Afslanken met Eiwitdieet

Diëten en afslanken met een eiwittenshake is populair. Afslanken met Eiwitdieet: Deze vorm van afvallen kent veel enthousiaste gebruikers omdat het snel  werkt. Een eiwitten dieet, ook wel proteïnen dieet genoemd,  levert energie in de vorm van eiwitten. 1 Gram eiwit bevat 4 kcal en 1 gram koolhydraten bevat ook 4 kcal terwijl de eiwitten meer verzadiging geven als de koolhydraten. Er zijn veel verschillende eiwitdiëten.

Eiwit-dieet moeilijke keuze?

Om een goede keuze te maken voor afslanken met Eiwitdieet is het belangrijk om te weten wat de (bij)werkingen van een eiwitdieet kunnen zijn; In de eerste weken kan er verstopping ontstaan omdat er vaak minder tot nauwelijks vezels in een eiwit maaltijd zitten. Het elimineren van koolhydraten uit het eetpatroon kan leiden tot afkick-verschijnselen. Suiker heeft een verslavend effect. Een eiwitdieet is vaak eenzijdig en daarom moeilijk vol te houden en kan leiden tot tekorten van bepaalde nutriënten (voedingsstoffen). Het is dan niet aan te bevelen het lang vol te houden. Een eiwitdieet op basis van recepten bevat vaak veel ongezonde verzadigde vetten.

Met reset36 hebben wij een combinatie van supplementen gebruikt die aanvullen en ondersteunen.

Afvalstoffen en nieren

Afvalstoffen die ontstaan bij de vertering van proteïnen worden uitgescheiden via de nieren. Mensen met een verstoorde nierfunctie kunnen beter geen eiwit-dieet volgen. Volgens van een proteïnen dieet kunnen in een ketose raken. Het lichaam verbrandt dan vet in plaats van koolhydraten. Ketose zorgt niet alleen voor een onaangename mondgeur (aceton) maar de afvalstoffen die hierbij vrij kunnen komen kunnen schadelijk zijn voor de nieren en de gewrichten. Het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen en het verhogen van het aandeel eiwitten kan leiden tot de volgende bijwerkingen; hoofdpijn (de eerste dagen), lage bloeddruk, spierkramp door een tekort aan kalium, verstopping (constipatie) door te weinig voedingsvezels, slechte adem door de ketose en het jojo-effect. Meer over ketose in deze blog.

Belangrijk bij de keuze voor een eiwit-supplement of een proteïnen maaltijd vervanger is het aminozuren profiel. Dit is een spectrum aan aminozuren waaruit het lichaam de eiwitten opbouwt die het zelf nodig heeft. Ook de vorm van de eiwitten, plantaardig of dierlijk en de aanwezigheid van enzymen bij de vertering van de eiwitten is belangrijk voor de opname en voor de juiste hoeveelheid en de juiste aminozuren in het lichaam.

Juvo eiwitdieet

Afslanken met eiwitdieet

Juvo eiwitdieet met Raw Green Proteïnen

Afslanken met Eiwitdieet met Juvo raw green protein omdat deze is ontwikkeld om zoveel mogelijk nadelen van een proteïnen dieet te vermijden. Samenstelling per 40 gram Juvo Raw Protein poeder 23 Gram licht verteerbare plantaardige proteïnen, bevat alle aminozuren. Hoge kwaliteit raw eiwitten Proteïnen uit bruine gekiemde rijst: licht verteerbaar, hypoallergeen en vrij van lactose en gluten. Hennep-proteïnen uit koudgeperste hennep van nature rijk aan 21 essentiële amino-zuren. Spirulina bevat een rijke samenstelling van alkalische groene proteïnen samen met verschillende nutriënten en mineralen. Vlaszaad-proteïnen uit koudgeperst vlaszaad is een van de beste bronnen voor het essentiële vetzuur ALA, belangrijk voor de spierbouw. Proteïnen uit hele granen; quinoa, gierst en amaranth.

10 gram biologische grassappen, groenten, bessen. Gekiemde granen worden geperst. Dit zogenaamde grassap wordt gevriesdroogd waardoor het water wordt verwijderd. Ook blijven alle waardevolle voedingsstoffen en de enzymactiviteit behouden. Grassap van gekiemde: haver, tarwe, kamut, gerst, boekweit. Gevriesdroogde groenten: peen, rode biet, tomaat. Gevriesdroogd fruit: mango, ananas, granaatappel, acerola, lingonbes, zwarte bes, aroniabes, blauwe bes, druif, zure kers, vlierbes, cranberry, framboos, braam. 7 gram voedingsvezel Excellente voedingsvezel van agave (inuline), hele granen, kiemen en bessen.

Juvo Raw Proteïnen maaltijd .Twee Schepjes is voldoende voor 1 complete proteïnen-maaltijd. Snel en makkelijk, thuis of onderweg. Meng het poeder met bijvoorbeeld 400 ml (soja)melk, water of vruchtensap. Voeg eventueel vers of bevroren fruit toe. Even blenden en binnen 40 minuten consumeren. De proteïnen van Juvo worden gebruikt bij intermittent fasting.

Na 40 minuten worden de enzymen actief en beginnen met de vertering van de eiwitten.   Glutenvrij, bevat GEEN suiker, caseïne, lactose, soja, gist, wei, ei of melk! Geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Non GMO!   Voordelen van Juvo Raw Proteïnen • Licht verteerbaar voor maximale opname • Ondersteunt de fysieke structuur van het lichaam • Verbetert sportprestaties • Ondersteunt bij spier-herstel na sport.   www.GoJuvo.nl/

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...