€ 2395
Liposomaal Ginkgo biloba
Meer foto's

Liposomaal Ginkgo biloba

Liposomaal Ginkgo biloba extract

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045374

Ginkgo biloba extract (200 mg) in vloeibaar fosfolipiden-complex.


25 porties van 10 ml = 250 ml, liposomaal dus hoge opname!

  • Koop 2 voor € 22,95 per stuk -5%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal ginkgo biloba blad-extract in fosfolipiden-complex

De Ginkgo biloba, de Japanse tempelboom, heeft bijzondere voedingsstoffen in de bladeren. U herkent vast de typische vorm van de ginkgo biloba balderen. ActiNovo heeft een zuiver extract uit de bladeren (ginkgo-loïden) verpakt in liposomen. De spijsvertering herkent deze liposomen als "vetballetjes" en laat ze gemakkelijk door de darmwand heen in de bloedsomloop terecth komen. De liposomen gevuld met ginkgo-biloba-extract vinden zo hun weg naar de juiste lichaamscellen.


Supplementen met gingko biloba worden gebruikt ter bevordering van de bloedsomloop. De bloedcirculatie naar met name naar het hoofd en de ledematen wordt hierdoor bevorderd en kan daarom ook helpen bij koude handen en voeten of zware benen.

Eén van de effecten van de bladeren van de Ginkgo is dat ze de doorbloeding bevorderen. Hierdoor neemt ook de doorbloeding van de hersenen toe en daardoor kan het helpen je geheugen te verbeteren en je concentratievermogen te bevorderen.


ginkgo biloba liposomaal

ginkgo biloba liposomaal voedingswaarden

File downloads

Omschrijving
analyse certificaat ginkgo biloba ActiNovo

Ingrediënten

Capsule = vegetarisch HPMC. LAB4 probiotica, slicium dioxide, magnesium stearaat, Vitamine B1 thiamine hydrochloride. Bevat geen allergenen. geen kunstmatige kleur- geur-bewaar-smaak-stoffen.
 

Portie

100 gram

Toepassing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Niet onder de 16 jaar. Koel en droog bewaren, niet gebruiken als de zegel is verbroken voor aankoop. Buiten bereik van kinderen houden.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...