Sporten

Sporten

Sportvoeding Proteïnen

Sport en Voeding

Bij sport en zware fysieke inspanning is het een voorwaarde om goede voeding te gebruiken en voldoende en goed te trainen! Sporters hebben energie nodig. De spieren en de lever hebben een voorraad glucose die wordt verbruikt. Als deze voorraad op is wordt energie uit vet-reserves gehaald en worden proteïnen omgezet naar glucose. De Juvo-shakes hebben een uitgebalanceerde samenstelling geschikt voor een fysieke topprestatie in uw sport. Complete voeding van Juvo en de supplementen van Vitomune en Nutrins-shop geven sporters een voorsprong.

Sporten om af te vallen

Combineer je dagelijkse extra inspanning met intermittent fasting (Alleen eten tussen 12:00 en 20:00 uur). Gebruik dan als eerste maaltijd de Juvo Proteinenen in de middag Juvo raw whole meal Original. Lees hier meer over het 12-20-dieet. Zonder vasten kun je ontbijten en lunchen met Juvo Slim. Als je ook sport gebruik je 1 x maal daags een Juvo proteïnen maaltijd extra of als maaltijdcomponent bij je avond-eten.

Afvallen is gewicht verliezen door het verbranden van ogeslagen lichaamsvet. Focus op dit proces. Als je je streefgewicht hebt bereikt ga je pas werken aan spiergroei. SPORT NIET TE VEEL ALS JE WILT AFVALLEN Als je teveel sport of beweegt tijdens het afvallen kan het gebeuren dat je lijf (en vooral je geest) zorgt voor compensatie; er ontstaat een niet te weerstane trek in snelle caloriën. Beweeg maximaal 400 kcal extra per dag. Dat is ongeveer 40 - 60 minuten in de sportschool. Gemiddeld verbrand je daar tussen de 8 en de 12 kcal per minuut. Afhankeljik van je conditie, de activiteit en de intensiteit van de oefening. 400 kcal is een gemiddelde, bereken je BMR, je kunt tot 25% extra bewegen. Bovendien: bewegen is om opgeslagen eneergie te verbranden, krachttraining is voor spier-kracht en spiermasse en een hoger BMR, dus uiteindelijk een lager BMI. Bereken hier jouw waarden.

Sporten voor gewichtsbeheersing

Caloriën verbranden en volhouden, dus cardio. Nu volgt de fase van werken aan spieren en het verhogen van je BMR om je streefgewicht te behouden. Lees hier alles over je BMR.

Sporten voor spiergroei - het verhogen van je BMR

Krachtsport stimuleert de aanmaak van spieren. Vul je voeding aan met juvo proteïnen en colostrum. Na krachttraining hebben je spieren bouwstoffen nodig om de schade te herstellen en te groeien, hiervoor zijn proteïnen (aminozuren) nodig, maar ook koolhydraten, dit versnelt het herstel!

Koolhydraten voor het sporten

Voorafgaand aan het sporten levert Juvo Original complexe koolhydraten, lange energie. De energie wordt goed verteerd en maximaal opgenomen om de cellen te voeden. Geen suiker! maar lange energie met een lage GI. Juvo is alkalische voeding en vermindert verzuring.

Proteïnen na het sporten

Na het sporten levert Juvo Green Proteïnen de benodigde amino-zuren die tijdens de slaap worden gebruikt voor het spier-herstel. Je herstelt sneller na training. Plantaardige proteïnen met een volledig aminozuren-profiel kunnen langdurig gebruikt worden zonder bijwerkingen. Juvo raw green protein bevat ook wat koolhydraten. Deze koolhydraten verbeteren de vertering en de opname van de proteïnen.

Weerstand en herstel bij sport en zware fysieke prestaties

Voor sneller herstel is een combinatie van juvo Original, juvo proteïnen in een optimaal functionerende spijsvertering de basis. Afvallen en toch spieren opbouwen? versterk dan de Juvo proteïnen met colostrum.

Sporten, lekker bewegen, een half uur wandelen per dag of 3 x per week intensief in de sportschool, je lijf vraag om bouwstoffen. Proteïnen voor de opbouw en het behoud van je spiermassa, goede voeding die alle nutriënten bevat en goede bacteriën en enzymen voor je spijsvertering.

Verhoog je ATP-produktie

Meer energie met enzymen voor de cellen - RegulatProBio.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina