Stoptober stop met roken, wordt niet dik

Ondersteun je lichaam in dit afkick-proces:
1. Zorg voor goede voeding en beheers je gewicht 2. Ondersteun het reinigingsproces in je lichaam.

Gemiddeld komt een ex-roker 3,5 kilo aan. O.a. door het hogere gebruik aan sauzen en zout, vet en proteïnen. Naast de benodigde wilskracht om af te kicken van de nicotine is er een tweede strijd te leveren, het behouden van je lijn. Compenseer niet, val niet van de ene verslaving in de andere verslaving. Stoptober stop met roken

Juvo original is een gemakkelijke manier om gezond te eten zodat je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt. Combineer dit met een cleanse-programma om alle afval te verwijderen en je spijsvertering te ondersteunen.

stoppen met roken

Juvo heeft weinig calorieën maar wel alle benodigde voedingsstoffen. Het heeft een lage glycemische index, dus geen "pieken" in het bloedsuiker waardoor je trek krijgt en vermoeidheid merkbaar wordt.

Veel succes, het is echt de moeite waard om te stoppen met roken.

Week 3  1 of 2 maaltijden per dag vervangen door Juvo Slim.

Bekijk hier op youtube een interview met Rinjo en Erik Alexander Richter op RTL4 over voeding en stoppen met roken. Alles over afvallen op www.reset36.com

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...