Normale prijs: € 216,70

Speciale prijs: € 189,00

Reset36 kuur afvallen
Meer foto's

RESET36 programma 36 dagen

Afvallen met het RESET36 programma

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 8719326387208

Slank met RESET36, supplementen, 36 ampullen, coaching en kennis


36 ampullen voor gerichte vetverbranding. Probiotica, vitaminen en vezels voor darmflora en spijsvertering. Plus 7 dagen detox met T-Tox


"Restyle your life, Reset your body"

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

NIEUW Compleet slank-programma, een nieuwe slanke lifestyle en een reset van je verbranding

Afvallen is een uitdaging, en wij helpen je de uitdaging aan te gaan, om af te rekenen met je overgewicht.

Wij helpen je met een compleet programma; supplementen, ampullen, informatie, coaching, kennis en recepten

In de zomer van 2018 zijn veel nieuwe onderzoeken gepubliceerd en is er nieuwe effectieve kennis die jou helpt je gewicht te beheersen. In de tweede helft van 2018 ebben wij uitgebreid getest en het concept ontwikkeld. Inmiddels helpen wij dagelijks mensen om af te vallen samen met onze coaches.

Afvallen is mensenwerk, samen bereik je meer en betere resultaten. Onze coaches helpen, inspireren, informeren en motiveren.

Reset36 programma

De start-kit bevat; 36 ampullen met L-carnitine en chroom ter ondersteuning van gerichte vetverbranding. Multivitaminen met probiotica zodat je niets tekort komt, Probiotica met vezels (prebiotica) die je spijsvertering ondersteunen en 7 dagen detox (plantaardig).

In de kit vind je ook veel informatie over het gebruik van de supplementen.

Bij aankoop van het reset36-programma geven wij jouw email-adres aan een coach bij jou in de buurt. De coach neemt contact met je op om na te gaan op welke manier jij het beste geholpen wordt. Uiteraard kun je je coach ook benaderen met vragen.Wat eet je tijdens het Reset36-programma?

Kies wat het beste bij jouw past! Je vindt de recepten op de website van Reset36, er zijn 18 verschillende maaltijdvervangers beschikbaar zodat je 5 eetmomenten per dag hebt en je kunt de Juvo-maaltijdvervangers gebruiken. De meeste mensen combineren!

Elke week plan je aansluitend 2 witte dagen en 5 groene dagen. Op witte dagen mag je maximaal 15 gram koolhydraten eten, op groene dagen maximaal 35 gram koolhydraten.

Calorieën tellen?

Bepaal op de website je BMR en je dagelijkse calorie-behoefte. Neem vervolgens de helft als richtlijn voor je dagelijkse energie. Heel belangrijk, die calorieën gebruik je vooral in de vorm van proteïnen (eiwitten). Of overleg met je coach!

Meer bewegen is belangrijk en goed voor je gezondheid, maar beweeg slim en niet teveel! Beweeg elke dag 25% van je BMR extra, meestal is dat ongeveer 400 kcal. Niet meer. Slim bewegen is is bijvoorbeeld interval-training, ideaal om opgeslagen vet vrij te maken en te verbranden.


Inhoud start-programma

intermittent fasting informatie voeding afslanken

File downloads

welkom brief (174.67 KB) Download
Omschrijving
welkom bij reset36
 

Portie

100 gram

Extra

De ProVen supplementen zijn geschikt voor vegetariërs, gluten- en zuivel-vrij!

Toepassing

Geschikt voor volwassenen met overgewicht.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...