Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Afvallen

Afslanken is een proces, stap voor stap.

Afvallen volgens GezondMooiSlank; Wij bewijzen elke dag weer dat je kunt afvallen.

Een paar kilo afvallen?

Ondersteun je spijsvertering met probiotica. De bacteriën van ProVen hebben bewezen dat zij de maag passeren en in de darmen terecht komen. Heb je een BMI van 25-30 en ben je ouder dan 45 jaar? Bekijk deze probiotica.

Heb jij ook 5 kilo teveel? Of moet er 10 kilo vanaf, of zelfs meer?

Laten we meteen beginnen met een verdeling; cosmetisch afvallen is tot 20% verliezen van je huidige gewicht. op weg naar een gezond BMI. Daarboven is er vaak sprake van (morbide) obesitas. Bij obesitas is het raadzaam om samen met je huisarts te kijken naar de oorzaak en kun je samen risicofactoren uitsluiten, voorkomen en behandelen. Daarna kun je bij ons terecht.

Bereken hier  jouw BMI en je caloriebehoefte. Wil je afvallen? De nieuwste bewezen aanpak is intermittent fasting met raw food. Lees hier meer.

5 – 10 Kilo afvallen

Je hebt vast al verschillende diëten geprobeerd in de afgelopen jaren, het werkt niet, het werkt een tijdje en soms werd je er alleen maar zwaarder van. Afvallen is ook een echte uitdaging en wondermiddelen bestaan niet. Er is zelfdiscipline, motivatie en kennis nodig. Gezond Mooi Slank helpt je graag. Met onze blogs en op deze site doen wij ons uiterste best je te helpen om die kilo's af te slanken. Wij heten niet voor niets Gezond, Mooi en Slank. Op een gezonde manier afvallen zodat jij jezelf weer mooi vindt. Lees hier meer over een effectieve aanpak. Meten is weten, verhoog je BMR lees hier alles.

RESET36 is een nieuwe complete aanpak met een duurzaam resultaat, een verbetering van je metabole flexibiliteit. Lees hier alles over dit concept of bel ons voor een coach bij jou in de buurt.

Afvallen stap voor stap.

Stap voor stap naar een doel te werken; 5 kilo in 2 weken, 10 kilo in 3 maanden? Jij stelt het doel. Maar het is erg belangrijk om 1. Voldoende tijd te nemen en 2. Niet meer dan 20% van je lichaamsgewicht af te vallen in 1 jaar. Als je sneller of meer afvalt ontstaan er risico’s voor je gezondheid! 5% tot 10% van je lichaamsgewicht afvallen voor een gezond BMI is prima.

Gezond dieet

Een gezond voedingspatroon levert je alle voedingsstoffen inclusief energie. Die energie, de calorie-waarde van je voeding, moet je beheersen en afstemmen op je verbranding. Heb je een hoge verbranding (BMR) of heb je een actief leven dan heb je meer calorieën nodig.

De aanpak

Eet minder calorieën, kies de goede calorieën, verbrand blijvend meer calorieën en blijf gezond, zodat je je gewicht daarna onder controle kunt houden. Vermijd de bekende bijwerkingen; houdt je weerstand hoog, voorkom het jojo-effect. Kijk hier hoeveel calorieën jij per dag mag hebben. Kijk hier hoe jij je BMI verlaagt en je BMR verhoogt.

Fase 1 detox-slank

Afvallen met maaltijdvervangers: Fase 1 is stap voor stap maaltijden vervangen met de Juvo maaltijdvervangers. Dit zijn complete raw whole food maaltijden. Tijdens de eerste fase ondersteun je ook de organen die je lichaam ontgiften. In je opgeslagen vet bevinden zich afvalstoffen die vrijkomen en afgevoerd moeten worden. Juvo original bevat geen belastende stoffen voor je organen, daarmee start het detox-proces.
Afvallen met Juvo is afvallen met gezond eten. Alles zit erin, dus proteïnen, vezels, vet en langzame (complexe) koolhydraten. Het is geen eliminatie-dieet. Ga je een keer in de fout dan corrigeer je dat een dag later. Je spijsvertering wordt niet verstoord, je eet nog steeds alle nutriënten.

Nutrins gaat een stap verder als Juvo, met Nutrins hebben wij een eigen assortiment gemaakt gericht op afvallen en gewichtsbeheersing. Passend in een intermittent fasting programma.

Fase 2 Afvallen

Fase 2 is 2 maaltijden per dag vervangen. De derde maaltijd eet je slank en gezond met de goede vetten (!) Lekker zalm, een haring, olijfolie of een avocado. De derde maaltijd moet veel vezels en proteïnen (eiwitten) bevatten. Zorg ervoor dat je dagelijks 35 gram voedingsvezels eet, vooral uit groente. 2 x Juvo Slim geeft je al 18 gram vezels.

Nutrins heeft speciale vezel blends gemaakt. Lees hier alles over vezels.

NIEUW Het 12-20-dieet. Onze combinatie van de meest succesvolle afslank-methoden die bewezen zijn. Je eerste maatlijd om 12:00 met vooral proteïnen uit Juvo raw green protein, 's middags een maaltijd Juvo slim/rose en 's avonds voor 20:00 uur een gezonde maaltijd. Je eet dus 16 uur per dag niets! Je verbrandt opgeslagen vet en je verliest kilo's! Lees hier mij eigen verhaal. Ik heb het deze zomer voor u getest en hier leest u meer over het 12-20-dieet.

12-20-dieet 2.0

Met Nutrins gaan we een stap verder in het 12-20-dieet. Om 12:00 een ketoshake en om 15:00 pas de proteïnen. 

Fase 3 Gewicht beheersen

Fase 3 is de tijd na het afvallen. Je wilt je nieuwe lijn behouden. Als je terugvalt in de lifestyle die je dik maakte, komen de kilo’s er zo weer bij. Gebruik 1 Juvo maaltijd per dag, of 2 op een correctie-dag.

Drink dagelijks 1,5 liter water (of groene thee). Beweeg maximaal 400 calorieën meer. Slaap goed en probeer je stress te reduceren. Eet voeding met veel vezels en met bacteriën voor je darmflora; vers, biologisch, met schil. Yoghurt is prachtig, ook lekker om yoghurt-water te gebruiken om je Juvo maaltijd shake mee te maken. Combineer Juvo Original met Juvo Protein, voeg 1 of een halve schep raw green protein toe aan de Juvo original, dan eet je (plantaardig) volgens de schijf van vijf. NIEUW de Nutrins vegan whole meal, alles in 1!

Juvo Slim maaltijdvervanger, lekker natuurlijk.

1. Juvo Slim is een combinatie van 44 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, bessen, wier, paddenstoelen en 15 vitaminen en mineralen. Deze unieke combinatie van levende plantaardige ingrediënten maakt Juvo Slim tot een makkelijk manier om gezond, raw en biologisch te eten, thuis en onderweg. Gebruik Juvo als ontbijt en/of lunch en/of diner.

2. Juvo Slim maaltijdvervanger past perfect in een caloriebeperkt voedingsprogramma. 1 Juvo-maaltijd levert 140 kcal (exclusief de calorieën van de vloeistof of toegevoegd fruit, noten of honing). Juvo Slim voor gewichtsbeheersing als je 1 maaltijd per dag vervangt.

3. Gemakkelijk en efficiënt afvallen door 2 maaltijden per dag te vervangen.

afvallen vezels water slapen sporten

Afvallen volgens de schijf van vijf

De schijf van vijf is gebaseerd op het advies van de Gezondheidsraad die wereldwijd onderzoek heeft gedaan naar publicaties over voeding en hun bijdrage aan (preventieve) gezondheid. De schijf van vijf bevat alles om gezond te leven en gezond te blijven. De meeste mensen, 95%, komen er niet aan toe om dagelijks gezond te eten volgens de schijf van vijf. Afvallen volgens de schijf van vijf is gebaseerd op het principe; geef je lijf alles wat het nodig heeft, niet meer en in een goed opneembare vorm, en het lichaam balanceert zichzelf.

Juvo maakt gezond eten volgens de schijf van vijf gemakkelijk. Maak een snelle complete schijf-van-vijf-maaltijd; 2 schepjes Juvo Original met 1 schep Juvo plantaardige proteïnen en je hebt alles binnen. Snel, lekker en gemakkelijk.

Afvallen en sporten

Afvallen en daarna je gewichtbeheersen kan nauwelijks zonder extra verbranding van calorieën. Om af te vallen wil je opgeslagen vet verbranden maar ook je spiermassa verhogen zodat je basis-verbranding (BMR) blijvend hoger wordt. Tijdens het afvallen moet je 400 calorieën extra verbranden met een combinatie van cardio-training (verbranden) en krachttraining (spiermassa). Voor je spieren gebruik 1 x per dag een proteïnen-maaltijdvervanger gecombineerd met 3 gram colostrum extract.

Laat je vakantie-kilo's verdwijnen. Hier jouw aanpak.

Snel afvallen

Wij hebben samen met (internationale) experts een afslank-methode ontwikkeld waarin je hele lijf, je spijsvertering, je mind en je lifestyle worden aangesproken. Een reset van je lijf en je lifestyle. Op de website van RESET36 lees je alles, of bel ons nu voor meer informatie 055-3672000

 

 

Lees nog meer op deze pagina. Persoonlijk advies? Bel of mail ons 055-3672000

Terug naar de pagina Effecten.

Afvallen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
 1. -13%
  Persoonlijk consult van Rinjo
  Regular Price € 39,95 Special Price € 34,95
 2. H.O.P.E. formule compleet
  Regular Price € 149,95 Special Price € 139,95
 3. -14%
  Intermittent Fasting Juvo raw whole food
  Regular Price € 219,80 Special Price € 189,95
 4. -11%
  Nutrins Glutathion liposomaal 30 capsules
  Regular Price € 26,95 Special Price € 23,95 vanaf € 22,91
 5. RESET36 programma ZILVER 36 dagen
  Regular Price € 216,70 Special Price € 199,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina