Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Sporten

Sportvoeding Proteïnen

Sport en Voeding

Bij sport en zware fysieke inspanning is het een voorwaarde om goede voeding te gebruiken en voldoende en goed te trainen! Sporters hebben energie nodig. De spieren en de lever hebben een voorraad glucose die wordt verbruikt. Als deze voorraad op is wordt energie uit vet-reserves gehaald en worden proteïnen omgezet naar glucose. De Juvo-shakes hebben een uitgebalanceerde samenstelling geschikt voor een fysieke topprestatie in uw sport. Complete voeding van Juvo en Nutrins en de supplementen van Vitomune en Nutrins-shop geven sporters een (bewezen) voorsprong.

Sporten om af te vallen

Combineer je dagelijkse extra inspanning met intermittent fasting (Alleen eten tussen 12:00 en 20:00 uur). Gebruik dan als eerste maaltijd de Nutrins Keto-shake in de middag Nutrins vegan proteïnen. Lees hier meer over het 12-20-dieet. Zonder vasten kun je ontbijten en lunchen met de Nutrins vegan Whole Meal. Als je ook sport gebruik je 1 x maal daags een Juvo proteïnen maaltijd extra of als maaltijdcomponent bij je avondeten.

Afvallen is gewicht verliezen door het verbranden van opgeslagen lichaamsvet. Focus op dit proces. Als je je streefgewicht hebt bereikt ga je pas werken aan spiergroei. SPORT NIET TE VEEL ALS JE WILT AFVALLEN Als je teveel sport of beweegt tijdens het afvallen kan het gebeuren dat je lijf (en vooral je geest) zorgt voor compensatie; er ontstaat een niet te weerstane trek in snelle calorieën. Beweeg maximaal 400 kcal extra per dag. Dat is ongeveer 40 - 60 minuten in de sportschool. Gemiddeld verbrand je daar tussen de 8 en de 12 kcal per minuut. Afhankelijk van je conditie, de activiteit en de intensiteit van de oefening. 400 kcal is een gemiddelde, bereken je BMR, je kunt tot 25% extra bewegen. Bovendien: bewegen is om opgeslagen energie te verbranden, krachttraining is voor spierkracht en spiermassa en een hoger BMR, dus uiteindelijk een lager BMI. Bereken hier jouw waarden.

Sporten voor gewichtsbeheersing

Calorieën verbranden en volhouden, dus cardio. Nu volgt de fase van werken aan spieren en het verhogen van je BMR om je streefgewicht te behouden. Lees hier alles over je BMR.

Sporten voor spiergroei - het verhogen van je BMR

Krachtsport stimuleert de aanmaak van spieren. Vul je voeding aan met Nutrins  proteïnen en colostrum. Na krachttraining hebben je spieren bouwstoffen nodig om de schade te herstellen en te groeien, hiervoor zijn proteïnen (aminozuren) nodig, maar ook koolhydraten, dit versnelt het herstel!

Koolhydraten voor het sporten

Voorafgaand aan het sporten levert Nutrins Whole Meal complexe koolhydraten, lange energie. De energie wordt goed verteerd en maximaal opgenomen om de cellen te voeden. Geen suiker! maar lange energie met een lage GI. Nutrins is alkalische voeding en vermindert verzuring.

Proteïnen na het sporten

Na het sporten levert Nutrins vegan Proteïnen de benodigde aminozuren die tijdens de slaap worden gebruikt voor het spierherstel. Je herstelt sneller na training. Plantaardige proteïnen met een volledig aminozuren-profiel kunnen langdurig gebruikt worden zonder bijwerkingen. Juvo raw green protein bevat ook wat koolhydraten. Deze koolhydraten verbeteren de vertering en de opname van de proteïnen. Nutrins proteine shake is versterkt met plantaardige vitaminen en mineralen.

Weerstand en herstel bij sport en zware fysieke prestaties

Voor sneller herstel is een combinatie van Nutrins whole meal, Nutrins proteïnen in een optimaal functionerende spijsvertering de basis. Afvallen en toch spieren opbouwen? versterk dan de proteïnen met colostrum.

Sporten, lekker bewegen, een half uur wandelen per dag of 3 x per week intensief in de sportschool, je lijf vraag om bouwstoffen. Proteïnen voor de opbouw en het behoud van je spiermassa, goede voeding die alle nutriënten bevat en goede bacteriën en enzymen voor je spijsvertering.

Verhoog je ATP-produktie

Meer energie met enzymen voor de cellen - RegulatProBio.

 

Sporten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina