Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Energie & Vitaliteit

Meer Energie, verhoog je ATP-produktie

Pure power in een dagelijks shot!

Gebruik RegulatProBio 8 weken en de ATP-produktie (energie) is duurzaam hoger. Een puur natuurlijk plantaardig produkt, al tientallen jaren een succes in Duitsland. Regulat bevat een selectie van gefermenteerde groenten en fruit in rechtsdraaiend melkzuur. Regulat bevat enzymen die zijn voorverteerd; de enzymen zijn klaar om rechtstreeks in de lichaamscellen de ATP-produktie te verbeteren.

Regulat Pro verhoogt je ATP-produktie.

ATP is een afkorting voor adenosinetrifosfaat, ATP is een drager van chemische energie. Een mens van 70 kilogram verbruikt ongeveer 65 kilogram ATP per dag, terwijl de hoeveelheid ATP/ADP op één moment zo'n 50 gram bedraagt. ATP is voor enkele seconden voorradig en moet daarna bijgevuld worden. De aanmaak van nieuwe ATP heet resynthese. De cel heeft de energie uit het ATP nodig voor; celgroei, productie van hormonen en enzymen, celherstel en voor het laten verlopen van vele scheikundige reacties in de cel. ATP bewaart de energie uit het voedsel totdat de cel energie nodig heeft. ATP is een soort accu in de lichaamscel met een voorraad energie. In meerdere studies is aangetoond dat na 3 maanden gebruik van Regulat de ATP-produktie verhoogt met 188% (van 0.25 nmol naar 0.72 nmol). De onderzoeksresultaten zijn verkregen na 3 maanden gebruik van Regulat Pro. 

Juvo Original is zeer fijn gemalen, de spijsverteringsenzymen hebben een groot oppervlak om deze voeding goed te verteren en op te nemen. Cel-voeding, die in synergie (versterkende samenwerking) de cellen voedt.Energie & brandstof voor de cellen, te vergelijken met de bougie en de benzine in je auto.


Moeheid en vermoeidheid

B-vitamines

B-vitamines zijn belangrijk als het gaat om fitheid. B-vitamines zorgen vooral voor de verbranding van koolhydraten in onze voeding. Daar krijg je energie van.

Vitamine C en ijzer

IJzer zit in hemoglobine, de rode kleurstof in ons bloed. Hemoglobine zorgt voor het transport van zuurstof door het lichaam. Bij een tekort aan ijzer ben je sneller vermoeid. Vitamine C zorgt ervoor dat ijzer uit de voeding beter wordt opgenomen.

Koper

Koper maakt, net als ijzer, onderdeel uit van hemoglobine. Dus ook koper zorgt ervoor dat we ons fit blijven voelen. Juvo bevat alle vitaminen, mineralen en hun co-factoren die helpen bij vermoeidheid door het energie-niveau te ondersteunen.

NIEUW multivitaminen met Probiotica.

Vitaliteit in lijf, geest en gevoel

Vitaliteit is actief bewegen, je fysieke vitaliteit, de energie om dingen te doen. Het is je geestelijke vitaliteit (mentaal), de energie om helder te denken. Je emotionele vitaliteit, een sterke houding (attitude), je voelt je gelukkig, veilig en enthousiast. Als eerste moet je lichamelijk vitaliteit goed zijn, daarna je geestelijke vitaliteit en vervolgens je emotionale vitaliteit. Lees meer over vitaliteit op de blog voeding-vertering-vitaliteit. De blog "Meer energie en minder moeheid" vind je hier.

Energie & Vitaliteit
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina