelijk.

Als 1 maaltijd per dag vervangen door cel-voeding al zo veel kan betekenen, waarom zou je het dan niet gewoon doen!

Celvoeding is energie-voeding

James Hwang deed in 2011 mee aan de Gobi-woestijn marathon. 12 uur per dag rennen door de woestijn gedurende 1 week.

Een zware race zeker omdat je ook je voorraad en voeding zelf mee moet nemen. Gedurende de race heeft James al “andere voeding” weggegeven en alleen gelopen op de Juvo cel-voeding.

De resultaten, het effect van “lopen op cel-voeding” was verbazend; geen honger, genoeg energie en een goede prestatie. Het lichaam gaat erg efficient om met raw whole food.

Dit is echt een bewijs voor wat de wetenschap al tijden aantoont.

Voeding voor lichaam en geest

Cel-voeding heeft een positieve uitwerking op; darmstelsel, lichaamsgewicht, diabetes, XXXXXXX, skelet, mentale gezondheid, hart- en bloedvaten.

De werking van cel-voeding in de cellen

 1. Ontgiftende stimulans; Antioxidant, activering van de mitochondriën, voorkomen van overgewicht, voorkomen van XXXXXXXXXXXX, voorkomen van het metabool-syndroom, preventie voor het leaky gut syndroom, ondersteuning van de ontgiftende werking van de lever.
 2. Voeden; ondersteunt het groeiproces, ondersteunt de hersenen, verbeters bot-dichtheid en massa, ondersteunt het immuunsysteem, voorkomt XXXXXXXXXXX, geeft phyto-nutriënten/
 3. Activeert; versterkt fysieke kracht, verbetert metabolisme, vergroot uithoudingsvermogen, activeert mitochondriën, voorkomt overgewicht, verbetert spijsvertering.
 4. Lage glycemische index; verbetert huid-conditie, ondersteunt hersen-functie, verbetert focus, ondersteunt darmflora.
 5. Lage calorie-waarde / Kleine porties.

Werking van cel-voeding

Cel-voeding ondersteunt het lichaamseigen systeem om toxinen te verwerken, te neutraliseren en af te voeren.

Deze voeding geeft het lichaam en de cellen wat het nodig heeft.

Voeding die stimuleert en activeert.

Detoxen

Gemiddeld consumeren wij 90 verschillende additieven per dag. Het lichaam is als het ware een pakhuis van toxinen. Dit afval moet verwijderd worden door het lichaam. Cel-voeding geeft de nutriënten en de energie die daar voor nodig is.

Lage glycemische index

Cel-voeding past goed in een dieet voor diabetici (type 2) en mensen die zich in het voorstadium van diabetes type 2 bevinden, het metabool syndroom, de gevoeligheid voor insuline neemt af. Hoe sneller ingegrepen wordt in het metabool syndroom hoe beter het is!

Kanker en voeding

De schijf van vijf is gebaseerd op het advies van de Gezondheids Raad. De raad heeft enorm veel onderzoek geanalyseerd en komt tot een serie adviezen waarbij voeding een preventieve werking heeft op het ontstaan van verschillende soorten kanker.

Bronnen van dit artikel zijn op aanvraag beschikbaar. Voor professionals is een toelichting beschikbaar waarin alle effecten van cel-voeding besproken kunnen worden. Hier meer informatie over de Juvo maaltijdvervangers.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...