Sporten

Sportvoeding Proteïnen

Sport en Voeding

Bij sport en zware fusieke inspanning is het een voorwaarde om goede voeding te gebruiken en voldoende en goed te trainen!

Sporters hebben energie nodig. De spieren en de lever hebben een voorraad glucose die wordt verbruikt. Als deze voorraad op is wordt energie uit vet-reserves gehaald en worden proteïnen omgezet naar glucose. De Juvo-shakes hebben een uitgelanceerde samenstelling geschikt voor een fysieke topprestatie in uw sport.

Complete voeding van Juvo en de supplementen van Renewlife geven sporters een voorsprong. 

Koolhydraten voor het sporten

Voorafgaand aan het sporten levert Juvo Original complexe koolhydraten, lange energie. De energie wordt goed verteerd en maximaal opgenomen om de cellen te voeden. Geen suiker! maar lange energie met een lage GI. Juvo is alkalische voeding en vermindert verzuring.

Proteïnen na het sporten

Na het sporten levert Juvo Green Proteïnen de benodigde amino-zuren die tijdens de slaap worden gebruikt voor het spier-herstel. Je herstelt sneller na training. Plantaardige proteïnen met een volledig aminozuren-profiel kunnen langdurig gebruikt worden zonder bijwerkingen. Juvo raw green protein bevat ook wat koolhydraten. Deze koolhydraten verbeteren de vertering en de opname van de proteïnen.

Weerstand en herstel bij sport en zware fysieke prestaties

Voor sneller herstel is een combinatie van juvo Original, juvo proteïnen in een optimaal functionerende spijsvertering de basis.

Omega-3

Het aanvullen van essentiële vetzuren kan met SuperOmega. Ruim 11600 mg omega-3 in een maagsap-resistente capsule met het vet-splitsende enzym lypase. Voor een optimale drievoudige opname. Met vitamine E (50%) en vitamine D (1000 IU).


Sporten, lekker bewegen, een half uur wandelen per dag of 3 x per week intensief in de sportschool, je lijf vraag om bouwstoffen.

Proteïnen voor de opbouw en het behoud van je spiermassa, goede voeding die alle nutriënten bevat, goede bacteriën voor je spijsvertering en de goede omega-3-vetzuren.

Regelmatige sporters bewaken hun zuren-basen-balans met een cleanse, elke 6 maanden.

Verhoog je ATP-produktie

Meer energie met enzymen voor de cellen - RegulatProBio.
   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...